ל nubis

קולוביה

New member
ל nubis ../images/Emo13.gif

לאלמוג מורה דרכי! בכן התרגיל השלישי: ניסיתי בכל כוחי לשכוח שזה דווקא יונה והאומנם הצלחתי אך עדיין עוברת בי צמרמורת של גועל כל פעם מחדש. 1) ביום הראשון- יונה מלקטת גרגירים: התחושה של יכולת הבחירה בין הטוב לרע ,ז"א אני בוחרת בדרך שבו אני פוסעת. 2) ביום השני- יונה במעוף: תחושה של שליטה , של זרימה וחופשיות אבל עם זאת כאילו לראות מעבר לתמונה הכללית (2 צעדים קדימה). 3) ביום השלישי- יונת דואר: היא מטרה ויעוד , ז"א יש לי יעד בחיים שיעזור לי להתגשמת כל המטרות, כמו היונה היא לא עוברת סוג של הכשרה אלא זה טבועה בה . מקווה שזה מובן! קולומביה

nubis

New member
שער החיות IV

קולוביה תיראי איזה יופי
"יונה מלקטת גרגירים: התחושה של יכולת הבחירה בין הטוב לרע ,ז"א אני בוחרת בדרך שבו אני פוסעת." היונה הביא לך
"ובהקשר גילגולים קודמים הפחד הוא לגלות שהייתי טיפוס מאד מאד חזק ומאד מאד גם רע" * בזמן מעוף כיונה - תחושת שליטה, זרימה וחופשיות. * ההבנה שיש לך יעוד טבעי כמו היונה משהו שטבוע בך. התחושות שהרגשת בזמן המעוף הן התחושות שהגוף שלך זוכר כסימן לכך שאת חיה את היעוד שלך, כלומר כשתעלי על הדרך הטבעית שלך זאת התחושה שתלווה אותך ביום יום (כמובן בגלים). תרגיל: בחמישה ימים הקרובים תתמקדי בלצייר נשר בזמן מעוף. בארבעה ימים הראשונים מבט על הנשר וביום החמישי את הנשר ומביטה דרך עיניים של נשר. רשמי כל יום סיכום קצר וביום החמישי סיכום של החוויות ותעלי הודעה לפורום. בברכה אלמוג

למעלה