ל MR VIDEOKID

ל MR VIDEOKID

שלום לך אני הייתי רוצה לדעת האם כדארי להתקין צלחת עם מנוע וכמה לווינים אני יכול לקלוט וכמה ערוצים וכמה זה יעלה לי הכל עם התקנה אבל אני יש לי את הכל גם צלחת של 180 גם מכשיר HUMAX תודה מראש

VIDE0KID

New member
תשובה

אני התקנתי 1.20 ממונעת DISEQ. אני כרגע קולט עמוס, הוטבירד, ניילסאט, ערבסאט, סיריוס, אאוטלסאט W1 W2 W3 וטורקסאט אני עוד לאט לאט מוצא לווינים נוספים... למשל THOR ו HISPASAT (פשוט עוד לא היה לי זמן...) למשל ASTRA לא ממש הצלחתי לקלוט... אבל אתמול התקנתי LNB של אינואקום 0.3 אז אולי זה יעבוד... זה לא רע, ברור שעדיף צלחות שלא נעות תבדוק בWWW.LYNGSAT.COM מה מעניין אותך ואז תחליט כמה לווינים אתה רוצה לראות ולפי זה תחליט. לי היו חשובים 5 לוינים אז הלכתי על ממונעת. בקשר לעלויות. התקנה עשיתי לבד (אמורה לעלות בערך 800-900 שקל) למרות שנתקלתי שאנשים גובים גם 1500 ו 2000 שקל. צלחת 180 שקל LNB של אינואקום בערך 70 שקל. מקלט קניתי בחו"ל ב 100$ (של STRONG) ומנוע גם בחו"ל בערך ב 50 יורו.

geostant

New member
אתה מוכר ציוד ?

אני מוכן לקנות ממך ארגז (כמה שנכנס) INVACOM ב-70 שקל

geostant

New member
אה כן ?

מעניין... אולי היבואן יעשה גם לי פרוטקציות כאלה ?

VIDE0KID

New member
אני קונה כקונה מסחרי

הכבלים ויס קונים שם ציוד במיליניונים... בגלל זה ההנחות... :) לא נראה לי שלכל אחד יתנו המחה כזאת... זה המחיר שאני שילמתי.... אם עבדו עליי וזה אמור לעלות יותר אז נדפקתי מה אני יגיד לך... בכל מקרה לא נראה לא שהם ישמחו למכור לי כמויות אני לא סוחר... נכון? לשימוש אישי אין בעיה, אבל התחייבתי שאני לא מוכר כלום.

VIDE0KID

New member
וזה למה?

להזכירך המשפט שלך הוא: "בְּאֵין תַּחְבֻּלוֹת, יִפָּל-עָם; וּתְשׁוּעָה, בְּרֹב יוֹעֵץ..." (משלי יא´ 14) אז מה התלונות? מה אני צריך להיות משווק..? אגב, LNB 0.4 עולה 40 שקל... (של פיליפס-שארפ) וזה לא הרבה יותר גרוע מאוינואקום... אני לא חושב שלמישהו תהיה בעיה להשיג LNB כזה כ50- 55 שקל אצל כל משווק

למעלה