ל-PASSION !!!!מצאתי!!!

ל-PASSION !!!!מצאתי!!!

תאוותי האחת,הגעתי הביתה ואת כבר יודעת בלי לנחש שדבר ראשון היה לחפש מייל. עשית לי תרגיל ,מי פילל ובמקום לפעול לפי ההנחיות העברת המייל לכתובתי באילות אבל הודעתך בפורום עזרה ללכת בעקבות המייל חזרה ומזלי שזוכר גם שם את הסיסמא. סוף טוב הכל טוב ואני כרגע מאושר עם המייל שנהיה כה מיוחל. מעתה ואילך מה שיתאים לכולם תמצאי כאן ואיל הדברים האישיים יעברו לערוצים הפרטיים. ואת ,תאוותי עשי לך כלל וכל בוקר ,בלי יוצא מן הכלל, את בודקת דואר והפורום ואני אשתדל לבקר ככל שיתאפר... יודע שבלבלתי אותך עם כל הכתובות אז עכשיו כשחזרתי לשיגרה שלחי הכל רק לזה הבא: [email protected]

איזה סיבוך עם מיילים .

עצה : תעשה כמוני . אי מייל אחד שלא תלוי בספק האינטרנט : [email protected] או משהוא כזה . שלי זה [email protected] . -- נ.ב : אני יודע שאתה חדש יחסית באינטרנט , יחסית אלי . אם אתה רוצה עזרה במחשבים אתה יכול ליפנות אלי . בידידות , purple Mushroom == הפטריה הסגולה == אלון . ...

לפטריה החמוד!!

אני מודה לך ואני באמת עשוי להסתייע בך אם רק היה לי מספר הטלפון שלך. שלח לי למייל של נטויז`ן . במקרה הספציפי הזה היה הכל מסתדר אם דואר נענע לא היה יוצא מכלל שימוש בגלל שרת דפוק. שמור לי הזכות לפעם הבאה.תודה מראש.

אני מיצטער על ההודעה שלך

ששלחתי לך . אני כנראה עייף . לי יש בעיה בשליחת הדואר . אז אנסה שוב דרך הוטמייל .

למעלה