ל-mars4 !!! אולי במקרה ידוע לך מה מספר הדואר הצבאי שלהם בהר קרן ?
ד דתיה קסומה New member 24/8/06 #2 אפשר לשלוח גם לבסיס בקציות גם הבן שלי בהר קרן ואמר לי ששולחים את כל החבילות לבסיס בקציות (בטח כתבתי לא נכון). אם זה סובל דיחוי עד יום א' אז יש לי את הכתובת במשרד שלי.
אפשר לשלוח גם לבסיס בקציות גם הבן שלי בהר קרן ואמר לי ששולחים את כל החבילות לבסיס בקציות (בטח כתבתי לא נכון). אם זה סובל דיחוי עד יום א' אז יש לי את הכתובת במשרד שלי.
י יונית7 New member 25/8/06 #4 אני אחכה ליום א', אם תוכלי להשיג לי את הכתובת זה מאוד יעזור לי. אמרו לי להתקשר למ"פ לשאול מה הכתובת, אבל לא נעים לי. האם צריך לכתוב על הקופסא גם את מספר המחלקה / כיתה ?
אני אחכה ליום א', אם תוכלי להשיג לי את הכתובת זה מאוד יעזור לי. אמרו לי להתקשר למ"פ לשאול מה הכתובת, אבל לא נעים לי. האם צריך לכתוב על הקופסא גם את מספר המחלקה / כיתה ?
מ מאקי New member 25/8/06 #5 כן צריך לרשום שם מספר איש דרגה מחלקה פלוגה או צוות דואר צבאי צהל ותכיני חבילה מוכנה רק לשלוח ביום ראשון על מנת שיקבל לסופש הבא ולא נעים מת.... תתקשרי... אנחנו מרשות לך... או שתתקשרי ללשכה.
כן צריך לרשום שם מספר איש דרגה מחלקה פלוגה או צוות דואר צבאי צהל ותכיני חבילה מוכנה רק לשלוח ביום ראשון על מנת שיקבל לסופש הבא ולא נעים מת.... תתקשרי... אנחנו מרשות לך... או שתתקשרי ללשכה.
M mars4 New member 27/8/06 #6 לדעתי יש לשלוח חבילות לבא"ח כמו מקודם. והם מעבירים את החבילות למשטח הר קרן.
ד דתיה קסומה New member 27/8/06 #7 הנה הפרטים את צריכה לרשום: מ.א. שם פרטי ומשפחה לאיזה גדוד החייל שייך (רותם, צבר, יחס"ר) וחודש גיוס ד.צ. 01250 בא"ח גבעתי הבצלחה!
הנה הפרטים את צריכה לרשום: מ.א. שם פרטי ומשפחה לאיזה גדוד החייל שייך (רותם, צבר, יחס"ר) וחודש גיוס ד.צ. 01250 בא"ח גבעתי הבצלחה!