ל-impale

slifer

New member
ל-impale

ככה: א. קיצצתי את מס' הקלפים שבחפיסה שלי ובדקתי אותה במשחק מחשב כנגד המחשב והיא עבדה מצויין. ככה שההצעה שלך לקצץ היא די טובה אבל לדעתי הגישה שלך עדיין לא טובה. ב. נכנסתי לפורום הרשמי של יוגי-הו(נתמך ע"י upperdeck) ושם פירסמתי את החפיסה שלי לפני השינוי. מה שמוזר זה שאחד מהאנשים נתן לי 6/10 וזה מוזר כי הוא אחד מהמדורגים הגבוהים ביותר באוסטרליה. הוא פשוט אמר גם כן להוריד כמה קלפים ושהחפיסה שלי,ושהיא טובה כנגד כמה סוגי חפיסות אך גם לא טובה כנגד כמה... ככה שמה שאמרת גם נכון וגם לא. מקווה שהבנת מה כתבתי כי נראה לי שאני בעצמי לא הבנתי

impale

New member
בעקרון....

המטה המשוחקת במקומות שונים היא מטה שונה.. למשל הדקים שמנצחים בארצות הברית ובאירופה והדקים המנצחים בארצות הברית הם דקים שונים! שניהם דקי "כאוס" אבל שניהם בנויים אחרת. בפורום הרשמי של יוגיהו יש בעיקר שחקנים מתחילים שמקבלים "דרגות שיפוט" אז הם יודעים את החוקים אבל זהו. קהילות שחקנים אמיתיות אפשר למצוא ב www.metagame.com או ב www.pojo.com או ב אידיאל 808 שאני לא זוכר תכתובת שלו.. ויש רבים אחרים.....

slifer

New member
תגובה

מטה? O.O הדקים שמנצחים בארצות הברית....והדקים שמנתחים בארצות הברית הם שונים O.0 (נראה לי שהתבלבלת) ודרך אגב... חלק מהדקים במשוחקים בארה"ב גם משוחקיםפה. ושוב אתה מזלזל "קהילות שחקנים אמיתיות..." אני לא אמרתי שזו קהילה רצינית אני אמרתי שזה שענה לי הוא רציני.

impale

New member
תפוז עושה בעיות XD

השופטים יודעים את החוקים והמטה אבל הם לא תמיד שחקנים מהוללים למשל השופטים שהיו באליפות הארץ הישראלית היו ברמה יחסית נמוכה לשחקנים. ושוב.. כמובן שאני לא מזלזל באותו שחקן... חס ושלום.. הוא צודק לחלוטין.. כל דק טוב מול דקים מסויימים וגרוע מול אחרים השאלה היא עד כמה הדק שאתה משחק בו טוב מול דקים שבאמת משוחקים? אם תשים לב בפורומים של שחקנים בחול יש שחקנים שיש להם כמה דקים אבל אחד מהם הוא תמיד כאוס או OTK כי זה הדק ה"תחרותי" שלהם..... מלבד זה אפשר לעשות אלף אחד(זה ביטוי מספרי.. אפשר בכללי המון דקים!) דקים שונים דק "אמזונות" דק "הורוס" דק "ברנר" דקים של אטריביוטים הבעיה היא שבדרך כלל (שוב.. לא תמיד)מה שיקח בסופו של דבר יהיה כאוס. _______________ ובקשר לארצות הברית-טעות שלי.. תכננתי לכתוב שהדקים המשוחקים באירופה שונים מאלו של ארצות הברית.. ואגב,את שני סוגי הדקים ניתן לראות בראשון לציון... לרוב זוכה דווקא הסגנון האירופאי...... ה"סוואפ קונטרול" אליפות העולם התחילה אתמול ועודנה נמשכת... כשיפורסמו כל הפרטים אני אתן אותם כאן =)

slifer

New member
הממ...

אני בדקתי עם כמה ילדים שהולכים לתחרויות ואין להם את ה"כאוס" דק הזה שאתה מדבר עליו. ואולי לא הבנת אותי.. אני מתכוון לטפס למעלה ולשנות כמה שיותר קלפים. מה שיש לי עכשיו, אני מקווה, שזה רק זמני עד שאני אלך אל תחרות, אגיע למקום גבוה מספיק כדי לזכות אפילו בבוסטר אחד ולשפץ את החפיסה ולהיות יותר טוב(וגם לשמור על העקרונות שלי...)

impale

New member
בעקרון.

באליפות ארצות הברית ראית בעצמך....כל הטופ 8 הם כאוס. כאוס זה דק מנצח. והוא גם לא קשה לבנייה.. חוץ מ"סייבר דרגון" ו"זאבורג" הא.. ו"מירור פורס" שארק הקלפים הם יחסית קלים להשגה... ויש אנשים שהולכים לטורנירים בלי כאוס אין אנשים שזוכים בטורנירים ובלי כאוס... למרות ש:אלוף ישראל להשנה-רועי שיחק בדק ארפ ריטרן ולא כאוס אבל לאחרונה הוא נחל כמה הפסדים קשים ועבר אף הוא לכאוס.

impale

New member
בעקרון.

XD זה סמיילי צוחק ה X זה עיניים צלובות או בשפם העם "קרועות מצחוק" והD זה הפה הפתוח ^^ ביחד זה XD

למעלה