ל-kapit5 מציפי

kapit5

New member
היי ציפי-שלחתי לך מסר אישי

בנושאים האישיים שלנו -כדאי לעשות את זה במסרים אישיים. מהסיבה שיש עיניים ורוזניים לכותל...
בגל מיקרה אתמול שלחתי לך
באישי .מחכה לתשובה

kapit5

New member
רוזניים-אוזניים

אני משתגעת המטעויות המצחיקות כשממהרים.

שונית 7

New member
ועל טעויות נאמר:"מותר לבן אדם לטעות

להתבלבל ובכל זאת להתכוון לכל מיתר"

דורית41

New member
ציפי-

כמה דברים: 1)אני גרה מאוד קרוב אליך ויש כאן עוד כמה בנות מהאיזור,כך שאם תהיה הופעה,כלומר כשתהיה הופעה, תוכלי להצטרף אלינו בנסיעה,כנ"ל לגבי מפגש של הבנות. 2)אמנות השרשור-טוב,שזה לא יישמע חס וחלילה נוזף!!! אבל אין צורך לפתוח הודעה נפרדת אם את רוצה לכתוב לאחת הבנות את יכולה פשוט להצטרף לשרשור קיים. (נו,קניה,את טובה בזה, תפסיקי לחלוב פרות
ותגיעי לעשות סדר....
סכמנו שאת יו"ר ועדת משמעת!! |

קניה 1

New member
דורית היקרה!

את הבאלאגניסטית הראשית פה!!! לא משרשרים הודעה שמיועדת לציפי, בהודעה של כפית!!! רוצה להגיב לציפי, תלחצי על "הוספת תגובה" בתוך ההודעה של ציפי, ולא!!! בהודעה האחרונה שבאשכול...!! ראי "דוגמה"
ולגבי ציפי.... היא חדשה, ניתן לה עוד קצת זמן להסתגל...

תודה רבה...

אני אמנם זקנה בגיל אבל טריה בעולם המחשבים, פורומים, בלוגים ושרשורים למיניהם... יש לי עוד כמה שנים ללמוד... אני אשמח להפגש אתכן - מה זה קרוב מאד אלי? עד כמה קרוב? שבוע טוב לכולכן. האם הפעם הייתי תלמידה טובה? טוב - הגיע הזמן ללכת ולנקות קצת את הבית - האבק הזה יהרוג אותנו. בינתיים להתראות לכל המעריצות של ג'קו יקירנו!

דורית41

New member
הבנתי הבנתי

אאל'ה,אמאל'ה,אמאל'ה.
הבנתי!!!נשבעת!!! אני לעולם לא אעשה את זה שוב....
ועכשיו אני הולכת לפינה.אוי,שיט,לא מוצאת פינה,המעגל נסגר.

kapit5

New member
../images/Emo9.gifקניה אין עלייך כ../images/Emo196.gifשל הפורום

kapit5

New member
ציפי- יש כמה אפשרויות

את יכולה ללחוץ בשירשורים עם העכבר על הניק שלי ותיפתח לך האפשרות לשלוח מסר. כדי לקבל מסרים:למעלה בצד שמאל של הדף של הפורום ישמסריםתילחצי שם ואז תוכלי לראות מסרים שנישלחו אלייך. מקווה שהבנת.אם יש לך בעיות-אני לרשותך.

Nova5

New member
נראה לי שציפי

כבר תגיע למפגש הפורום, ושם אנחנו כבר נסביר לה איך לכתוב מסר אישי ואיך לשרשר... ציפי, אנחנו כולנון לרשותך

kapit5

New member
עוד דבר ציפי

שלחתי לך כבר 2 מסרים. עכשיו אני מבינה למה לא ענית. אז אני לא אעלב
מקווה שתצליחי ותוכלי לענות לי.

Nova5

New member
נראה לי שציפי

כבר תגיע למפגש הפורום, ושם אנחנו כבר נסביר לה איך לכתוב מסר אישי ואיך לשרשר... ציפי, אנחנו כולנו לרשותך

למעלה