ל Reborn 1, אז ככה -

פנדורה4

New member
ל Reborn 1, אז ככה -

קודם כל, המון המון תודה, חוץ מזה אני אקשר אותך לתגובה שלי, כי פשוט לא הצלחתי להקפיץ את ההודעה שלי (חלק מהבערות הממוחשבת שלי
) מאוד אשמח אם תוכל להסביר לי מכאן

Reborn1

New member
זה לא כל כך קשה

אבל לפני בדקי דבר פשוט האם אם מעוניינת שבסרט dvd יופיעו כתוביות בעברית אם כן ישנם שני מדריכים המתאים לכך 1 הראשון המרה של הסרט ל s\vcd vcd- נפוץ לרוב המכישירים svcd -נפוץ רק ב 50% מהמכשירים לכן תחילה אני ממליץ על vcd 2 המרה של הסרט +צירוף כתוביות ,תקראי את המדריף בסבלונות הכול מוסבר לאט לאט בהצלחה

פנדורה4

New member
תודה, המכשיר אצלי בבית תומך VCD

בלבד. ושוב, המון תודה על כל ההסברים, ממש ממש הארת את עיניי

Reborn1

New member
בכייף

הערה חשובה המדריכים נראים בהתחלה מסובכים וארוכים , אבל אם הולכים שלב שלב רואים שהם מאוד קלים לתפעול 5 דקות בלבד ומבינים הכל (באמת) ממש כמו "כלב נובח לא...."
עדין יש סיכוי בכל זאת שבאיזשהו שלב יתפספס לך משהוא לא נורא תשאלי בפשטות בפורום בשלב x נתקעתי איך ממשיכים? ,תקבלי תשובה פשוטה ואז תמשיכי והכל יסתדר בהצלחה

פנדורה4

New member
ועוד שאלונת קטנטונת

(וסליחה אם היא נשמעת טפשית) - זה ישנה לי את הקובץ מה nero show time files או שזה יופיע אותו דבר אבל מאחר והקובץ ישונה אז כבר לא תהיה לי בעייה לצרוב לדיסק?

Reborn1

New member
כעיעכיעראטאר

הכותרת מראה לך את הבלבול שיצרת
בכדי לראות את הסיומת האמיתית של הקובץ(כנראה avi) גשי למחשב שלי לאחר מכן בתפריט העליון tools לאחר מכן folder option לאחר מכן view לאחר מכן להסיר את ה v מ hide extention for known types ללחוץ apply ואחרי זה ok ואז יתאפשר לראות אטת הסיומת האמיתית של הקובץ לאחר המרה אכן הקובץ משתנה וייתכם לא יופיע nero show time files בהצלחה

פנדורה4

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

כן, כבר הבנתי את זה, וכמו שאמרתי, אני בורה לחלוטין בנושא, וגם: מכל מלמדיי השכלתי (ואני חייבת להודות שאתה אחד הבודדים, על אף העזרה המרובה והרצון הטוב של שאר חברי הפורום, שהשכלת להסביר לי בשפה שלי, או ליתר דיוק בשפה של ה'אנאלפביתים' בתחום הקידוד/המרה/צריבה וכל מה שמסביב) אז באמת תודה!

Reborn1

New member
../images/Emo140.gif

פעם משהוא אמר לי "שמסבירים לי לאט - אני מבין מהר" כמו שציינתי תהליך ההמרה טיפה מורכב מאחר ובפורום אנחנו משתמשים על טהרת התוכנות החופשיות תוך כדי שאיפה לתוצאות איכותיות ככל האפשר ישנם תוכנות שמבצעות את תהליך ההמרה+הטמעה של תרגום ביתר קלות ופשטות לרוב הם עולות כסף לאחרונה מצאתי תוכנה חדשה שהיא חופשית לחלוטין ופשוטה כל כך (כעת היא נמצאת בבדיקה וייתכן שבעוד כמה ימים אעלה קישור והסברון על השימוש בה) בהצלחה במלאכת הקידודים

למעלה