ל- qt1

רונה 40

New member
ל- qt1

לשאלותיך, חברתי טוענת שהריחוק אכן התחיל מלידת הילד השני, שכיום הוא בן 8, אבל התנזרוצת ממין טוטאלית מלפני שנתיים. מצבם המשפחתי 2 ילדים בגילאים 12, 8. הוא קריריסט בעבודה, בתפקיד חשוב ביותר אקדמאי. בסוגרים מה שאני רואה שהיא חברתי שמנה מאוד לאחרונה ואף העירה את תשומת ליבי שהוא מעיר לה על כך. זה מה שאני יודעת ומאוד רוצה לעזור לה. נוסף לכך ייעצתי לה טיפול מיקצועי לפיתרון הבעיה אך היא דחתה את זה על הסף, בטענה שהוא לא יסכים. מה שאני יודעת בודאות שהיא לא טיפוס שתחפש מהצד פרטנר במקומו.

qt1

New member
רונה 40 ../images/Emo20.gif

היי שוב ותודה על תשובותייך. (יש לי המון שאלות ותהיות , אני מצטערת אם אני נודניק , אני פשוט חייבת לשתף אותך בהן , אחרת אני הולכת לאיבוד...) אם כך בעצם מדובר ב 6 שנים מתוכם האחרונות הן בעצם בלי סקס כלל. דיברת איתה על הגורם להשמנה? נראה לך שאולי היא מפצה את עצמה באכילה על החסרים בסקס? שאלת אותה מה גרם לה להשמין? לא ציינת אם עודף המשקל מפריע לה , האם? טיפול מקצועי לא חייב לכלול אותו!!! תוכלי לשאול אותה מה דעתה ללכת לטיפול לבד? כתבת שהיא לא הטיפוס שיחפש מהצד , איך היא רואה את הקשר נמשך בלי סקס? האם היא מוכנה לכזה קשר? עם כל המשתמע מכך? ואחרונה... האם הוא כן הטיפוס שיחפש לדעתך? אני לא יודעת לומר על אנשים מאוד קרובים לי אם "הם הטיפוס" , אלא אם הם משתפים אותי בכך שיש להם קשר , את כתבת בוודאות שחברתך איננה הטיפוס , אני מניחה שאת מכירה אותה מאוד טוב ושמצבה מאוד נוגע לליבך , בהחלט לא מצב קל , אבל אפשר ולדעתי גם צריך וחשוב שהיא תטפל בעצמה בתור התחלה. מה את אומרת? מצפה לתשובתך ושוב מודה לך על שכתבת. כל טוב. qt1

Shprintzak

New member
אני מחזקת את דברים של qt ומוסיפה...

ראשית, אם היא השמינה וזה מפריע לבן זוגה, ייתכן ויש להם בעיה יותר עמוקב בקשר. ייתכן והסיבות להימנעות ממין נובעות ממצוקות בקשר. ייתכן והוא מפצה ע"י עבודה מאומצת והיא מפצה ע"י אוכל. ואם זה אכן כך, היי חברה טובה ועזרי לה לחזור לתלם ולהיכנס למשטר של דיאטה. ההרזייה תועיל לה - היא תרגיש טוב יותר, נחשקת, וכמובן שבן זוגה ייהנה מפירות עבודתה. אני חושבת שטיפול זוגי יוכל להועיל מאוד לשניהם, כמובן בתנאי ששניהם מכירים בבעיה ומעוניינים בשיקום חיי המין שלהם. חשוב לדבר עם חברתך ולנסות להבין ממנה מהן הבעיות העיקריות, ומה היו נקודות המפנה במערכת היחסים שלהם? כיצד הדברים היו לפני כן? אני מצטערת על ההצפה בשאלות, אבל זה נחוץ לצורך איבחון.

למעלה