ל-venga girl!!!

ל-venga girl!!!

וואי...ראיתי את השירשורים שעשיתם עליי... you love me....you really really love me!!!! חיממתם לי את הלב (איזה אירוני זה נשמע...???
) אבל...כשאת וגלי איימתם לעזוב את הפורום ולבוא אליי לאיגלו...למה לא באתם? אתם יודעים מה זה לגור בארץ השלג עם חבריי הקטנים? אתם יודעים איזה משעמם זה לראות לבן כל היום (ולא במובן הסאטול של המילה...!)?!?! ועוד כשלא יכולתי ללכת לפסטיבלי ערד והופעות היה מאוד קשה לקלוט בארץ השלג! (המקלט היה קצת דפוק...) אבל עכשיו אני פה...(סודי סודי סודי...טוב שברתם אותי, נו...בדרום ס´עמק!
) that´s it for now...

yellow cheese

New member
בבקשה די../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

זה כבר היה בעבר, נמחק.. אני מבקשת לא לעשות את זה יותר.. זה פורום אביב גפן..ולא דמות מצויירת..אוקיי? תודה
ו

VengaGirl

New member
../images/Emo99.gifבולי../images/Emo99.gif

בולי מדבר אלי???? כולי נרגשת!!! היו עוד שירשורים...אבל מנהלת אכזרית שלא אזכיר את שמה כרגע מחקה אותם... ולמה לא באנו..באמת שאלה טובה.. אולי כי... בגלל ש.... נו כי.... טוב אז אין לי סיבה.. תהרוג אותי... ומשעמם באיגלו? כרגע נזכרתי בכל הדברים שקרו באיגלו..(הכל מופיע בשרשורים שנמחקו..)

לא שמשעמם באיגלו...

היה נחמד... כאילו...... אתם יודעים....... נו..... טוב שכחתי איך היה באיגלו אני עולה כבר דיי וותיק....! אוקיי? וונגה גירל, את לא צריכה להתרגש כלפעם שאני פונה אלייך..זה לא שאני איזה "אביב גפן" (אירוני) אנחנו כולנו "בני אדם אנושיים" (אירוני). ודרך אגב...קראתי שכנראה ראיתם תמונות שלי עם סמים, ושאני חבר של עראפת והכל.....זה לא נכון, השמצות של המעריצים של התחרים (המעריצים של הטלאטביז...רדו ממני בבקשה!!!) אוקיי?

yellow cheese

New member
נראה לי שביקשתי משהו ../images/Emo4.gif

בבקשה מספיק או שאני שוב אאלץ למחוק.. בפורום שולט חופש הביטויי, אבל אממ אממ.. די..
יש גבול פאפיז..
אני אוהבת אתכם המון

תֶּשֶׁת

New member
אהלן

עכיו אם את לא אביב גפן יש מסקנה
את לא יכולה להכנס לפורום אביב גפן פשוט כי את לא אביב גפן

yellow cheese

New member
חחחחחחחחחחחחחח גלינה שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתכת אותי מצחוקקקקקקקק.... חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחח חחחח חחח חח ח מתה עלייך המוניישןןןןןןןןןן
"יש הרבה
ים בשמיים, בשבילי גלי היא ה
"
מתה עלייייייייייייייייייך

למעלה