ל- resh0....

odedi80

New member
ל- resh0....

יא בחור עגלגל שכמותך.... יופי של חוויות עברו עלייך בטיול , במיוחד במנטפלו (גלי ענק וכו'...) תגיד, השארתי במקרה את הליש שלי באוטו ? שלא תחשוב שנתתי לך מתנת פרידה או משהו בסגנון, אני מקווה שאתם שלחתם אותו יחד עם שאר הדברים שלי. בכל אופן, אני עדיין כאן במל-פאיס עם חור בחזה שמסרב להתאחות. תעשה חיים גבר ותמסור דש לדורון, עודד.

resh0

New member
אהלן בחור!!!

כפי שהזהרתי אותך מראש, אתה תקלל את עצמך ולא אותי. אכן הליש שלך נשכח אצלי, ניסיתי ליצור איתך קשר אצל הצ'כית, אבל לא הייתם שם. לא אתעשר מהליש החדש ש"הרווחתי"... הוא שמור בידיים טובות. לא שלחנו עדיין שום דבר, על זה תדבר עם דורון (האב הרוחני). אני מקווה שהפעם סידרו לך (טוב) את הגלשן ושאתה קורע את הסוול החדש שנכנס שם. חזרתי באפיסת כוחות וכמה וירוסים התעלקו עלי לנוכח החולשה. אני עם חום ואנטיביוטיקה, עדיין לא היה לי לילה של שינה. מסור ד"ש לאלון אם הוא עדיין שם ונשמור על קשר. דרך אגב: איך הצלחת לכתוב בעברית? תפסת מחשב עם מערכת הפעלה שתומכת בעברית? אולי ניחשת את האותיות במקלדת באנגלית (ספרדית)? PURA VIDA אך תשכח לשלם בצהרים על הארוחה של הערב... מה שלום התרנגולים שם?

odedi80

New member
מזל שיש לי ליש אקסטרה...

אלון עזב לפני 2 לילות - הבן אדם חגג פה בצינורות מטורפים... אני כותב מאינטרנט קפה של אחד הישראלים פה, בדרך אני גם בונה לו אתר... אל תשאל, בקשר לקסדו קומפויו, אכלתי כל השבוע שם ואני כבר בן בית שם אבל שלשום נראה לי שהוא שם לי חולדה במקום תרנגולת כי הקאתי את הנשמה שלי ולא נראה לי שאחזור לשם בזמן הקרוב... איתי סידר לי את הגלשן יופי והוא גם לקח שליש מחיר מהקרטון הליצן שלך מחאקו. תעשה חיים ותרגיש טוב גבר, עודד.

resh0

New member
תודה.

ונסיים בבירכת לילה טוב מקובלת בסנטה טרזה: "קוקוריקו"!!!! ועוד פעם קוקוריקו....

odedi80

New member
בקשר לקוקוריקו...

אולי זה בגלל הקסדו קונפויו שאכלתי כל יום ואולי לא, אבל בכל אופן כבר לא שומעים את התרנגולות בכלל. במקומם שומעים שאגות של קופים.

resh0

New member
יפה אחי! תחזיק מעמד.

אל תוותר על גלישה בבוקה ברנקה. תגיע לשם שעתים שלוש לפני השפל, רצוי שזה יהיה מוקדם בבוקר. גלים קלים בהרבה מפאבונס וככל שהם גבוהים יותר, כך הם נהיים קלים יותר. בשנה שעברה גלשתי שם עם אופשור שאפילו החזיקה את הגל שלא יישבר. אם אזכה באיזו הגרלה, ארכוש לי מטוס קל שיקח אותי כל יום בין פאבונס לברנקה... ואז אצטרך מנתח פלאסטי צמוד שימחוק לי מדי-יום את החיוך מהפנים. תחזיק מעמד אחי! תהנה. אני חייב לציין שאילו הייתי בגילך, בספק אם הייתי חוזר...

שאייאן

New member
איזה תענוג זה לגלוש על אוקיינוס אה.

אייי אייי חלק מאיתנו בורכו אבל שילמו גם....

למעלה