ל-KITT (ולכל השאר גם...)...

AfiComp

New member
ל-KITT (ולכל השאר גם...)...

האם נתקלת בתופעה הבאה: לאחר שידרוג (כן, אני יודע, גם אני לא ממש מרוצה מהעובדה שהייתי צריך לשדרג...) מ-95 ל-98SE, הודעת שגיאה בהפעלת המחשב: Explorer caused an invalid page fault in module Explorer.exe הסיבה להודעת השגיאה די ברורה לי (אינטרנט אקספלורר אנגלי, שהיה מותקן על ה-95 העברי, וללא אפשרות הסרה לפני ביצוע השידרוג, מתנגש עם הגרסה העברית שמותקנת ע"י ה-98), הבעיה ששום תרגיל שהוצע ע"י מיקרוסופט לא פתר לי את הבעיה (כולל שחזור קבצי ה-comctl32.dll, comdlg.dll ואפילו Shdocvw.dll), האם מישהו יודע איך לפתור את ה"פיצ´ר" הזה מבית מיקרוסופט ??? בתודה מראש, AfiComp

AfiComp

New member
לא חשוב... נפתר

ושלא תדעו מצרות איך
בברכה, AfiComp

jumpgate

New member
זה נשמע יותר כמו בעייה של

WINDOWS EXPLORER מאשר INTERNET EXPLORER מה עשית? העתקת את EXPLORER.EXE של 95 ע"ג החדש?

קוברה@

New member
זה נשמע כמו...

התנגשות של קבצי מערכת של 95 עם ה 98...ואגב EXPLORER זהו קובץ הראשי של הוינדוס עצמו הקובץ של האינטרנט אקספלורר נקרא IEXPLORE....ומלחתחילה לא היה שווה לבזבז זמן על השדרוג הזה...אם היית שואל הייתי אומר לך מהתחלה שזה לא יעבוד

AfiComp

New member
סוף סוף (אולי...)....

לא יודע למה (אולי זה אני ?
) אבל כשניסיתי להכניס הודעת המשך בימים האחרונים לא הצלחתי... בכל מקרה זה מה שיש לי לומר: דבר ראשון, לא העלתי את הפתרון לכאן כי הוא פשוט לא נראה לי רלוונטי לימים אלו, מה גם שברוב המקרים אנשים יעדיפו (וזאת הדרך הנכונה לעבוד) לפרמט ולבצע התקנה נקיה בעת המעבר מ-95 ל-98. דבר שני, לקוברה - א. בהחלט התנגשות של קבצי מערכת שהוחלפו ע"י ההתקנה של ה-IE האנגלי על ה-95. ב. סמוך עלי - אני יודע בדיוק מהו ומיהו קובץ ה-EXPLORER - אחרת לא היו משלמים לי משכורת ...
ג. מסכים לחלוטין (כפי שכבר אמרתי בהודעה המקורית ובתחילת ההודעה הזאת...) שעדיף תמיד התקנה נקיה של מערכת ההפעלה במקום שידרוג, רק מה - בסופו של דבר זה עובד כמו ענק (בע"מ ...)
ולעניין (ותזכרו שאתם ביקשתם
) - כאמור, התקלה הייתה צפויה מראש ולא הפתיעה אף-אחד כשהיא אכן הגיע
, ומה קורה כאשר מגיעות תקלות מבית וויליאם גייטס ה-III ? כמובן ,פונים למקור - TechNet. האתר הבינלאומי לא הניב שום תוצאה רלוונטית, ואז פונים לאח הישראלי, ש, ובאופן די מפתיע (אותי לפחות...) העלה כמה הצעות טובות, שתמציתן הייתה שיחזור במצב דוס של הקבצים שציינתי בהודעה המקורית (comctl32.dll, comdlg32.dll ו - Shdocvw.dll, ובדרך גם למדתי איך לחלץ קבצים מתיקיות ה-cab של WIN במצב דוס
), ואפילו בדקתי את הסוגייה של jumpgate אבל מכיוון שונה - על פי מיקרוסופט, אם בתיקיית השורש של הכונן שעליו מותקן 98, נמצא קובץ האקספלורר של ה-95, התוצאה תיהיה הודעת השגיאה שדיברתי עליה. לאחר שכל התהליכים הנ"ל לא פתרו את הבעיה, פניתי לטיפ ישן אותו למדתי בהקשר אחר לגמרי - במצב דוס עורכים את קובץ ה-system.ini, ומשנים את השורה: shell=explorer.exe ל - shell=winfile.exe. התוצאה היא הפעלת WIN עם "מעטפת" בסגנון של חלונות 3.11, כמובן שבדרך הזאת WIN עלה לבסוף ודרך הממשק הזה יכולתי להפעיל את ה-SFC ששיחזר עוד קובץ אחד (מצטער, לא רשמתי
), ולבסוף גם להריץ את ההתקנה של IE5.5 (כן, כן בממשק ה - "3.11") שהחזירה את הכל למקומו בשלום. בסיום ההתקנה כמובן משחזרים את ה- system.ini למצבו המקורי ו...סבבאבצ´יק - הכל עובד
זהו, זה כל הסיפור, מקווה שהוא קידם אתכם במשהו
בברכה, AfiComp

למעלה