ל- rtwingo

אילן די

New member
ל- rtwingo

אפשר לשאול אותך משהו ? עם כל הסיפור של אהרנוביץ ופרומצ´נקו וה- HGT, אפשר לדעת מה המטרה שלכם בעצם ? האם פשוט לעשות כותרות ? לסגור את אוטו ? להכניס את דני לכלא ? אני באמת שואל, אתה ו- BMF פשוט נראים לי מאד מסורים לעניין הזה

hal9k

New member
כן, אתם חוצפנים ומרושעים

ועוד אתם תובעים את אוטו??? אני במקומם הייתי מגייס את מיטב עורכי הדין ומכסח לכם ת´צורה. אמנם בעזרת האינטרנט והמקלדת קל להטיח האשמות מרושעות ולא מבוססות, אבל גם בזה אפשר לטפל...

rtwingo

New member
מרושעות ולא מבוססות?

תקרא את פסק הדין של בית המשפט העליון, ותראה מי פה צריך לתבוע את מי.

hal9k

New member
באמת?

א. בסוף אוטו זכו במשפט, גם לפי דבריך. ב. מדובר בעיקר בסיפור עם הפיאט פונטו. אני בטוח שכולכם תאלצו לאכול את הכובע כשיגיעו יותר פרטים. וגם אם יתברר שהפונטו לא שופרה, אז (כפי שאמרו ב Ynet), מקסימום אפשר להאשים את אוטו בהתלהבות יתר. קראתי את המבחן פעמיים, ואני לא מבין מאיפה המצאתם את ההאשמות. נראה לי נקי ומקצועי לחלוטין. הלא הם גם כתבו שם שהם הביאו פונטו "קודמת" והשוו אותה לחדשה.

rtwingo

New member
אוטו זכו במשפט, ואני אסביר למה זה

לא חשוב: משום שהתביעה היתה על פיצויים כספיים לאהרונוביץ´. בית המשפט קבע שאוטו צינזרו ושינו מסקנות על מכוניות, אבל בגלל שזה לא נגד החוק (כן, עבודה בעיניים על מנויים זה חוקי בארץ) אז אין מה לעשות.

אילן די

New member
רגע רגע, תירגע האל.

עדיין לא הבנתי מה המטרה כאן, טווינגו. באמת שאני אובייקטיבי פה, ממש לא מזיז לי אוטו, אבל גם אתכם אני לא מבין כל כך. מה בדיוק אתם רוצים ?

itzik93

New member
אני יסביר לך מה הם רוצים:

1. להעביר את הזמן 2. להוכיח שהם צודקים (ככה זה כשמטפסים על עץ גבוה ואח"כ מגלים שקשה לרדת ממנו) 3. להשמיץ את "אוטו" ו"להוכיח" שהוא פירסומון 4. להראות שכתבי הרכב בארץ "מושחתים" (לדבריהם) 5. רוני אהרונוביץ´ הוא צדיק כתמר (יפרח יפרח...) איציק

אילן די

New member
מעניין שלא טווינגו ולא BMF

רוצים להסביר בעצמם מה הם רוצים. כנראה שהם פשוט מסכימים איתך.

B.M.F

New member
אולי rtwingo מוכן.

מבחינתי אתה מוזמן להמשיך ולקשקש עם איציק שטויות.

B.M.F

New member
איציק - שים פקק.

אל תנסה לנחש מה הכוונות שלי - אתה לא הפה שלי. אז עדיף שתרגע. הוא לא פנה אליך אם אני לא טועה.

מצמץ

New member
ח-ל-א-ס../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

לא מספיק שבYNET העבירו לפחות איזה 50 עמוד בנושא אז אתם צריכים למתוח את הנושא ולהתווכח גם כאן?

© DrorZi

New member
כל הודעה נוספת תמחק

ה-ב-נ-ו את הנושא ח-ל-א-ס יהיו תשובות חד משמעיות מפיאט נפרסם, עד אז לכו לעשות גלים במקומות אחרים פה זה פורום רכב ולא פורום ספקולציות. יש לכם מזל שהדיון ארוך ככל שלא יהיה לא בא על חשבון להעיף דיונים אחרים אחורה ולכן אני אשאיר אותו אבל PLEASE על תאריכו אותו יותר, הבנו את הפואנטה.
דרור זי,

hal9k

New member
לא הייתי מזלזל ב"אוטו" כך

כמעט תמיד מה שהם לא אהבו וקטלו (ע"ע al4 או ההגה של הפונטו) נקטל ע"י כל שאר המבינים אח"כ, ולהיפך למה שהם שיבחו (מיני, אלפא 147 ועוד.......). הכתבות שלהם נראות לי מקצועיות מאוד, והם לא מהססים להשתלח באף אחד כשצריך. (ועדיין, הסיפור שלכם עם הפיאט נשמע לי קשקוש בלבוש - ומרושע)

itzik93

New member
תגובה

עם המאזדה דמיו קרה אחרת (מבחן דרכים ב"אוטו" בוצע לפני כשנה וקצת) - "אוטו" שיבח אותה מאוד (בעיקר בסעיף נוחות, כוח מנוע, תיבה אוטומטית וכו´) וטען שהיא מן המתחרות הטובות ביותר בקטגוריה זו (בעיקר בגלל הנוחות שהפתיעה מאוד לטובה, המנוע והתיבה) ואנשים בפועל קטלו אותה (אינני יודע אם מדובר בתוצאה שמקורה בתופעת ה "אנטי-יפני" או דברי אמת). איציק

B.M.F

New member
גם אתה נשמע לי מרושע.

אז מה ? זה דבר יחסי. ובכל מקרה זה לא אומר שאתה צודק.

למעלה