ל NMC יש מבצע מדהים!!!

MooN aka asdfgh

New member
ל NMC יש מבצע מדהים!!!

מאה אלבומים מעולים ב 39 ש"ח!!! ואני באמת מדבר על אלבומים מעולים!!! מצאתי שם את the score של הפוג´יז, מייסי גריי, לורין היל,ספוקס ועוד מלא שאני לא ממש אוהב.. בוב דילן, ועוד... רק לועזיים (מה שחבל), אבל דיסקים מעולים!!!

אמ, אתה יכול להרחיב?

אני פשוט ניחנתי בכשרון לפספס מבצעים בעודם אכן מתקיימים. אני מניחה שלא מדובר במחירי ה"דובדבן" (שזה לא חדש), אז אשמח לשמוע במה בדיוק מדובר, איפה ניתן לרכוש את הדיסקים המשתתפים במבצע, וכל דבר אחר שקשור.

Nishuk

New member
תיקון........

המבצע כולל גם דיסקים ישראלים הלועזים יורדים ל-49.90 והעברים יורדים ל-29.90 מבצע חבל"ז שאסור לפספס.........

dylan

New member
באמת מבצע מעולה

שאגב, כמו כל מבצע כזה מעלה את התהיה שאם הם מוכרים במחירים כאלה ועדיין מרוויחים למה לעזאזל דיסקים צריכים לעלות 90(!!) ש"ח...!? יש גם מבצע דומה (לא יודע ממתי, אולי כבר הרבה זמן..) של הליקון אם אני לא טועה. בחזרה למבצע של NMC
, קניתי בינתיים שלושה דיסקים במבצע ואני חייב להמליץ על deserter´s songs ו all is dream של mercury rev שנמכרים במסגרת המבצע, שני אלבומים גדולים.

dylan

New member
לא ראיתי קטלוג, אבל בעקרון

המבצע בכל חנויות הדיסקים.. ב"סופר זאוס" ברחובות יש עמדה כזאת עם הדיסקים שבמבצע אבל ב"טאוור רקורדס" בעזריאלי לא ראיתי (אולי לא חיפשתי מספיק טוב..) עמדה כזאת והדיסקים שבמבצע פשוט נמצאים במקומות הרגילים, ככה שמגלים אותם די במקרה..

dylan

New member
הם כן..

היה להם איזה סכסוך אבל הוא נפתר והם חזרו לעבוד איתם (קניתי שם גם דיסק אחד מהמבצע).

אפשר להשיג בכל חנות דיסקים- לדעתי

כל חנות (רשת בארץ...) תמכור לך את המבצע של NMC.

למעלה