ל YES REAL

lnofar

New member
ל YES REAL

טוב אז ככה לפני מספר חודשים(לא זכור לי מתי הערוץ עלה לשידור בדיוק) העלתם באפיק 19 ערון עם סדרות מציאות בחברה כמו שלנו זה דבר מלהיב ביותר. שידרתם תוכניות מדהימות("פרדייז הוטל"השרדות"המירוץ למיליון"וכו' וכו') ועדיין אתם משדרים תוכניות מדהימות. העיניין הוא שב13 למרס אתם מתכוונים לגזור לאיתנו חולי המציאות את ה"מזון" ממנו התקיימנו בחודשים האחרונים. אני אישית חושבת שיס ריל היה אחד הרעיונות היותר מבריקים שעלו במוחם של זכייני יס וחבל שאתם הולכים להוריד את הערוץ. לכן החלטתי לקחת יוזמה (מקווה שיתמכו בי) ולהקים עצומה ולראות עד כמה כמות הצופים של הערוץ ורצונם לא(!!!!!!!) להוריד אותו תזיז לכם... מקווה שתחליטו שכדאי להשאיר את הערוץ פתוח-לכולם... או להוסיף אותו לחבליה כל שהיא. ולכם כותבי הפורום ומכורים כמוני תתמכו בי זה חשוב ביותר!!!!!! אז אני הרשונה שחותמת על העצומה להשארת יס ריל ב"אוויר". נופר... תצטרפו!!!!!!!!!!!!!!!!

gig19

New member
היייי

גם אני בעד השארת הערוץ ואני מקווה שלמרוץ למליון יש עוד הרבה עונות......

q1231

New member
ל"צירוץ למיליון"

בנתיים יש רק 4 עונות (העונה הרביעית תתחיל אצלנו ביום חמישי הקרוב)

מממ אני אשמח שהערוץ ישאר.. אבל

אני גם חושבת שבלי קשר לערוץ יהיו תוכנית ריאלטי ביס כמו שהיה בעבר.. אז אל דאגה לא ישאירו אותנו בלי כלום!

חשנגה

New member
אבל אין כמו לראות סדרות כמו

"פרדייז הוטל" או "השרדות" או "המירוץ למליון" על בסיס יומי . אני חושב על הפאשורת שהייתי צריך לחכות שבוע בין פרק לפרק - כל ההנאה והמתח מהסדרה היו נעלמים.

gig19

New member
החיכיון.....

משבוע לשבוע היה באמת הורס את המתח אז זה הכי טוב שביס ריל יש כל יום פרק חדש.....

Aviad1987

New member
לכל המודאגים בקשר ליס ריל...

מה יהיה עם yes real? העם אוהב ריאליטי. העם מקבל בחודשיים האחרונים ריאליטי בכיוונון ישיר של זונדה, בעיקר בזכות ערוץ yes real. אלא שהערוץ, שניפק עד כה סיבות רבות להתמכרות - "פרדייז הוטל", "המרוץ למיליון", "הרווק" ואחרות - עומד לרדת ב-13 במרץ, בהתאם לתכנון המקורי. והאדולן להמונים מה יהיה עליו" ב-yes לא אדישים לביקורות המהללות על הערוץ בענף, וגם שם מבחינים בתגובות שקוראות להם להשאיר את הערוץ באוויר. אלא שיש שתי בעיות מרכזיות, של כמות ואיכות מצד אחד, וכסף מצד שני. כמות סדרות הריאליטי ברחבי העולם היא אדירה, אבל האיכות של רובן מוטלת בספק. מצד שני, הסדרות הבאמת מוצלחות גם עולות קצת יותר כסף וגם בעלות מספר פרקים לא רב. ערוץ שמשדר מספר שעות ברצף יומי, לא יכול להרשות לעצמו "להיתקע" עם סדרות, נניח, כמו "האח הגדול" בספרדית. עם כל הכבוד, להמשיך רק בגלל כוח האינרציה, זו לא סיבה להחזיק ערוץ באוויר. אבל אל דאגה, סמנכ"ל התוכן של yes יונה ויזנטל, שמח וגאה לבשר כי הערוץ יחזור בחודשי הקיץ במתכונת דומה, ועם סדרות חדשות. yes מבטיחה "להמשיך ולהפתיע". מישהו אמר "הישרדות 7"? (זוהר ישראל) אז נכון- נצטרך לחכות 3 חודשים... אבל תאמינו לי זה הולך להיות שווה את זה
(זה מYNET)

katy13

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמה?!.....

וואי ומה נעשה ב3 החודשים האלה? נשתעמם בבית?
אווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Aviad1987

New member
אבל...

תחשבו כמה זה יהיה שווה את זה אחר כך
אפשר אפילו לדבר על פרדייז הוטל 2 בערו ץהזה לא? יס ריל אתה יודע משהו?

ו ו ש

New member
מצטרפת לבקשה

מאוד עצוב שהערוץ יירד ביחוד בגלל שפתאום לא יהיה לי מה לראות בטלויזיה!!!!!!! אין לי מושג מה קורה בשאר הערוצים אבל ני מאמינה שכמות הסדרות הטובות פוחתת

למעלה