ל- LSD-J ויריב2

עם כל הכבוד (המעט שנישאר)

עברת את הגבול אני דיברתי אליך כמו אל אדם בוגר ואתה התשובה הכי עניינית שיכולת לתת לי ואני מצטט היא "פחחחחח" אני מאוד מצטער שקשה לך לקיים דיון תרבותי ועינייני יכול מאוד להיות שזה לא המקום המתאים בשבילך (אני אשמח להראות לך את הדלת אם רק תבקש, בבקשה תבקש!) כל הזמן אתה מתלונן אי אפשר לקיים פה דיון תרבותי אף אחד כאן לא לרמה שלך בתור חרדי כשר עם תריג מצוות על הגב כשזה נוגע לדיון תרבותי במיוחד לא נוער חילוני מוכה מכות חטאים איומות והנה בא תם עונה תשובות שואל שאלות ואתה מתחפר לך בלי תשובות ענייניות בלי נימוקים בלי הסברים בלי שום סיבה לקיום ההודעה המקורית שלך שלא לדבר על זאתי האחרונה להודעות שלך מסיבות אלה פשוט אין זכות קיום בפורום לדעתי לפחות. תקן אותי אם אני טועה גרשון אבל מטרת הפורום היא לקיים דיון, תרבותי וענייני ולא עיקצוצים והתרסות או דברים שנאמרו כ"ירידה" בלי להיות משהו שאסור. כמו שכחלחל אמר an ass is an ass הוא פשוט שכח להוסיף jack לפני אס ואחרי אן. ואם תירצו אני יכול להיות יותר ציורי.

עם כל הכבוד (המעט שנישאר)

עברת את הגבול אני דיברתי אליך כמו אל אדם בוגר ואתה התשובה הכי עניינית שיכולת לתת לי ואני מצטט היא "פחחחחח" אני מאוד מצטער שקשה לך לקיים דיון תרבותי ועינייני יכול מאוד להיות שזה לא המקום המתאים בשבילך (אני אשמח להראות לך את הדלת אם רק תבקש, בבקשה תבקש!) כל הזמן אתה מתלונן אי אפשר לקיים פה דיון תרבותי אף אחד כאן לא לרמה שלך בתור חרדי כשר עם תריג מצוות על הגב כשזה נוגע לדיון תרבותי במיוחד לא נוער חילוני מוכה מכות חטאים איומות והנה בא תם עונה תשובות שואל שאלות ואתה מתחפר לך בלי תשובות ענייניות בלי נימוקים בלי הסברים בלי שום סיבה לקיום ההודעה המקורית שלך שלא לדבר על זאתי האחרונה להודעות שלך מסיבות אלה פשוט אין זכות קיום בפורום לדעתי לפחות. תקן אותי אם אני טועה גרשון אבל מטרת הפורום היא לקיים דיון, תרבותי וענייני ולא עיקצוצים והתרסות או דברים שנאמרו כ"ירידה" בלי להיות משהו שאסור. כמו שכחלחל אמר an ass is an ass הוא פשוט שכח להוסיף jack לפני אס ואחרי אן. ואם תירצו אני יכול להיות יותר ציורי.

LSD-J

New member
רק עכשיו שמת לב לצורת הדיון שלו???

ככה הוא יודע לנהל "דיון".

כחלחל

New member
על לפיד=לה פיד למשל נע עם עוד

ושאר גיבובך, קרא שוב אתהודעתך בתחילת השרשור ואת תגובתי ואולי תבין

וכמובן שבחרת להתעלם

מהתגובה השלישית (שלי) בשרשור. קרא את תגובתי ל´פלסטיק´, עושה רושם ששניכם באותה רמת הבנה. כותרת התגובה: "יש לך בעיה חמורה מאד בהבנת הנקרא" ואולי תבין..

כחלחל

New member
נע עם נאד היקר

מה לך ולהבנה בכלל ולהבנת הנקרא בפרט. מאסנו כבר בחרפות וגידופים של כל מיני חרדים כולל אבוד-יה שאח"כ קופצים כל מיני פרשני הבנת הנשמע והנקרא ומסבירים שכבוד הרב התכוון,,,, והמר"ן בעצם שיבח וברך ולא הסית לרצח,,,,, ובכלל אתם החילונים כל כך בורים שלא הבנתם... וכיוצא בזה גיבובים ופילפולים... עזוב את הבנת הנקרא שלנו והמשך לעסוק בהבנת הנחרא.

כחלחל, אם זו תגובתך

צפה ממני ליחס דומה, אתה כל כך מתאמץ ודורש זאת עד כי יקשה עלי לסרב.

למעלה