ל - lookout

yofiel

New member
ל - lookout

כמה שאלות... :) בקשר לשטן - השטן הוא לא מפלצת גדולה עם קרניים , השטן הוא כח המודעות השלילית. השטן נמצא בכל אחד מאיתנו , אותו קול שמנסה לשכנע אותנו לדאוג רק לעצמנו ולא לאחרים. כביכול הוא לטובתנו , אך הוא דוחף אותנו לפגוע באחרים. למשל אם מישהו יקלל אותי השטן שבי יגיד להחזיר לו , ואז האנרגיה השלילית רק תגדל. אנחנו צריכים להתנגד לקול השטן שבנו , ולשמוע לאני האמיתי , האלוהי. כשאנחנו מגיבים אנחנו לא יוצרים - אנחנו לא בצלם אלוהים. יש סיבה לכך שהשטן קיים. תתארי לך שאת במסלול ריצה , ואת רצה לבד. אין לך שום סיבה להתאמץ כי גם ככה תנצחי במרוץ... השטן הוא היריב שלנו , הוא גורם לנו להתאמץ , כי אם לא נתאמץ , לא ננצח ולא נמצא את שיא היכולת שלנו. על ידי התגברות על השטן אנחנו ממצים את היכולות שלנו , ומוציאים את המקסימום מתוך עצמנו. השטן הוא מה שמאפשר את הבחירה החופשית. אם השטן לא היה היינו הולכים בדרך הכי קלה ומגיעים ישר. השטן הוא הפיתויים שבדרך שמסיטים אותנו מהדרך שלנו , ועל ידי כך גורמים לנו לבחור לאן אנחנו רוצים ללכת. ``כל העולם כולו גשר צר מאוד... והעיקר לא לפחד כלל`` בסופו של דבר אנחנו פועלים משתי קוטביות - פחד או אהבה. אגב , האחדות האמיתית תגיע כשהמשפט ``ואהבת לרעך כמוך`` יתקיים. בקשר לשאר השאלות שלך , לא , לא היה לי מפגש עם חוצנים... :) כל הידע שלי אספתי עם הזמן מכל מיני מקורות , וכל דבר שאני שומע עובר דרך ``פילטר`` - הלב שלי. שם החיבור האמיתי נמצא ואני יכול להרגיש אם זה נכון או לא נכון בשבילי. הדרך הכי טובה לתקשר לדעתי היא להקשיב פנימה , יש לנו את כל התשובות. כולנו מחוברים ישירות לאלוהים. באור ואהבה יופיאל המלאך

בקשה ;-)

יופיאל הי! בבקשה אל תגיב יותר למשפטים של יאיר. הנה יש לנו אפשרות להתמודד מול כח שלילי. הוא פשוט נטען מהקנטות ומלחמות פנימיות שלו. כמו שאמרתי לך פעם: למד להבדיל בין טוב לרע. שים לב הוא מילא אתנו באמיתות אבל, הוא גרם לנו לנפילת אנרגיה ואפילו לסחיטת אנרגיה של רבים מאיתנו. הוא פשוט מעייף. הוא מנסה לשאוב מאיתנו כל טיפה של אור. אני מקווה שאתה יורד לסוף דעתי. עם הרבה אור ואהבה לשבוע הבא עלינו לטובה. מיכל

יאיר א.

New member
אני לא שואב,אתם נבהלים וזורקים מעליכם אותם. אין לי צורך בהם,באמת. אתם פשוט קצת אחוזים חזק מדי

אל תבהלו,אין צורך... פשוט תיפתחו לידע...

למעלה