ל-xflil אתה מכיר את בית הספר קורצ´אק ברמת גן? תענה דחוף כי כנראה שאני אהיה שם היום
D dor_gabizon New member 3/6/02 #1 ל-xflil אתה מכיר את בית הספר קורצ´אק ברמת גן? תענה דחוף כי כנראה שאני אהיה שם היום
X xflil New member 3/6/02 #2 כן! אבל אני לא בדיוק יודע איפה זה ואם אני בא אז יהיו איתי ילדים מפגרים שלא יודעים לכום ויש להם סקייטבורדים ב-60 שקל
כן! אבל אני לא בדיוק יודע איפה זה ואם אני בא אז יהיו איתי ילדים מפגרים שלא יודעים לכום ויש להם סקייטבורדים ב-60 שקל
X xflil New member 4/6/02 #4 גיליתי שביצפר קורצ´אק זה מאוווווודד רחוק לי...... תקשיב....אם אתה בר"ג אני באיזור של ביצפר יהל"ם..... תיכון אורה מודיעין כיכר אורדע.... גן המלך דוד.....שם ליד אורדע אם זה אומר לך משהו שם אני בדרך כלל מסתובב האמת היא שתמיד הרבההההההה מאוד בגן המלך דוד (שדרות הילד)
גיליתי שביצפר קורצ´אק זה מאוווווודד רחוק לי...... תקשיב....אם אתה בר"ג אני באיזור של ביצפר יהל"ם..... תיכון אורה מודיעין כיכר אורדע.... גן המלך דוד.....שם ליד אורדע אם זה אומר לך משהו שם אני בדרך כלל מסתובב האמת היא שתמיד הרבההההההה מאוד בגן המלך דוד (שדרות הילד)
D dor_gabizon New member 4/6/02 #5 אני בכלל גר בגבעתיים אבל אני נייד אפשר לקבוע ליד פלאפל התאומים ברחוב בן גוריון ליד הסופר פארם יש שם מקום טוב לאללה
אני בכלל גר בגבעתיים אבל אני נייד אפשר לקבוע ליד פלאפל התאומים ברחוב בן גוריון ליד הסופר פארם יש שם מקום טוב לאללה
X xflil New member 4/6/02 #6 סבבה! היום כשנסעתי לאימון ראיתי שם כמה ילדים......... מאחורי הסופר פארם (מצד ימין שלו) שמישהו שם ניסה לעשות נוזסטול על מדרכה ולא הצליח...... אדום לבן חחחח
סבבה! היום כשנסעתי לאימון ראיתי שם כמה ילדים......... מאחורי הסופר פארם (מצד ימין שלו) שמישהו שם ניסה לעשות נוזסטול על מדרכה ולא הצליח...... אדום לבן חחחח