ל SWEET HOME

dafchuk

New member
ל SWEET HOME

אהלן, הייתי בקרית גבול בשדה במשך כמעט חמש שנים ועזבתי בדצמבר 2004. אני מאוד סקרנית לדעת מי את. מוכנה לשלוח מסר כדי שנכיר. יצא לי לחשוב קצת על השדה בזמן האחרון. אפרת הראל עדיין ביצ'ית כתמיד וצבייה סיוון מלאכית כתמיד? מקווה לשמוע ממך

SWEET HOME

New member
אז ככה

אפרת הראל תמיד הייתה ותמיד תהיה ביצ'ית. אין סיכוי שתשתנה כי אף ניתוח פלסטי לא יכול לשנות אופי!!!!! ומדוע שאת לא תתני רמז מי את? בכדי להכיר לא צריך לשלוח מסר כי לפי הזמנים שהיית בקרית אנחנו בטוח מכירות. אם תחטטי קצת בהודעות שלי אני בטוחה שתביני מי אני?! לדעתי היית גם בגשר אלנבי ושמך בעבר התחיל באות נ' ועכשיו ד'?!

SWEET HOME

New member
היי,דפנה!

אוי לא,אני ממש לא אפרת הראל,גוש גועל המהלך והצורח הזה,אגב הבחורה התחתנה ועכשיו היא מתגרשת.זה שהיא מתגרשת זה מובן,אבל אלוהים מי התחתן איתה???????!!!!!!! עד היום הייתי בבית(אחרי שילד השלישי שלי נולד),החל מסוף החודש חוזרת לעבוד בתחום הבטחון (צנז....) מקווה שאצלך הכל טוב.ולגבי אנונימיות את חיית באשליות אם חשבת ככה....אין דבר כזה בבקורת "אנונימיות" בסוף כולם יודעים הכל.... אבל זה היה בצחוק וממש לא נפגעתי,אז עברנו?טוב,דברי איתי.ביי

dafchuk

New member
כתבתי לבחור מסר

אלוהים ישמור, עברו 7 שנים מאז שעשיתי את המבחנים באנגלית...איך שאני מזדקנת... אגב, רק את מייצגת כאן את הביקורת??? כל השאר דופקות 20:00-8:00 ואין להן ייצוג? אוי הביקורת- ואתה בחור- תביא בחשבון שאם תתקבל תהיה אחד מ 3 בנים...זכור לי איך אמנון חיפש בנים בנרות לגייס. על חשבון קידום בנות ותיקות...

SWEET HOME

New member
שמונה-שמונה!בלתי נשכח...אמנון גם!!

מפקד הביקורת שמבייש את המקום!!!!ידוע כשונא את המין הנשי ולא יודע מילה אחת באנגלית!!!! כן אני כנראה היחידה שייצגה פה את הביקורת ואני מוכנה לעמוד אחרי כל בקרית (כמעט....חחחחח) אך לא מאחורי הפיקוד של מרחב נתב"ג בכלל ואמנון בפרט!!!!בגללם ביקורת נראית היום על הפנים כי עדיף שבקרים לא ידעו אנגלית ואז אמנון משתלב יפה מאוד בתמונה!אז הותיקות שלא רוצות או לא יכולות יותר לסבול עוזבות....בואי ונקווה לטוב בשביל חברותינו שנשארו שם ושיהיה להן כמה שפחות קשה בתקופת החגים והקיץ!!!! אגב,כל פעם שבעלי טס לחו"ל (במסגרת התפקיד)אמנון רואה אותו ומשפיל את מבטו,כי ממנו הוא חטף שיעור לכל החיים על איך מתנהגים עם בקריות.

dafchuk

New member
מילים בסלע!!!

אני זוכרת את התקופה בביקורת כקשה, מעניינת ומתישה: הפסקות לא אנושיות (ולא יעזור- לתת הפסקה חצי שעה אחרי שהמשמרת מתחילה, והבאה אחרי 4 שעות- זה לא אנושי), חומר אנושי "מאתגר"- ("מי את שתגידי לי לא לדבר בפלאפון"- עיין ערך טיסות אנטליה וורנה) ופיקוד שחושב שחצי משרה פירושו 5 משמרות בשבוע (קצינתנו הידועה בחישוביה המתימטיים המסובכים). אני שמחה שלא אהיה שם בפסח- בעיקר כשליל הסדר יוצא ברביעי- משמרת 13:30-22:00 הידועה לשמצה...בבררר... WEET HOME- איזה כיף לך שאת לא שם! ואיזה כיף לי...

למעלה