Pikachuit!
New member
ל - rocket
ההודעה הבאה מופנת לכולם, אבל מי שלא ראה את הסרט השני לא כדי לא לקרוא בגלל שזה פשוט יהרוס לו ! טוב .. העברתי את הדיון שלנו מלמטה למעלה כדי שכולם יוכלו לראות !
וגם בגלל שזה מעצבן לרדת למטה כל הזמן. ובקשר להתקף קנאה של מיסטי, זה התקף קנאה עצום ביותר ! והעניין שבסוף היא הודתה שהיא אוהבת אותו ! טוב זה לא בדיוק ווידוי, אבל זה משהו.. (Ash was never alone cus he always had me) ובפעם הראשונה שראיתי את הסרט הזה .. אני פשוט רציתי להתעלף מהתרגשות! זה כמו חלום שהתגשם ואני כבר מתה לדעת מה יקרה איתם בהמשך .. ! ובקשר לג`סי וג`יימס שמת לב שגם היה רמז עליהם ?? אני לא זוכרת מתי בדיוק זה היה אבל נראה לי שאש הלך להשיג את אחד מהכדורים, ואז ג`יימס אמר לאש ולמיסטי שלא כדאי להם להתעסק עם המין השני, ואז מיאו אמר שהוא וג`סי כבר מעורבים אחד עם השני (משהו כזה) והתחיל לצחוק ..
ובקשר להודעה האחרנוה שלך .. אני בהחלט מסכימה איתך שג`סי וג`יימס אנושיים, ויכולים להיות טובים לפעמים, אבל קחי לדוגמא קטע מהפרק של אוניקס הקריסטל, הילדה הקטנה צעקה שצוות רוקט הולכים לגנוב אותו, ואז ראיתי את התגובה שלך בה אמרת שיש להם זכות לתפוס אותו בדיוק כמו שיש לכל אחד מהחבורה ... אז הקטע של צוות רוקט זה באמת לגנוב אותו, ונכון שיש להם זכות לתפוס אותו, אבל הם לא רוצים לתפוס אותו לאמן אותו, הם רוצים לתפוס אותו כדי לעשות מהקריסטל שלו תכשיטים ולהיות עשירים, ובקטע הזה זה גניבה.
ההודעה הבאה מופנת לכולם, אבל מי שלא ראה את הסרט השני לא כדי לא לקרוא בגלל שזה פשוט יהרוס לו ! טוב .. העברתי את הדיון שלנו מלמטה למעלה כדי שכולם יוכלו לראות !