ל- lee1!

חן (בן)

New member
ל- lee1!

כמה זמן אתה יכול להיות באינטרנט ביום? וכמה פעמים עשית את המבחן הזה? אני לא עשיתי אותו לא היה לי כח אולי היום אני יעשה

lee_1

New member
תשובה שלי...

למרות שהשאלה מנוסחת לזכר, אני יענה... אני עשיתי את המבחן 4 פעמים בפעם הראשונה זה היה 75 בערך שנייה 85 בערך שלישי 94 אם אני לא טועה ואחרונה 87... אני מבלה ביום ממוצע של חופש 10-15 שעות... אבל לפעמים פחות, זה לא דבר קבוע... אני ישמח לענות לעוד שאלות אם אתה מעוניין לשאול...

חן (בן)

New member
10-15 שעות? טרוף, לא? (המשך)

עוד שאלה כמו הסקר השובעי, נדמה לי שכולם כבר ענו הנה השאלה: מה הית מעדיפה: להזניח את הלימודים ולהיות באינטרנט או ההפך? מחכה לתשובה

lee_1

New member
ההתמכרות בתקופת הלימודים...

גם בתקופת הלימודים הייתי מכורה, זה לא משהו שהתחיל עם החופש אבל מן הסתם, הייתי מבלה פחות שעות... הייתי מזניחה את הלימודים שלי לגמריי לגמרייי, אבל המזל שלי זה שאני לא צריכה ללמוד כדי להוציא ציונים טובים וסיימתי את השנה עם ממוצע של כמעט 90 שנה הבאה אני עולה לכיתה י´- וזה אומר שמתחילות הבגרויות ואם אני לא ילמד, אין לי סיכוי לשרוד במסלול א´, שלא לדבר על מגמת מחשבים שהיא הכי קשה בבית הספר לכן מעוד שבועיים אני יצטרך להתחיל להפחית בצורה משמעותית בשעות הגלישה שלי...

חן (בן)

New member
את צודקת במאה אחוזים....,

אפילו שאני לא הולך לבגרויות אני מעדיף להנמיך קצת עם ה- אינטרנט

lee_1

New member
אני מקווה שכולם יקראו את זה

כולנו בלי קשר ללימודים או לא לימודים צריכים לנסות להוריד את שעות הגלישה שלנו. בכל אחד מאיתנו זה פוגע, אם זה בתחום של הלימודים, הזנחה של הבית, או העבודה... אבל זה ממש לא קל, אני הצלחתי לפניי שבועיים להתחבר רק בלילות, זה החזיק מעמד שבוע בדיוק... אבל לפעמים צריכים לוותר כדי להשקיע בדברים אחרים: לימודים משפחה עבודה.. וכדומה אחת הדרכים להיגמל, היא לנסות להשקיע בדברים אחרים, בלי לשים לב, אנחנו מפסידים דברים שכן היינו רוצים לעשות בחייים. לכן כדי לצעירים, וגם למבוגרים , יותר לצאת עם חברים, לצאת לטייל עם המשפחה, ללכת לחוגים (זה לא רק לילדים), ללמוד דברים חדשים הרבה מכל אלה, זה דברים שאנחנו בתור אנשים מכורים לפסידים ואני יודעת שבתור מכורה אני צריכה ליישם את כל הדברים האלה על עצמי, אבל אני יודעת, ואתם יודעים, שזה לא קל... אי אפשר ללכת לישון ולקום ביום חדש בלי הרצון להתחבר, אבל זה משהו שצריכים להילחם נגדו!!! אני מאחלת לכולנו שנצליח להוציא לפועל, אפילו אחד מהעצות שנתתי.. שבת שלום לכולם lee_1

למעלה