ל: The Mighty Perr, עידו10, mmuse

ritarita

New member
ל: The Mighty Perr, עידו10, mmuse

ציטוט של דייב בארי, רק בשבילכם: "אני מעולה בויכוחים. שאלו את כל חברי הנותרים.. אני יכול לנצח בכל ויכוח בכל נושא וכנגד כל מתמודד. אנשים יודעים זאת ומתחמקים ממני במסיבות.. לעיתים, כאות של כבוד, הם אפילו לא מזמינים אותי" השאירו נא את הקללות לפורום אקטואליה, או פיתחו פורום קללות. כדי שנהיה כולנו פילוסופים גאים, אנו צריכים לדבר ולהחליף רעיונות בנועם גם אם איננו מסכימים בכך, ולהודות בטעויות שלנו לפעמים... אחרת נשאר תקועים לבד באי קטן שנקרא "פורום מתלהמים שאינם יודעים לצאת מויכוחים שהם התחילו"

ritarita

New member
וגם ל: galitay../images/Emo177.gif

ברגשי כבוד לכולם, כמובן (זה גם היה נסיון הקפצה כדי שתראו את ההודעה)

galitay

New member
?????????????????????????????

אני לא חושב שקראת את ההודעות שלי עד הסוף... אני מסכים איתך לגמרי ! כנראה שאת די חדשה ולא ראית מספיק תגובות שלי הרי את מספר 209538 שזה משתמש די חדש.... קטע מהודעה שלי : . "לא מפריע לי אם אנשים מטומטמים כמוך יתעלמו ממני. " - עצם זה שאתה קורא לכל מי שסותר אותך מטומטם ולא מנסה להבין ולהחכים, הופך אותך לאדם סגור שבא לפורום כדי להגדיל את האגו שלו תוך ניצחון בכל ויכוח, אז תלמד דבר אחד, איתי לא מתווכחים, כי שאני מתווכח אני צודק, אם אני לא צודק אני ישר מודה בזה ומכחים במקום להלחם באמת ולהשאר טיפש, כדאי לך לאמץ את השיטה הזו. מקווה שלא תמהרי לשפוט אנשים, אולי עצם העובדה שלא נכנסתי ברשימת השמות בהודעה הראשונה מרמזת על כך שלא השארתי עליך רושם רע, רק של וכחן...

ritarita

New member
רק קצת נגררת..אבל צודק

לכן לא נכנסת ברשימה השחורה... סתם מה תאמר על הקטע המצורף?

galitay

New member
איזה קטע ?

1234567890 מקפיץ

שיהיה...

בכל מקרה, יש אנשים שמדברים בסגנון מזלזל ומגעיל, ורק אותם אני מקלל. אני מקלל רק את אלה שזה מגיע להם.

ritarita

New member
למה לא להתעלות עליהם?

כשמתעלמים לעיתים הבעיה נעלמת אם רוצים שהיא תעלם

shabaz

New member
למען האמת, מה שיותר כיף

זה לסתור את היריב בצורה כזאת שהוא לא יכול לומר כלום... וזה לא ממש עוזר אם אתה מקלל, זה כאילו אומר שאין לך משהו אחר לומר אז אתה משתמש במוצא אחרון כדי להוכיח את הדברים שלך. זה לא מוסיף הרבה לכבוד שאל אחרים כלפיך... שבז

לא ממש

אני מקלל רק אנשים שמדברים אלי בצורה מזלזלת ופוגעת. אין לי בעיות אגו, לכן אין לי בעיה עם כבוד של אחרים כלפי. מי שמכיר אותי ודיבר איתי בפורומים אחרים יודע שיש לי הרבה מה להגיד ושאני לא משתמש בקללות כמוצא אחרון. בכל מקרה- מי שרואה אותי מקלל, שיסקור את ההודעה שאליה אני מגיב, ויבין טוב מאוד למה קיללתי.

mmuse

New member
מסכים

זו בהחלט הייתה טעות לרדת ברמה. אני לא ניסיתי לנצח בוויכוח, רק רציתי ש The Mighty Perr ינטוש את הגישה המזלזלת שלו.

The_Mighty_Perr

New member
יופי...ערבת שמות...

בס"ד הגישה שלך היא היהירה המתנשאת והמזלזלת... אתה זה שלא מוכן להשאיר את וויכוחי העבר מאחור, ולהתייחד להערה שהובאה כאן בלבד... לא.... אתה צריך להראות שאתה צודק ואחרים לא...נכון? אז אני מודיע פה שאני קיללתי אותך כדי שאתה תמטוש את הגישה המזלזלת שלך. אתה רוצה להמשיך??? לדרדר גם אתה האשכול הזה לקללות עד שהוא יימחק? אני מוכן! אז תרגע חמוד!

mmuse

New member
???

תן לי דוגמא אחת שמראה שאי-פעם התייחסתי בזילזול לאנשים ולדעותיהם או שקיללתי אנשים... (אנשים -- חוץ ממך, שהרי תגובותיי אלייך נובעות ישירות מהגישה שלך לאנשים אחרים). אתה לא תמצא! ואילו אני יכול למצוא אין-ספור דוגמאות של זילזול מוחלט ושפה בוטה וירודה שאתה השתמשת בה כמעט בכל הודעה שלך מאז שהגעת לפורום. אפילו בנושא זה שאמור להיות מקפצה מעבר לתת-רמה שהגענו בגללך, לא הצלחת להתעלות מעל עצמך. אני מקווה שיום אחד תגדל ואז תשתנה גישתך. עד אז, היה שלום. נ.ב. אני לא מכיר אותך ואין לי שום וויכוחים מהעבר איתך ואין לי מושג על מה אתה מדבר.

The_Mighty_Perr

New member
אני לא צריך להצטדק בפניך!

בס"ד דוגמא... תחפש בפורום לבד! אם התייחסתי בצורה פוגעת לאנשים אחרים שהם יגידו לי את זה! אף-אחד לא מינה אותך להיות השומר שלהם! יש מנהל לפורום! באשכול הזה היית חייב להזכיא איך אתה נאבק למען הצדק נגד אנשים כמוני...נכון? ובכן... ritarita חושבת שגם אתה צריך לשתוק קצת...

mmuse

New member
???

לא, אני לא השומר של אף-אחד ואני לא יגיד לך מה לאמר. תגיד מה שאתה רוצה, תקלל את מי שאתה רוצה ,תזלזל במי שאתה רוצה ותהנה מהחיים. לא הבנתי את השאלה שלך. ותן ל ritarita לדבר בשם עצמה. אני מצטער אם פגעתי בך, זו לא הייתה הכוונה. אין לי לא זמן ולא רצון להמשיך איתך בכל דיון על כל נושא שלא יהיה.

galitay

New member
הצעה

אני אומר שכל ה 4 שהוזכרו בהודעה פשוט יגיבו בהודעה ללא תוכן שהנושא שלה יהיה :
ובזה נגמור את העניין חבל על ויכוח, אנחנו לא ילדים קטנים, ואתם לא מקבלים עונש על זה אז אל תנסו להצטדק או להתחמק או להגיד כמה לא בסדר הייתם אבל יש לזה סיבה... פשוט בואו נעשה שרשור כזה :

למעלה