ל VINNEY ואחרים.

baftron

New member
ל VINNEY ואחרים.

אני סטודנט בפתוחה כרגע בקרוב מסיים שנה א' פחות או יותר (פחות) אני נמצא בצומת דרכים ,מצד אחד התקבלתי לבן גוריון ואני עשוי לקבל פטורים בקורסים מסוימים אולם אחשב כסטודנט שנה א' ,אם אמשיך בפתוחה אז אני אסיים פחות או יותר עוד שנתים(יותר) מה לעשות? והאם שווה לעבור לבן גוריון או שהפתוחה נחשבת מספיק טובה ? שאלה נוספת - אני בן 32 כרגע ,האם אתה / אתם חושבים שזה מאוחר מידי להכנס לעולם ההי טק ,(אני כבר אחרי שנת לימוד 1 כפי שציינתי) . אני אוהב ללמוד את התחום הזה והולך לי טוב מאוד ,יש לי גישה טובה לזה אבל לצערי אין ניסיון כלל ,מהם סיכויי להשתלב בהי טק בהמשך ,נניח שאסיים בציונים טובים (ממוצע מעל 85) ? תודה מראש

vinney

Well-known member
זאת צריכה להיות החלטה שלך ../images/Emo13.gif

מצד אחד לימודים בפתוחה יתנו לך אפשרות להתחיל עבודה כבר עכשיו, ואילו מצד שני, תוך כדי עבודה כנראה שתסיים את התואר מאוחר יותר. אם לא תעבוד - אין שום סיבה שבעולם שלא תסיים את התואר באו"פ לפני הזמן בו תסיים בב"ג. לגבי הגיל... זה לא הגיל, זה התרגיל
בד"כ לאנשים בגילך כבר יש 5-10 שנים נסיון, וזה מאוד משמעותי. יהיה לך קשה להתברג, ויתרון של יכולת לימוד עצמי מוכחת יכול לבוא לטובתך בזה, כי הבעיה עם אנשים מבוגרים היא שבד"כ קשה ללמד אותם משהו חדש (וזה מוכח עובדתית). בפתוחה גם תוכל לפגוש הרבה אנשים שכבר עובדים שיוכלו להמליץ עלייך במקומות עבודה שלהם. אבל זה כמובן תלוי אך ורק בך, בהתנהגות שלך, בקשרים שתצליח ליצור, ובהתמדה וציונים טובים שתשיג, כי בסוף אין שום תחליף לבן אדם עם ידע. אוניברסיטת בן גוריון טובה מאוד בתחום, ובכלל, גם שם תכיר הרבה אנשים שיוכלו להמליץ עלייך, אבל אלה קודם צריכים להתקבל לעבודה בעצמם

למעלה