ל-richter

orioriori

New member
ל-richter

אתה כידוע, שלחת כבר מכתב להנהלת תפוז בקשר לניהול הפורום. אני בהחלט אשמח בשמחתך אם תבחר. מה שרציתי לדעת זה ככה: *האם תחסום ותחוקק חוק נגד לינקים להורדה של פרקים? *איך או האם אתה בכלל תנסה לשנות בצורה מסוימת את הפורום? *האם תציית לכל חוקי הפורומים של תפוז? אני מקווה שתוכל לענות לי על השאלות האלו. תודה (ואני מקווה שתנהל את הפורום!) נ.ב אני מציע לכל אחד לשאול את richter שאלות ותהיות לגבי הניהול שלו, יכול להיות שגם אנחנו נוכל להציע לו דברים בהתאם.

richter

New member
תגובה

1. למה ללכת נגד פרסום לינקים אם למאט וטריי אין בעיה עם זה והם אפילו בעד?
2. עד כמה יהיה גודל השינוי אני לא יודע. עוד לא הכי חשבתי על זה ואם אתם מעוניינים בשינויים כלשהם אתם בודאי מוזמנים להציע.
3. אני עוד לא קראתי בעיון את החוקים של תפוז אבל אני מניח שאין סיבה להתנגד להם כי אם אני כן אתנגד אז מקומי הוא לא פה, לא?

orioriori

New member
תגובה לתגובה

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שמאט וטריי בעד הורדת פרקים בצורה לא חוקית? בקשר להצעות, אני מציע שתמשיך עם תקצירי הפרקים לכל יום, ולדעתי הפורום קצת מת וצריך להחיות אותו עם הודעות חדשות ומעניינות יותר מכל מיני משחקי-שירשור. זה הכל כרגע...

dansha

New member
מאט וטריי כלים!

קראתי כבר בכמה ראיונות איתם שהם בהחלט בעד שאנשים יורידו פרקים של סאות' פארק דרך האינטרנט. יש רק שני בני אדם בעולם הזה שאני מקנא בהם וקוראים להם טריי פארקר ומאט סטון

richter

New member
אני מניח שאין לך בעיה עם אנגלית:

How do you feel about fans being able to download whole episodes from the Internet? Matt: We think it's totally cool that people can download episodes off the Internet. Comedy Central probably doesn't like it, but we love it. Anyway that people can watch it is good. לקוח מתוך ראיון בן 40 שאלות שנערך עם מאט וטריי.

y s h

New member
אם אתה חושב שעכשיו הוא מת...

רואים שלא היית בימים של קרפט קראוולר ואייסי4

wanna get high

New member
ריכטר...

דבר ראשון אני רוצה שתכין לנו דף שער... צריך גוד דמט... וכמו כן אפשר לעודד אנשים לכתוב... אני שונא שאנשים כותבים פעם אחת בפורום וחושבים שמגיע להם קרדיט... לגבי קללות, זין בעין!!! מה זה החרא הזה פורום מזויין בלי קללות?!

richter

New member
wanna get high . . . . .

יש מספר סוגי קללות זה לא יהיה פורום שתבוא ותתחיל סתם לקלל אנשים. שיהיה קשור לסאות'-פארק כמו "משחק הקללות" וכו' בקשר לדף שער- ברור שיהיה אחד.

wanna get high

New member
אני בעד קללות מותרות...

אבל בלי קללות מכוונות ובלי דברים כמו: "אני חושב שהפרק החדש הוא חתיכת חרא מרוכה בפיתה עירקית..." ודברים כאלה...

wanna get high

New member
יופי... בואו כולנו נצחק על המסומם..

מיאו מיאו חתולה חתולה בואי לאכול קצת גבינה

orioriori

New member
וואו טוב...

קודם כל y s h, אני מודה שלא הייתי בימים של המשתמשים הנ"ל, אך איני רואה בכך שום סיבה מוצדקת להתייחס ככה לדעתי. או בשפה קצת יותר ברורה, זו דעתי וצריך להתחשב בה כמו בכל דעה אחרת אף על פי כן שהדעה לא הייתה תמיד אקטואלית (כמובימים ההם). ולריכטר, תודה שהראית לי את החלק מהראיון עם מאט וטריי, זו הייתה דרך מצויינת לענות לי.

wanna get high

New member
אוריאוריאורי...

תראה... יחסית הפורום שלנו באמת עובד לא רע הודות למשתמשים פעילים דוגמת אלקול, ysh, ן-kid משמו... גם אתה יחסית פעיל... עובדה שאנשים שלא נכנסו לפורום יותר מיומים מתפעלים מהצטברות ההודעות... אין פה שום כוונה לפגוע בך אבל הפורום שלנו חי... אולי בתקופה שלא היו פרקים חדשים הוא היה מת אבל הודות לעונה החדשה הוא פעיל לחלוטין... הדבר היחידי שצריך למגר לפי דעתי היא התופעה שאנשים כותבים הודעה אחת והולכים... דרך אגב מישהו שם לב איפה מהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמה?

wanna get high

New member
לכל המשתמשים!!!

אין בתגובה הקודמת שום כוונה לומר שמישהו מכם כותב מעט. פשוט לא היה מקום לכתוב את כל השמות... לכל אלו מכם שאומרים: "למה הוא נהיה כל כך פורמלי?" התשובה היא שבטעות מכרתי טיפה יותר מדי מהמריחואנה שלי ויש לי מחסור...

orioriori

New member
wanna צודק

טעיתי, הפורום חיי, אבל זה לא בדיוק מה שהתכוונתי. התכוונתי שבפורום חוץ ממשחקים והורדת ודעות על פרקים חדשים אין הרבה. אני חושב שבפורום צריכים לדבר גם על כל מיני עובדות על סאות' פארק, דברים שעומדים להתרחש בסדרה וכו'...

למעלה