ל- LEELO

Super giRl

New member
ל- LEELO

אוקיי, האם במסגרת היותך במגמת קולנוע עשית בגרות בתקשורת??? (יש לי בעוד יומיים אני צריכה עזרה...)

leeloo

New member
כן!

היי יש עוד אנשים כמוני! מגניב! הבגרות בתקשורת קלילה מאוד! אבל אם את צריכה עזרה אין לי בעיה לעזור לך!

Super giRl

New member
אוקיי מצוין,

זה באמת לא קשה בעיקרון אבל יש לי 2 שאלות, רשום לי בסילבוס: - מודל להתפתחות אמצעי תקשורת המונים (-מה הכוונה בזה? לא הבנתי מה אני צריכה לדעת) - התפתחות אמצעי התקשורת עפ``י כספי ( - גם לא הבנתי מה אני צריכה לדעת?) בתודה רבה מראש :cool:

leeloo

New member
למזלך הרב,

שמרתי את החומר של שנה שעברה (הא! ידעתי שזה יבוא לידי שימוש מתי שהוא!:)אפילו יש לי את המתכונת!!) אז ככה (הולכת ובודקת): מודלים להתפתחות אמצעי תקשורת הומנים- אני חושבת שזה קשור למודלים לתאור תהליך תקשורת: ממודלים קווים למודלים מעגליים, המודל הפשוט, אח``כ המודל של הרולד ד` לאסוול, אח``כ גירסת בראדוק למדול לאסוול, ואח``כ המודל של שאנון וויבר, שבו מוסבר על קוד, קידוד, פענוח ורעש (איך הכיתה שלי אהבה את זה... כל הזמן -``יש רעש בתקשורת!``). אח``כ מודלים מעגליים (המודל של דה-פלר, אח``כ המודל של פיסק- הפתחות מלאה של התקשורת) התפתחות אמצעי התקשורת עפ``י כספי- אין לי מושג בדיוק במה מדובר, כי אצלנו זה לא הופיע ככה בסילבוס, אלא מהי תקשורת המונים, חברת המונים, תרבות המונים. אבל אם את מחפשת חומר עליו אז תוכלי למצוא בספרים האלה: דן כספי, תקשורת המונים, כרך א`,ב`,ג`, הוצאת האוני` הפתוחה דן כספי, תקשורת המונים, מקראה, האוני` העברית, 1995 דן כספי, תקשורת ודמוקרטיה בישראלף הוצאת הקיבוץ המאוחד חוץ מזה, אין חומר שהוא לא לבגרות (וגם אם הורידו אז זה לא הרבה- כמו שנה שעברה אני מניחה) אז פשוט תלמדי את הכל. הבגרות היא קלילה, באמת שאין לך מה לדאוג! דרך אגב, איך קוראים למורה שלך?

Super giRl

New member
למורה שלי קוראים עירית

וממש ממש ממש ממש ממש תודה רבה!!!!

leeloo

New member
בבקשה! :)

ואת צוחקת עליי!!! קוראים לה עירית!? את לומדת ברבין, נכון?! ואל תגידי לי שלא!

Super giRl

New member
לא....

טוב נו אז כן אוף אני שונאת כשזה קורה... אני מנסה להיות בכל כוחי אנונימית וזה מה שקורה..... אז איך קוראים לך?

leeloo

New member
חי חי ידעתי מהתחלה!! :cool:

אני לא מאמינה, פעם שנייה שאני מדברת עם מישהו מהביה``ס הזה! ואת יודעת מה, הקטע של האונימיות באמת חשוב! אני בהחלט מסכימה שזו אינה נחלת הרוב. אני גיליתי את זה, ולכן אם את רוצה אין לי בעיה לדבר איתך על זה רק ב-ICQ כי אני מבינה את החשיבות של האנונימיות, למרות שאין פה אף אחד אחר מכפר סבא חוץ ממך! אז אם את רוצה הנה האיי סי קיו שלי- 23158156 ומצטערת, לא התכוונתי לחשוף את זה בפומבי!

למעלה