ל - rocket

Pikachuit!

New member
ל - rocket

ההודעה הבאה מופנת לכולם, אבל מי שלא ראה את הסרט השני לא כדי לא לקרוא בגלל שזה פשוט יהרוס לו ! טוב .. העברתי את הדיון שלנו מלמטה למעלה כדי שכולם יוכלו לראות ! :) וגם בגלל שזה מעצבן לרדת למטה כל הזמן. ובקשר להתקף קנאה של מיסטי, זה התקף קנאה עצום ביותר ! והעניין שבסוף היא הודתה שהיא אוהבת אותו ! טוב זה לא בדיוק ווידוי, אבל זה משהו.. (Ash was never alone cus he always had me) ובפעם הראשונה שראיתי את הסרט הזה .. אני פשוט רציתי להתעלף מהתרגשות! זה כמו חלום שהתגשם ואני כבר מתה לדעת מה יקרה איתם בהמשך .. ! ובקשר לג`סי וג`יימס שמת לב שגם היה רמז עליהם ?? אני לא זוכרת מתי בדיוק זה היה אבל נראה לי שאש הלך להשיג את אחד מהכדורים, ואז ג`יימס אמר לאש ולמיסטי שלא כדאי להם להתעסק עם המין השני, ואז מיאו אמר שהוא וג`סי כבר מעורבים אחד עם השני (משהו כזה) והתחיל לצחוק .. :) ובקשר להודעה האחרנוה שלך .. אני בהחלט מסכימה איתך שג`סי וג`יימס אנושיים, ויכולים להיות טובים לפעמים, אבל קחי לדוגמא קטע מהפרק של אוניקס הקריסטל, הילדה הקטנה צעקה שצוות רוקט הולכים לגנוב אותו, ואז ראיתי את התגובה שלך בה אמרת שיש להם זכות לתפוס אותו בדיוק כמו שיש לכל אחד מהחבורה ... אז הקטע של צוות רוקט זה באמת לגנוב אותו, ונכון שיש להם זכות לתפוס אותו, אבל הם לא רוצים לתפוס אותו לאמן אותו, הם רוצים לתפוס אותו כדי לעשות מהקריסטל שלו תכשיטים ולהיות עשירים, ובקטע הזה זה גניבה.

pokegirl

New member
*מתחילה להשתולל*

זו לא גניבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני אראה את האנשים מהעולם הזה של הפוקמון תופסים פרפג` כדי לאכול אותו, אז זו גנבה???????????????????????????????????? אם פוקמון פראי, איך בדיוק גונבים אותו?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!!? ממי???!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?! הם פשוט רצו לתפוס אותו לפני הפרחחים המעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אם הסבא של הילד המעצבן ההוא ראה אותו כשהוא היה קטן, אז הוא שייך לו?!?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!!?!??!?!?!?!?!?!? ומאיפה הילדה המעצבנת יודעת שהם גונבים פוקמונים? מתי מישהו הכריז את זה בצורה רשמית לפניה??? ובפעם האחרונה- פוקמון פראי אי אפשר לגנוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pikachuit!

New member
???

טוב די, לא נתווכח על זה .. למרות שצוות רוקט כן הוכרזו כגנבים! גם במשטרה מחפשים אותם!

mr. man

New member
זו כן גניבה!

אם תופסים פרפג` או מג`יקרפ כדי לאכול אותם, אז זה בסדר כי יש המון כאלו. אבל כשיש רק אוניקס אחד יחיד מסוגו ורוצים לתפוס אותו כדי לעשות ממנו תכשיטים, זו כן גניבה! וחוץ מזה, תכשיטים זה לא דבר הכרחי כמו אכילה.

pokegirl

New member
לא מעניין אותי עניין התכשיטים

אנשים, תנסו לחשוב לרגע ותגידו לי איך בדיוק אפשר לגנוב משהו שהוא פראי???????????????????????????????????????????????????????????????????

mr. man

New member
את לא מוכנה להבין?

קודם כל, הוא שייך לטבע. (כן, זה טיעון מפגר) אבל אין להם כל זכות להכחיד (בדיוק!) פוקימון!

mr. man

New member
הסבר פשוט

יש רק אוניקס קריסטל אחד. את הוא איננו, אין יותר אוניקס קריסטלים. ז``א, הם נכחדו. מה קשה להבין בזה?

טל16

New member
אז אתה אומר שגם אש גנב? (כן!כן!)

ניצחון בליגת הפוקימונים וכ``ו זה גם לא בדיוק הכרחי... אז-- (בהכרזה חגיגית) אש גונב פוקימונים פראיים!!! חחח... טל

Pikachuit!

New member
מה מה מה מה ?!?!?

אוף די ! תשמעו כל אוהבי צוות רוקט למינהם !! (לא שיש לי משהו נגדם) אולי לא הבנתם אבל הם כן גנבים והם כן רעים והם כן רצו לגנוב את אוניקס הקריסטל לא לתפוס אותו !! ואין כזה דבר לגנוב פוקימון פראי כי פוקימון פראי תופסים ! ומה הקשר לליגת הפוקימונים !?!??!?! ואוניקס הקריסטל הוא לא פוקימון פראי !! הוא פוקימון נדיר ! אחד מסוגו ! זן נכחד !!! למה אתם לא יכולים להבין את זה !? ואם צוות רוקט רוצים לתפוס אותו רק לצורך תכשיטים ודברים כאלה ... זה ועוד איך ג-נ-י-ב-ה !!!!!!!!

tzAbAr

New member
אבל מצד שני

אם אש היה תופס את סרביי או משהו כזה אף אחד לא היה מתנגד נכון? צ-ב-ו-ע-י-ם!!! רק בגלל שצוות רוקט ניסה לתפוס פוקימון פראי (כן! פראי!) כולם מתחילים לצעוק. וחוץ מזה תנו לי להזכיר לכם שהמפגר התורן (אח של...) תכנן לתפוס אותו ולהשתמש בו בתור מודל אז מי פה הרשע?????? וצוות רוקט לא (לא!!!!!) רעים! תקלטו! הם צריכים כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז בואו נרד מהנושא (בבקשה) טל (מהמחשב של אח שלי!)

mr. man

New member
אתם לא קולטים???

מה לא ברור? צוות רוקט הלך להרוג את האוניקס! אם אש יתפוס סלבי אז הוא לא הולך להרוג אותו! והאיש ההוא בכלל לא רצה לתפוס אותו. הספיק לו רק לראות אותו!

טל16

New member
הוא כן!

אתמול (רק בשבילכם אנשים!) הלכתי לראות שוב את הפרק הזה. הוא כן תכנן לתפוס אותו- הוא בא מוכן עם פוקדורים! בכל מקרה- למה להם להרוג אותו? ואיך בכלל אפשר להרוג פוקימונים? טל

pokegirl

New member
סוף סוף!

היא אמרה את זה בעצמה- פיקאצ`וית אמרה ``ואין כזה דבר לגנוב פוקמון פראי כי פוקמון פראי תופסים!`` `נא לכם!! ומה זאת אומרת: פוקמון נדיר הוא לא פראי. אם פוקמון נדיר אז הוא שייך למישהו? מיו נדיר והוא לא שייך לאף אחד- מכאן נובע- מיו הוא פוקמון פראי! עכשיו כשעשינו את החשבון הפשוט הזה... אוניקסהקריסטל הוא פראי- מכאן נובע- צוות רוקט רק ניסו לתפוס אותו בדיוק כמו שהאפס ההוא רצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pokegirl

New member
בתור האוניקס...

אני הייתי מעדיפה שיהרגו אותי ויעשו ממני תכשיטים, מאשר לעשות פוזות לאיזה נודניק!

טל16

New member
נכון....

הוא רק ישתמש בו לצרכיו האישיים. בלה בלה בלה...

למעלה