ל SilverBlade ... אחי היקר... תביא לי כבר את המחשב אם לא אני יזמבר אותך!! באהבה, טל
P PACHI New member 15/12/02 #1 ל SilverBlade ... אחי היקר... תביא לי כבר את המחשב אם לא אני יזמבר אותך!! באהבה, טל
K kRaNcH New member 17/12/02 #2 מצטרף... תביא כבר לאח שלך את המחשב יא קמצן אל תדאג טל כולנו נעלה עליו ביחד גם אנשים שלא יודעים מזה מחשב בעצם במיוחד אנשים שלא יודעים מזה מחשב
מצטרף... תביא כבר לאח שלך את המחשב יא קמצן אל תדאג טל כולנו נעלה עליו ביחד גם אנשים שלא יודעים מזה מחשב בעצם במיוחד אנשים שלא יודעים מזה מחשב
N nizanw New member 17/12/02 #3 טל צודק. M תביא לטל את המחשב. יא קמצן. הוא לפחות יודע מה לעשות עם המחשב....(טל אתה סוס) טל נתפוס אותו אחרי הבית ספר ליד השער ונטפל בעיניין.
טל צודק. M תביא לטל את המחשב. יא קמצן. הוא לפחות יודע מה לעשות עם המחשב....(טל אתה סוס) טל נתפוס אותו אחרי הבית ספר ליד השער ונטפל בעיניין.
K kRaNcH New member 17/12/02 #4 נעשה עליו מארבים... ונעשה לו שמיכות נביא בו שוקים חשמליים וכאלו או שפשוט נסדר סיסמא על המחשב ואז הוא לא יוכל להשתמש בו
נעשה עליו מארבים... ונעשה לו שמיכות נביא בו שוקים חשמליים וכאלו או שפשוט נסדר סיסמא על המחשב ואז הוא לא יוכל להשתמש בו
E erandanino New member 17/12/02 #6 באמת ממ תן לאח שלך את המחשב.... חכה חכה נתפוס אותך אחרי בית ספר חחחחחחחחחחחחחחח
א ארליך תביא ביצים New member 18/12/02 #8 גם אני מצטרף!!! מם תביא לאח שלך כבר את המחשב. וגם אנ י יתפוס אותך אחרי הבית ספר.
P PACHI New member 24/12/02 #13 לאחי היקר.... זה שוב אני..... אתה רואה שכולם בצד שלי, אז אני חוזר: אם לא תיתן לי את המחשב אני יזמבר אותך!!! בהמון אהבה: טל
לאחי היקר.... זה שוב אני..... אתה רואה שכולם בצד שלי, אז אני חוזר: אם לא תיתן לי את המחשב אני יזמבר אותך!!! בהמון אהבה: טל
N nizanw New member 24/12/02 #14 M אני רואה שטל בכל זאות במחשב... זה אומר שהוא כן סוס.!! אז תבין שאין לך סיכוי נגדו. טל אתה סוס.
P PACHI New member 24/12/02 #15 תודה..... תודה לכל התומכים, שעומדים מאחוריי גם ברגעים קשים! באהבה: טל
T The_VIP New member 25/12/02 #17 כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם!! או יותר נכון בשינוי שלנו כולם בשביל טל וטל בשביל המחשב!!!