ל-nuny10

22ש ני

New member
ל-nuny10

היי מה שלומך? רק רציתי להתעדכן אם יהיה בקרוב מפגש קינדרים.. לירון
 

בוסטר1

New member
מודבקים

אתם מדביקים אותם ? כי אני משתעשע ברעיון להדביק אותם הילדים שלי כול הזמן מפרקים ומחברים אבל יש כבר תיבה ענקית וכבר זה הפך לפזל קינדר
 

nuny10

New member
חלילה וחס. לא מדביקים כלום חוץ

מהמדבקות שמוצמדות לפריט עצמו.אז איפה הכיף? התמונות שהכנסתי אתמול הן מלפני כשנה ומאז האוסף גדל בעוד שלושה סטנדים מלאים, ואפילו קופסאות נעליים רחמנא לצלן. ובעניין הדבקות אז ככה: אני עוברת דירה בעוד שבועיים, ואני בבעיה חמורה ביותר. איך מעבירים מעל 3000 צעצועים קטנטנים , שחלקם מורכבים מעשרה חלקים ויותר, והם לא מודבקים, וגם לא מחוברים לסטנד בשום דרך? כל רעיון יתקבל בברכה, בתודה ובזרועות פתוחות.
 

oren*

New member
פריט לאספני הכבשים

במסגרת ביקורי החודשי בחנות היד שניה-אוספים ליד הבית, מצאתי כבשת צמר חמודה שוודאי תשמח להצטרף למשפחה המורחבת שלכם. צרו קשר במסרים לראות כיצד אוכל להעביר לכם אותה
 

oren*

New member
וליילנד היקרה, לא שכחתי אותך ומצאתי

עוד חתלתולון חרסינה. בהזדמנות הראשונה אעביר לך אותו (או במסגרת שקית אספנים נוספת שאכין לקראת המפגש הבא)
 

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

<לכל הציניקנים - זה באישור אריק, ומעתה אשאל אותו כל פעם שארצה לנצל"ש - נמאס לי ממטרים...> האם יש כאן אספני סין? האם יש כאן אספני ספורט (כולל ספורט אולימפי ואולימפיאדה)? אם כן, כתבו לי, יש לי די בולים של סין ושל ספורט. דורון ורון - שלחתי מסרים. תמיר.
 

Tal Inbar

New member
../images/Emo160.gifRegards from the UK

I arrived today, for a 3 days stay in London. Any suggestios? (not touristic attractions please, it is my 8th visit here). Thanks all
 

yblumann

New member
To do in London- for Tal

Hi Tal, Suggest you pay a visit to the British Museum no less. There are 2 special exhabits: - serious: ancient treasures of Sudan - funny one: Badges as a Status symbol Regards and have fun in my city! Yoram
 

cohen chaim1

New member
אפילו תהיה 20 פעמים בלונדון

התוכל לוותר על שווקי העתיקות שם? אני לא!
 

nuny10

New member
../images/Emo127.gifהי לירון. כן בטח שמתוכנן עוד

מפגש של אספני קינדר בעוד שבועיים בשבת. פרטים בהמשך. וזאת הזדמנות מצויינת לספר לחברי הפורום על מפגש שהיה יום לפני המפגש הגדול בגן השלושה. עשינו מפגשון קטן ב"פארק דרום" בתל-אביב , או בשמו הרשמי "פארק מנחם בגין". הגיעו אספנים מקרית-מוצקין, נהריה, ירושלים תל-אביב וכו', חלקם עם בני משפחה, עם שתיה ונשנושים. וכמובן עם ההחלפות של הקינדרים , קטלוגים והרבה מצב רוח טוב. היה כיף! את רוב האנשים כבר הכרתי מהחלפות מוקדמות, אבל הכרתי מספר אספנים חדשים. הכנו דף קשר עם העדפות איסוף , ובקשות לפעם הבאה. כולם יצאו עם שקיות של פריטים חדשים לאוספים, וזה היה מעולה. מאחר והיו מספר חברים שלא יכלו להגיע מפאת עבודה, חו"ל וכו' החלטנו לעשות עוד מפגש בעוד שבועיים (לפני החורף), ואת מוזמנת בכיף. אם זה מעניין עוד מישהו , אז הוא/היא מוזמנים בהחלט.
 
מה זאת אומרת "אם"???

ברור שזה מעניין, ונשמח לדעת היכן ומתי, על מנת להגיע ולראות. הבנים שלי התעלפו היום מהתמונות שלך. כבר קיבלתי הזמנה לארגד ביצים, אם כי יש לי חשש שכל מה שמעניין אותם זה הקנקן ולא מה שבתוכו.
 

nuny10

New member
אני אכתוב פרטים מלאים כשנסגור את

המפגש הקרוב, ואשמח לכל אורח. בקשר ל"מה שבתוכו", מנסיון, כשמתחילים עם ההרכבות של הקינדרים, זה לא נגמר. היו לנו ימים בבית, שמסביב לשולחן האוכל הגדול, ישבו ארבעה חמישה מבוגרים ועל הריצפה שני ילדים, וכולם הרכיבו והרכיבו, עד שעות הלילה המאוחרות, כשכול אחד "מתמחה" בנושא אחר, וממש נהיה מקצוען. זהירות!! ממכר.
 

evilihi

New member
תביא לי את השוקולד הוא פשוט טעים

כן אני מכורה לשוקולד.. ועכשיו ברצינות - איך משלימים סדרות של קינדר זה הכל צעצועים רנדומליים לחלוטין???
 
למעלה