ל - trouble maker

Sagi Pumy

New member
ל - trouble maker

טוב אני מניח שרובכם כבר יודעים מי זה trouble maker... ואני רוצה כאן למסור לו המון המון מזל טוב ובהצלחה עם החברה החדשה!!! שתדע לך שאנחנו עדיין אוהבים אותך (אני אישית מאוד) ונמשיך להיות חברים טובים שלך למרות הבחירה המוזרה! שתזכו להמון שנות חברות ואהבה!!! נ.ב: מצורפת תמונה של החברה החדשה שלך, ר'

trouble maker2

New member
חחח שגיא יא מגעיל... כנסו

מי שמאמין לז*ון שכל הזה, שיעצור שניה ויחשוב למה לעזאזל שאני ירצה בכלל להסתכל על הגועל הזה?!? לא הייתי מצביע עליה עם לייזר לא הייתי משתין לה על היד דיי יא מגעילים יש אנשים שאיכשהו מאמינים לזה....=\ נ.ב מי שלא יודע על מי מדובר אז לא משנה

Sagi Pumy

New member
trouble maker תפסיק לשקר!

trouble maker תפסיק לשקר או שאני יגיד לחברה שלך שאתה מתבייש בה!!! ולעדי: כן הוא חבר שלה כבר כמה ימים ולעוד הרבה שנים (אני מקווה בשבילך trouble maker) תשאל אותו אולי הוא יפסיק להתבייש בה ובקשר שלהם. ושוב, trouble maker,

kRaNcH

New member
איך הקוזינה הזאת יוצאת איתך אני לא

מבין אתה לא ערבי והיא יותר מידי בשבילך היא מלכת היופי של פחי הזבל

trouble maker2

New member
ד"א היא באמת מזדיינת עם ערבים

ועם עוד כמה עדות מוזרות מי שרוצה פירוט שיבוא לאיסיקיו

Sagi Pumy

New member
ג' אחי אני לא מבין

אם אתה כל כך מתבייש בה למה אתה חבר שלה?!?!?! אתה יודע איך היא תגיב כשהיא תגלה שככה אתה מדבר עליה??? ועוד שכבתם והיא אמרה לך שהיא אוהבת אותך!!! אני לא ממש מחבב את חברה שלך אבל זה לא בסדר שאתה נעשה חבר שלה ואחרי כמה ימים ככה יורד עליה

haimgl

New member
ראיתי אותה לא מזמן

מתחילה עם איזה גוי אחד עם שרשרת של צלב מחוץ לבצפר... כנראה שהיא אוהבת בחורים "אקזוטיים"...

kRaNcH

New member
חחחחחחחחח מה!?!

הוא פתח אותה?!?!?!? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או שבעצם אייייייייכככככככסססססססססס בואנה לא יכול להיות הבנדאם ירד לרמה כל כל נמוכה בעע היא כמו... אתה מכיר את הבנות הקוזינות היפות והרזות האלו? אז היא גוש שומן ענקי שצריך מפה בשביל לנגב את התחת הענקי שלה, היא כזאת מגעילה שאפילו השעון המעורר לא רוצה להעיר אותה היא כל כך דוחה שמשווקים אותה בתור "סנו דיי פי קוסאמק איזה גועל" היא כל כך מגעילה שאיך שהדגים שלה מסתכלים עליה הם כבר צפים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע צא מזה אחשלי

haimgl

New member
לא אמרתי שהוא התחיל איתה

אמרתי שהיא התחילה איתו.

trouble maker2

New member
חחח הרגת אותי

חוצמזה מטומטם נראה לך שאני ייגע בגועל הזאת, אתה לא מכיר את הגבה והשטויות שלו?... לא הייתי זורק עליה אבן (אבל תפוז כן...
) נ.ב יורם אל תסע מהר

haimgl

New member
אם תזרוק עליה אבן

האבן תשנה מסלול עוד בזמן שהיא תהיה באוויר...

למעלה