ל-skate is back...יש לי שאלה

blackrasta

New member
ל-skate is back...יש לי שאלה

אתה סקייטר? שאוהב גראנג´? זה קצת נדיר... למשל כמוני וכמו badphish שנינו סקייטרים שאוהבים גראנג´... נכון באדפיש??

badphish

New member
מישהו קרא לי?

כן מודה באשמה.... אני סקייטר ששומע גראנג´...

Skate is Back

New member
מודה באשמה

קודם אהבתי גארנג´ (נירוונה) ואחרי זה קניתי סקט. מה איתכם? גם אתם ככה?

blackrasta

New member
יש לי רעיון!

בואו נקים טים של גראנג´ניקים על סקט! נקרא לנו...אמממ...אני יודע כל אחד ימצא לעצמו שם, לי יקראו מעכשיו layne skately ואחרי שתמצאו לכם שם מגניב נקרא לעצמינו... SK-8 BY GRUNGE וניהיה יחודיים כאלה מתאים אחים שלי? בואו נראה...יש לי כבר עוד שם למישהו מאיתנו- kurt boarden ו..לא יודע תמצאו עוד איזה שם מגניב כזה שיהיה מתאים ונכתוב שירים תוך כדי נסיעה.. אני יודע רק לשיר... ואני כותב לא רע... והנה לסקט איז באק קח ת´איי סי קיו שלי-128606115 כי לבאדפיש יש אותי כבר וניהיה שולטים! איזה יופי

Skate is Back

New member
או.קיי אחי

הצעה נחמדה... צירפתי אותך לא.ס.ק שלי,אז דבר איתי שם ויש עוד כמה חבר´ה שאני יכול להביא

blackrasta

New member
סבבה..

הם גם אוהבים גראנג´ וגם מסקטקטים? זה כבר לא נדיר יותר! אלא אם כן הם קצת מאוד... אני לא רוצה שזה יהפוף למשו שכולם פתאום שומעים כשהם נוסעים... אגב מאיפה אתה?

Stillwater

New member
אם יורשה לי לשאול...

מה הקטע של סקייטרים וסיגנון המוסיקה שהם שומעים? אני יודעת שרובם שומעם פאנק, אבל מה הקטע?

Skate is Back

New member
שתי תשובות

קודם כל בלאקרסטה,אני מראשל"צ,ואתה? וסטילווטר,את צודקת רוב הסקייטרים שומעים פאנק,ויש ממש סגנון מיוחד של סטריט פאנק,שמיועד לסקייטרים,ורוב הסקייטרים שומעים את המוסיקה הזאת,ומסיקה שדומה לה.כמובן שזאת לא איזה חובה שלמוע את המוזיה הזאת אם אתה סקייטר,אבל פשוט הרוב שומע אותה,ושמים אותה בכל התחרויות.

Stillwater

New member
אוקיי תודה על התשובה...

תן לי בבקשה דוגמא של סטריט פאנק. ואתה יכול לקרוא לי פני ליין

OPERATi0N_iVY

New member
סטריט פאנק

הנה כמה דוגמאות: THE CASUALTIES CLIT 45 A GLOBAL THREAT OXYMORON ONE WAY SYSTEM וכו´...

tofy

New member
קוראים לזה סקייט-פאנק...

קבלו שמות של להקות (האקס שלי החביב שומע את הבולשיט הזה): lagwagon bad religion new found glory AFI anti flag consumed pennywise goldfinger catch 22 no use for a name useless ID guttermouth nofx rancid

OPERATi0N_iVY

New member
סטריט פאנק??!? מיועד לסקייטרים?

אני חושב שהתכוונת ל"סקייט פאנק"... אני כמעט ולא מכיר סקייטרים שמכירים יותר מ-2 להקות סטריט-פאנק - CASUALTIES ואולי UNSEEN...

blackrasta

New member
אני שונא בכלל פאנק...

אני רק אוהב סקא קצת.. כמו אופריישן למשל... אבל אני מעדיף לשמוע בכלל גראנג´... ומוזיקה שחורה...-Fאנק וג´אז... ורגאיי וקצת היפ הופ

Skate is Back

New member
גם סטריט וגם סקט פאנק

לדעת שניהם זה סוג חביב על סקטרים,שבאופן כללי אני חושב שרובם אוהבים את כל סוגי הרוק.אני למשל לא ממש מכיר בפרטים את הלהקות שאתם מדברים עליהם,ואני אוהב דווקא את המיינסטרים של הפאנק:אופספרינג,בלינק,סאם 41 ודברים כאלה

OPERATi0N_iVY

New member
לא...

סטריט פאנק וסקייט פאנק זה בכלל לא אותו דבר... אפילו אין לדעתי ממש קשר בין השניים... סקייטפאנק זה סתם חרא - כל מיני שירים על סקייטבורד (MY GOS RIDES A SKATEBOARD וכל מיני חרא כזה) וסטריט פאנק זה נושאים הרבה יותר רציניים... שני הסגנונות האלה גם לא נשמעים בכלל אותו דבר, וסטריט פאנק זה לא בהכרח "מוזיקה מהירה ומשוגעת כשאת שמתאימה לסקייט"... תגיד לי איזה סטריט פאנק אתה שומע...

OPERATi0N_iVY

New member
לא..

אבל אני לא צריך להיות סקייטר בשביל לדעת שסטריט פאנק זה לא סגנון מיוחד שנועד לסקייטבורד...

Chot

New member
זה לא נדיר

אני ראיתי בהופעת אליס אינ צ´עיינס סקייטר גדול שאכל לדר וכתב שירה.

למעלה