ל-wu-wei, ל-YIN ולכוווולם!!!

ל-wu-wei, ל-YIN ולכוווולם!!!

טוב, קודם כל, טלוש, מאוד נהניתי לקרוא את הודעתך המקסימה והמדהימה!!! מומלץ לקריאה עבור כל מי שרוצה להבין טוב יותר מה זאת "אי עשיה" טאואיסטית!!! דבר שני, לכולם, אולי הכי נכון (כך זה נראה לי) שתיקבע הפעם פגישה עם YIN מחוץ לשיעורים הרשמיים שאני מעביר. זה נראה לי יהיה הכי נכון! זה לא שאני לא אשמח בגאווה ש-YIN יעביר עוד ועוד שיעורים במסגרת הזאת (להיפך! זה יהיה נפלא!), אבל נראה לי שיהיה מיוחד ומדהים ושונה אם את השיעור הבא יעביר YIN דווקא מחוץ למסגרת הזאת. יש לי תחושה בלתי-מוסברת (ואולי גם בלתי-נכונה
) שיהיה בשיעור כזה יותר פוטנציאל, כשמתבוננים בתמונה הרחבה. מה דעתכם?!?!

Yin

New member
מה דעתכם על יום שישי בבוקר?

אולי יום שישי ה-21/12 בשעה 9:00? שלכם, Yin

wu-wei

New member
לאאאאאא!!!!!!

אני לומדת מ8:30 עד 10:00 ואח"כ הולכת ללמד מ 10:30 ומסיימת ב13:00. אפשר אח"כ, אם כי אהיה די גמורה. אבל בכל זאת אבוא. או שאפשר אחה"צ אאווו...... בשבת בבוקר?...

deep ocean

New member
גם לי זה לא נוח

אני לומדת עד 11:30 ביום שישי (טאי צ´י וצ´י קונג)

wu-wei

New member
YINצ´וק

נראה לי ש-אם נח לך- או יום ששי בצהריים או אחר הצהריים, או ביום שבת בבוקר (שיעור של בן מתחיל לפני 16:00 אז לסיים מקסימום ב 15:00. מה דעתך? מה אפשרותך? (יש מילה כזאת???...)

Yin

New member
טוב הבנתי, שישי זה לא משהו

יותר מידי לימודים ליותר מידי אנשים. שבת זו לוגיסטיקה קצת יותר מסובכת, נראה, לא פוסל. שלך, Yin

אבל בן מה ההבדל בין שיעור של YIN

במסגרת שלך או מוחץ למסגרת?? הרי אין שום דבר שונה, הרי YIN מעביר את השיעור ולא אתה, אז מה שונה ?????. שלך באהבה, עידודו הנלחם

נוצרות אפשרויות אחרות, מצבים אחרים.

אחרי שזה יקרה, אתה מוזמן לנסות לתאר את ההבדלים. אני חושב שהאופציה שאני מציע עשויה להיות עוצמתית יותר!

unagy

New member
לא...

אני לומד באותו יום.. אם אפשר מ 15:00 והלאה...

למעלה