ל-
ת שלי !!!

שוקו בת

New member
ל-../images/Emo94.gifת שלי !!!

בס"ד מישהי בכיתה שלי היום שאלה אותי מזב בס"ד אז למקרה שאתן לא יודעות זה בסיעת הדימיא שזה אומר העזרתו של הקב"ה! רציתי לשאול אתכן שאלה? האם יש משהו שמעניין אתכן ביהדות כי אם כן תגידו לי ואני אכתוב לכן, ואפילו מי שרוצה להיתעמק אני יכולה לשלוח לה מסרים וכו´.. ת´אמת אני התחלתי להיתחזק כששמעתי סיפורים תנכיי"ם. ואם תירצו אני מכירה המון סיפורים!! רק תגידו, או שתבקשו!! שלכן, שוקוש!!! :)) (כבר נידבקתי,כולם קוראים לי שוקוש:)

charmingirl

New member
באמת חברה שלי שאלה אותי אתמול

מה זה.. חח...
אני אישית מאוד לא מתעניינת בדת (עמך הסליחה) אבל.. מה זה קב"ה?? והדבר היחידי שאני יודעת זה ב"ע... (או במילים יותר פשוטות, בעזרת השם) אבל כן מעניין אותי לדעת איך חזרת בתשובה. או איך את חוזרת. ולמה התחלת לחזור. בה ביי, עדי

דרבּ...כנסי {וגם שירה}

קב"ה זה קדוש ברוך הוא, יענו אלוהים, ובס"ד אותי לימדו שזה בסעיה דֵשמעיה, יענו בסיוע השמיים\אלוים (וזה בארמית)....תנ"ך ממש אבל ממש לא מעניין אותי (עמך האלוהים של הסליחות...
) אבל זה דברים כאלה שכולם יודעים....לא?! אה, ושירה, זה לא "תרשו לי להגיד לכם-ערב טוב" זה "ערב טוב אני אומר"...אני יודעת שאין קשר אבל חבל פתוח עוד הודעה בשביל זה!

binba!

New member
באמת ענת??????????

טוב שאת אומרת!!!!!!!!!!! את כ"כ חכמה!!!!!! לא ידעתי את זה!!!!!!!!!!!!!!! אז"ש (אז זהו שלא- למי שעוד לא קלט)

charmingirl

New member
אהה... אוקי, שיהיה. מה לי ולדברים

האלה ( שוקו, סליחה בשנית) ענת! do u have icq? אני פשוט חייבת קצת מנהלים ברשימה (לפחות צעירים..) בה ביי, עדי

binba!

New member
../images/Emo45.gif*זה סימן של ברוגז לצורך העניין*

נה נה
!

-TaintedLove-

New member
וואו!!! שנים שלא אמרתי אז"ש

חבל, דווקא אהבתי את המילה הזאת... היה נחמד...
-לירון-

אנשים......

פעם שהייתי קטנה שאלתי את דוד שלי מה זה קב"ה ומה זה בס"ד....והוא אמר לי ש-בס"ד=בית ספר דפוק,וקב"ה= קבב השנה.....ואני האמנתי לו כמו ילדה קטנה ותמימה! התגובה הזאת היתה חשובה לי! "דיי תפסיקי ללטף בחוזקה..."(החממממ,ענת....) אביש!

דמט

New member
היי

נכון שהחקנית הבלונדינית מלא רק בלונדינית, משחקי פיתוי.... ממש כוסית! לא שאני לסבית או משהו!!

למעלה