ל-son goten

ערן1987

New member
ל-son goten

הנה משהו בשבילך,חחחח(ולצורך העניין:איפה 2פאק בעניין? ותמסור ד"ש לבובי)

14מתן

New member
בעעעעעע כתבה ארוכה מידי חחחחחחחח

אבל אם הם מתכוונים להרוג אחד את השני אז לא שאשנטי בסביבה...

son goten

New member
......

1.פאק הוא מווסייד שזה הצד השני של אמריקה והוא מת לפני שהם התחילו ממש לריב 2.זה כתבה בכלל על הקרב בין ג'ה רול לפיפטי סנט 3.פאק לא רב רק עם בנאדם אחד הוא רב עם כל הצד המזרחי הוא קילל את כל ניו יורק אפילו ראש העיר של ניו יורק שנא אותו 4.רשימה קצרה של האוייבים של טופאק : ג'יי זי נאז ביגי פאף דאדי מוב דיפ צ'ינו אקס אל דר. דרה ועוד מלא אם לפיפטי יש ביצים בוא נראה אותו מקלל צד שלם 5.מה זה הביף של ג'ה רול ופיפטי?הם שני מטומטמים!הביף של טופאק וביגי זה הביף הכי גדול שהיה אי פעם בתולדות ההיפ-הופ שני התותחים הכי גדולים שהיו אי פעם בהיפ-הופ ואני בקלות יכול למצוא לך עשרות כתבות די.וי.דים דיסקים וכל מה שאתה רוצה על הביף שלהם תשמע את "Hit 'Em Up" ותבין מה זה אלימות זה השיר קללות הכי אלים שיש בעולם(טופאק מקלל שם את חצי מהעולם זה פשוט מטורף) בספירה קצרה אתה תמצא שם קרוב לחמישים פעמים "Fuck" בשיר של 5 דקות השיר לא מדבר על "Love Love All The Time I Need To Love Youuuu" כמו איזה להקת פופ מפגרת זה מדבר על המחלות שיש ליריבים שלו איך הוא **** את אישתו של ביגי איך הוא יהרוג את הילדים של ביגי וכו'...

Let Me Be

New member
איזה מאאגניב טופאק. ../images/Emo99.gif

הוא מקלל חצי עולם, אומר 50 פעם "פאק", ומאיים להרוג את אשתו של ביגי. די- אני לא יכולה יותר!!! הוא כל-כך קשוח!!!

ערן1987

New member
לא קראתי את זה אפילו

נראה לך שאני אקרא משהו כ"כ ארוך ושעוד לא ממש מעניין אותי?

Let Me Be

New member
אה.. ועוד משהו ששמתי לב אליו:

אם אתה טוען שטופאק אומר בשיר אחד של 5 דקות, 50 פעם את המילה "פאק", זה אומר שבממוצע כל 6 שניות הוא חוזר על אותן 4 אותיות. פש.. מה אני אומר, יש לו לקסיקון אישי מאוד גדול... :\

ערן1987

New member
הבן אדם כשרוני

אולי ש"ישיר" שיר שלם שנקרא fuck וכל המילים שלו יהיו fuck? זה יהיה קליט מאוד,אני מבטיח

14מתן

New member
חחחחחח די הוא מת ! אין שיר חדש !

חחחחחחחח בעצם הוא לא היה אמור לקום לתחיה ? משו עם תיאורית השבע שנים או משו כזה....

אוףף... תעשו טובה ותשמעו את השיר

באלוהים אתם לא יודעים על מה אתם מדברים זה אחד השירים הכי גדולים של המוזיקה השחורה.. תעשו טובה ותשמעו תשיר

תאמיני לי שיש לו לקסיקון יותר גדול

מכל ראפר שיש עכשיו.. ושיהיה.. תשמעי את השיר ותביני.. ובכלל תשמעי כל שיר של 2פאק ותביני את ההבדל בינו לאחרים.

son goten

New member
אכן כן זהו השיר ראפ

אולי הכי טוב שאי פעם נוצר והוא לא אומר את זה כל 6 שניות אם את תשמעי את השיר את תביני.... אפשר להכניס ב 6 שניות הרבה משפטים הם מדברים מהר את יודעת...זה לא להקת בנים ששרה כל מילה 4 דקות הלקסיקון שלו הוא ענק! ממש ענק תשמעי את השיר שלו "דיר מאמא"(אמא יקרה לי) ותביני....לא כל השירים שלו הם כמו זה הייתי אומר אפילו רוב השירים שלו הם כמו "דיר מאמא"

Let Me Be

New member
כאילו שאני באמת מתכוונת ללכת

לענות את עצמי במשך חמש דקות שלמות, ולשמוע ראפ. ראפ של טופאק. *מזועזעת עד עומקי נשמתי*. אני מעדיפה ללכת לתקוע דיאודורנטים לתחת, בינתיים.

son goten

New member
למה מה יותר טוב?

חוץ מבוב מארלי אני מתכוון כל מה שאת יודעת על ראפ תשכחי את זה ותשמעי את טופאק ותביני למה אף אחד לא יוכל להשתוות אליו

Let Me Be

New member
אוקי. אני הלכתי והורדתי את השיר

הפאקינג עצבני זה של 2פאקי שלנו. ישבתי עם חברה שלי ודיברנו בטלפון. פתאום, היא מהצד השני שמעה קללות. אני ישבתי פעורת פה מול המסך, מנסה להרגע. [ולא, זה לא דבר טוב]. מהר ככל שזה היה ניתן באותו הרגע, לחצתי על סטופ, ושוב, מהר ככל האפשר רצתי למערכת. תפסתי את הדיסק הראשון שהתגלגל לי ליד (tristania, מה שגם עונה לשאלה שלך מה יותר טוב מטופאק) ונרגעתי לקול מוזיקה לשם שינוי ולא אוסף קללות שמזכירים לי שיחה של איזה 2 ערסים בשכבה שלי, רק בתרגום לעברית. טוב, עכשיו הבנתי מאיפה הם למדו לדבר ככה... מסכנה: טופאק לא מתקרב יותר למחשב שלי. לא הוא, ולא כל הראפ המגעיל הזה.

כנראה שאת לא אוהבת ראפ.. אם זה

מה שיש לך להגיד על טופאק.... כי מי שאוהב ראפ ולא אוהב טופאק לא אוהב ראפ........ נשמעת יותר מידי כמו ה"סון גוטן" הזה אבל זה נכון.. ואממ מסקנה רושמים עם ק'...

למעלה