ל-IMPALE

ל-IMPALE

היי, פרדי, יש לי דרך בטוחה לדעת אם אתה באמת משחק בקלפי יוגי-הו או סתם פדופיל, השאלה היא: מה הם כל האפקטים של פלאדין אוף וואייט דרגון?

impale

New member
חחחחחחחחחחחחח

היות ואני לומד עם יסמין(המנהלת של הפורום הזה) באותו מקיף והיות ובניה (מהפורום הזה)פגש אותי כבר במגוון טורנירים חבל לי שאני בכלל צריך לענות על זה XD אבל האמממ דבר ראשון פלאדין אופ וויט דרגון: קלף זה לא ניתן לזימון רגיל קלף זה ניתן רק לזימון מיוחד ורק על ידי קלף הקסם משהו פלאדין ריטואל ^^ כשהקלףף הזה משמיד מפלצת כתוצאה מקרב-האפקט שלה מבוטל (או שזה רק פייסדאון @@) בנוסף,במיין פייס שלך לאחר שקלף זה זומן אתה יכול להקריב אותו על מנת לזמן ללא הקרבה את הדרקון הלבן כחול העין בכל מקרה,אני לא זוכר תקלף הספציפי הזה יותר מדי... ואם הייתי פדופיל שרק מחפש לאנוס ילדים קטנים הייתי פשוט נכנס לאחד מאתרי המכירות www.stop2shop.com www.toywiz.com www.hotyugioh.com בכללי,אתה יכול פשוט לשאול כל שאלה על יוגיהו או על הטורנירים במסן שלי [email protected] רק תזהר לא לתת לי פרטים אישיים!!! אני עלול להיות פדופיל מסוכן שרק חושק בילדים קטנים "יאמ יאמ"

impale

New member
אדון הזאבים?

נשמע כממו שם של מישהו שאנסתי פעם =P

Witchcrafts

New member
שמתם לב? *פ*רדי, *פ*דופיל. $-:

חשוד מאוד! P-: אגב, מי אתה? ^^~ ברוך הבא או משהו? '.' [נו, תשאר!!111]

impale

New member
עלית עלי!

וזה אביב,יצא לו להשתתף בטורנירים איתי =P

Witchcrafts

New member
L../images/Emo6.gifL

בסוף תגרום לו לחשוד שאתה פדופיל! P-; למה אתה חושב שיש לפדופילים בעיה לברר את האפקטים של קלף מסויים?
בקיצור, אל תהיה פרנואיד. הוא באמת לא פדופיל, ואני אכן לומדת איתו באותו מקיף. (-: הו, הסתדרת עם המשחק ל-GBA?

impale

New member
=)

ואם כבר אתה רוצה לבדוק פדופיל.. תן לו חידה ולא אפקט כי מי שלא משחק ביוגיהו לא יוכל לענות על בעיות מחזוריות (אפילו שבמקרה הספציפי הזה יש תשובה באתר ^^) נניח יש גינזו (מבטל את כל קלפי המלכודת במגרש) יש אימפריאל אורדר פעיל (מלכודת מתמשכת-בתמורה לתשלום של 700 חיים כל תחילת תור-בטל את האפקט של כל הקסמים הפעילים והמופעלים) ויש את אמפליפייר(קלף ציוד ששמים רק על גינזו.. הוא עושה שהצד שלך של המגרש לא מושפע מגינזו וכך למעשה אתה יכול להעפיל מלכודות והיריב לו,בנוסף אם אמפליפייר נהרס-גם גינזו הולך) עכשיו יש לך בעיה כי גינזו מבטל את אימפריאל אורד אז אמפליפייר פועל ולכן אימפריאל כן יכול לעבוד אבל אם אימפריאל עובד-הו מבטל את אמפליפייר ואז גינזו מבטל אותו וכך זה חוזר ללא סוף =P

תודה

הרגעתם אותי, זה במקרה שזה יצא ככה או שסיפרת לו על הפורום? בכל מקרה תודה.

impale

New member
בכל מקרה..

גם לו הייתי פדופיל אני לא יכול לחטוף ילד באמצע טורניר כי יש שם הרבה אנשים @" ואתה תמיד יכול ליצור איתי קשר בעזרת הודעה פרטית\מסנגר וכדומה.

benayam

New member
חחח

פרדי,גם פדופילים הולכים לטורנירים(כנ"ל אביב,נו למה לשחק בסדרה של ילדים בני שש? כדי לאנוס אותם לא?)

impale

New member
אתה לא דוס טוב!

אתה מהדתיים שמתגלים כאנסים אחרי זה... יותר לא מסתובב איתך לבד =(

למעלה