ל- Justin Angel

Kfirwi

New member
ל- Justin Angel

שלום לך. רציתי לשאול אותך - האם קראת את הספר "כמעין המתגבר" ? אם לא , אני באמת ממליץ לך עליו. סיימתי אותו לא מזמן, והוא עשה עלי את הרושם של אומנות טובה. כפיר

Justin Angel

New member
...

איזה סוג ספר זה? (לא נראה לי שאני יקרא אותו מפאת חוסר זמן)

Kfirwi

New member
אומנות

הספר הזה, הוא מה שאמרתי - אומנות טובה. "איכות" שכזאת - אם קראת "זן ואומנות ..." תבין לאיזו איכות התכוונתי. בכל מקרה, אני לא רוצה להתייחס לפרושים שהוצגו כאן לספר הזה. כן אומר שבגלל שהספר הזה הוא מה שהוא, כל אחד יכול להתחבר דרך הספר הזה להבנה שמאחוריו, מפני הכתיבה הטובה שלו, וממנה מן הסתם איש איש לפי דרכו ילמד את אשר מודעותו מאפשרת לו ללמוד. לכן אני ממליץ לך לפנות זמן לספר הזה (לי זה לקח רק 3 ימים.. לא כל כך הרבה) , ולנסות. הסיכוי שלא תלמד ממנו דבר הוא קטן בהחלט. אבל לא אוסיף עוד על הספר, זה לא שאני רוצה למכור לך אותו או משהו שכזה. בסופו של דבר, בחירה שלך.

aurora0

New member
אני קוראת אותו עכשיו

אם זה מה שאתה מתכוון אליו. צירוף מקרים מוזר, כי הוא לא נראה לי כ"כ מוכר ודי ישן. בכל מקרה כתב\ה אותו איין ראנד, יש בו איזה 700 עמודים בתרגום העברי והוא מעין רומן אבל לא מהפשוטים והדפוקים אלא עם הרבה חומר למחשבה. הוא נחשב די קלאסיקה, ההורים שלי קראו אותו. מומלץ למי שיש כח למשהו ארוך אבל יחסית טוב.

.m

New member
כמעיין מתגבר / איין ראנד

ראשית איין ראנד היא אישה. "כמעיין המתגבר" הוא אחד מספרי פילוסופית האובייקטיביזם. שיטה זו פותחה ע"י איין ראנד, ועד היום סוחפת אחירה תומכים קרבים בכל העולם. ספר נוסף - מומלץ בחום - "מרד הנפילים"

למעלה