ל-VMAX: אם זה רוח הפורום כאן...

TShavit

New member
ל-VMAX: אם זה רוח הפורום כאן...

לפי איך שאתה מדבר, חליפה ממך בחינם לא הייתי לוקח. אלא אם הכוונה בתגובה שלך היתה להתבדח, ואז זה ממש לא היה מצחיק. אם זו רוח הפורום כאן, אולי טעיתי בהתרשמות הראשונית.

Easy_Rider

New member
אתה יכול בבקשה להבהיר ???

לאיזו הודעה של מר VMAX התכוונת ? כמשתתף ותיק כאן, עוד מימי היואל, אני חושב שהפורום הוא מקור המידע המקיף, והדינמי ביותר ברשת לנושא בעברית.

TShavit

New member
מאד פשוט...

...לך כמה הודעות למטה, לזו של VMAX המתייחסת למכירת חליפת דיינזה. ראה את מה שעניתי, ואחר-כך את תגובתו. לזה אני מתייחס. ואין לזה שום קשר להיות הפורום מקור מידע וכו´ וכו´, אלא לנימוס בסיסי. וחוץ מזה אהלן ומה שלומך.

Easy_Rider

New member
שים לב לסמיילי ... OK ? ...

VMAX בחור כארז, הוא בסדר ... מבטיח ...

alfred

New member
כבודו טעה בהתרשמות.................

וטוב לראותך כאן שוב. הפעם הגעת על מנת להישאר? את איתן אתה כבר מכיר...

TShavit

New member
בעקרון, כן...

ענין של זמן פנוי, יותר מהכל (יותר נכון, העדרו של הנ"ל). מעבר לכך - התרשמויות מוטעות זה דבר שקורה. אני פשוט חושב שאפשר היה להגיב - גם עם סמיילי - בצורה פחות גסת-רוח למשהו שנאמר ברוח קלילה ובהומור. אבל זה באמת כענין פעוט-ערך...

עאלק זמן פנוי.... ../images/Emo13.gif

לפי מספר ההודעות ב- Ynet אז יש לך מספיק זמן פנוי גם כדי לחלוק אותו עימנו...
שב, שב עימנו .... ברוכים השבים.
השדון

TShavit

New member
Big Brother...?

Is wathching? אני שמח לראות שלך יש זמן פנוי גם לעקוב אחרי... יחסית לחלק מהברברנים ב-YNET אני ממנזר השתקנים, למעט פה ושם התקפי יצירתיות (או כעס). אבל גם שם הם נחמדים, גם הברברנים.

אני עוקב אחריך ???

טוב נו זה לא קשה... עם הגובה שלך
עכשיו תסתכל טוב טוב במראות... אולי תמצא אותי שם...איזה שדון קטן ואדום שעוקב אחריך... ו... לא, זה לא אותו אחד שיושב לך על הכתף.... זה הבן דוד שלי...
האם כבודו יזכיר לנו על מה הוא רוכב היום ? והאם יואיל גם לומר ליושבי הפורום מה עלה בגורלו של פרוייקט ה-DR של האורך ? הוא עדיין חי נושם ובועט ?
השדון

TShavit

New member
יש לי עוד כמה יבלות... ../images/Emo10.gif

... שעוד לא דרכת עליהן, הנה כאן, ברגל שמאל, ועוד אחת כאן מאחור... ה-DR המיתולוגי נמצא עכשיו בערך מטר וחצי ממני, מחכה לטיפול חם ואוהב שאני לא מוצא זמן לתת לו. פאתטי, לא?
אבל זה בסדר, יש לי תכניות גדולות להתקאמבק ב-2002. זה עדיין סודי...

איפה אמרת ? ברגל שמאל ?

הנה אני בא עם עקב....
רגע, רגע, רגע... אז עכשיו אתה לא רוכב בכלל ? אפילו לא על קטנועון ??? אגב... בעד אי אלו שבועות על גבו של ה-DR אני מתנדב לטפל, לפנק, ולאהוב... (את ה-DR, כן ? שלא יהיו לך רעיונות משונים...
) סודי ???? אז דע לך... חוץ מלדרוך על יבלות אנחנו יודעים גם לשרוף גבות, לתלוש ציפורניים ויש אף מתמחים בתחום הדנטלי הידוע השפעתו על הוצאת סודות...
טוב, נו, אז לפחות ספר לנו על מה רכבת לאחרונה...
השדון

TShavit

New member
אני מתנייד על שני גלגלים, כמובן,

למעט כשאין ברירה (צריך להסיע את הילדים, נשים מפונקות וכו´). במלאכה נושא פורסייט אומלל שמרוב פחד כבר מתניע לבד כשאני יוצא מהבית (אתה יודע, רכב מהעבודה עביר כמעט כמו רכב שכור). פה ושם אני נוסע על אופנועי מבחן, תודה לאל - באחרונה היו אלה ימאהה FJR1300 ופייזר, ובקרוב נראה לי שלא אוכל להתחמק ממבחן לגרנד-דינק 250
.

אממ......

בימים אלה אני מחפש עבודה...... אני יודע שמדובר בעבודה מאוד קשה, אבל אתם חושבים שכדאי, למרות הקושי הרב?

כRובי

New member
אחחח...חבל שלא באת כשדארמה

ביקר פה... הוא חיפש מתנדבים לניסוי.. משהו לגבי מבחן ארוך טווח לאיזה אופנוע חדש של סוזוקי..

yaron_z

New member
לטל שביט...

ושכחת להגיד שלמנחתים אתה מגיע על מגנום סגול... ואיך עושים פניית הנדברקס עם אופנוע?

למעלה