ל- LP OBSESSED GIRL מהר!!!

Cupid In Hell

New member
ל- LP OBSESSED GIRL מהר!!!

י'בת זונה שרמוטה מעתיקנית אחת מהפורום הרישמיים הישראלים של לינקין פארק י'זונההה מה את מעתיקה על זה שבראד מתחתן והמועמעדויות כוס אמא שלך י'חתיכת מעתיקנית!!! שידרסו אותך 8000 מחבלים עם סובארו

גמני!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

אלרנוווווווש!!! מה המצב גבר? הפורום הידרדר בטירוף מאז שכולם הלכו... יאללה תחזרו!!

the papercut

New member
אם כבר שתמות בסטייל!

שפורש ידרוס אותה חס וחלילה וחס ושלום

Cupid In Hell

New member
אבל..

ערבים נוסעים על סובארו אבל אני נשבע שאם עוד כתבה שאנחנו כתבנו תופיעה כאן אני ישתגע..... היי שירנו'ש ורותמו'ששש התגעגעתי וכן כן אני לא מתכוון לחזור לכאן =\

ParanoidLq

New member
חתיכת דליטנת!!!

מה אתה כבר יכול לעשות? אם עוד פעם אתה תקלל בפורום יהיו לך בעיות למשל שלא תוכל להפעיל את המחשב המחורבן שלך בחיים אז יאללה תחפף מפה OBSESSED GIRL אוהבים אותך!!!

פאקצה קטנה כנס לכאן../images/Emo105.gif

קודם כל אין לך זכות דיבור על העתקות!!!! הפורום שלכם מעתיק מלאאא מהפורום שלנו! אז לפני שאתה מתחיל לקלל תבדוק טוב טוב מה קורה ותבלום ת'פה גם בדרך !!!!

Cupid In Hell

New member
חחחחחחח

הפורום שלנו????? מעתיק ממכם? חחחחחחחחחחחחחחח אין אין אני פשוט על הריצפה שמישו יקרא למכבי אש ומהרררר מה אנחנו מעתיקים? מה שירן לקחה תמונה או 4 ממכם וזהו! אתם פשוט לא יודעים לקבל את האמת

../images/Emo6.gif חהחהחהחהח ../images/Emo105.gif

אני חושבת שאתם לא מסוגלים לקבל את האמת, שיש עוד פורומים טובים של לינקין בסביבה והיית מת שזה יהיה 4 תמונות, וזה לא רק תמונות
נו טוב, אין לי כוח להתווכח עם ילד בכיתה ד
הלכתי לעשות ש.ב בייי !~@~#!$@#%^

סתמי ת'פה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

די כבר סמעק! אני בטוחה שהיא העתיקה כי הפורום ששם הרבה יותר מתקדם, לא מאמינים? לכו תראו בעצמכם!!! ותרגיעו עם הקללות על אלרן כי אז יהיה לכם עסק איתי! ואני רצינית בדברים כאלה! אם הייתם אתמול בביצפר שלי הייתם מבינים... אז תרגיעו. אלרנוווש!!! תחזור, הפורום מזה מוזר עכשיו

Cupid In Hell

New member
......

ריאנימיישן לכי תחפשי אותי בשירותים (אני כיתה ט') ועלאק אנחנו מעתיקים מג'נונע רותמו'שששש כפרע עלייך
תודה שאת איתי נשמה ורותם אין סיכוי שאני ישוב לכתוב כאן אם את רוצה בואי לאיפה שאני עכשיו יש מלא ילדים (200 כמעט) אני מנהל שם את יכולה לבוא בסבבה להכיר מלא ילדים....
חיית המחמד שלי נשארה לבד רותם תטפלי בה

וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלח לי קישור באייסיקיו. ואל תדאג אלרנוש חיית המחמד שלך בידיים טובות!

למעלה