ל ofir_y

zvikagur

New member
ל ofir_y

בס"ד אופיר יש לי שאלה אליך ואני כמעט בטוח שאתה יודע מה אני הולך לשאול אותך אז אם אתה יודע מה השאלה אז תענה לי עליה כבר עכשיו. ואם אתה לא יודע אז אז רק תגיד שאתה לא יודע ואני כבר אשאל אותך בהודעה הבאה שלי.אבל אני כמעט בטוח שאתה יודע לאן אני חוטר.

ofir_y

New member
אני יודע

אתה מנסה לגרום לי להגיד שאני לא יודע מה השאלה ובכך להפריך את היותי כל יכול וכל יודע. ואם הייתי יודע את מה שאתה הולך לשאול לא הייתי עונה כי הרי שזה מספק עובדה לקיומי.

zvikagur

New member
ל ofir_y

בס"ד לא ניסתי לגרום לך שום דבר רק רציתי לשאול מהי מידת הנעליים שלך..?? איך אתה בתור כל יכול וכל יודע טעית לגבי מה שרציתי לשאול??? הרי זאת עובדה מספקת שאתה לא כל יכול ולא כל יודע זה רק מראה שאתה כלום יכול. באמת אדוני הכל יכול ניצחתי אותך עם מידת נעליים. הבא בתור!

alond

New member
זה ברור כשמש! אתה משקר.

אתה תענש בעולם הבא. או הקודם או זה שבצדדים. אוף!! לא יודע איזה אבל אתה תענש. חבל. לא?

ofir_y

New member
טאוטולוגיה

זאת הייתה שאלה מכשילה מלכתחילה. אתה לא רצית לשאול כלום אם הייתי אומר לך שאני לא יודע מה אתה רוצה לשאול אז היית אומר שאני לא אלוהים ואם הייתי אומר משהו אחר כמו מה שאמרתי אתה פשוט תכחיש.. ואז לעולם לא נדע מה באמת רצית. אבל אני אלוהים כל יכול ולכן אני יודע את זה

למעלה