ל
לולהההה

shamon51

New member
ל ../images/Emo26.gif לולהההה

לולה חוה אלברשטיין מילים: יורם טהרלב לחן: עממי צרפתי אם היטב תסתכל, אז תראה שהאל העניק ברכתו למיטה של לולה. שם תמצא בחיקה סערה ושתיקה ומיתת נשיקה במיטה של לולה. היא כמו ילד יתום על הר געש כתום וכמו אש גיהנום המיטה של לולה. אם תאהבנה היא לא תאהב אותך לולה פוחדת מגברים שכמותך. אם ידיד או מכר אם איתך או עם זר. אך אף פעם לא קר במיטה של לולה. אל תשאל, לא תבין לאיש אל תאמין, גם לא לי, גם לא לה במיטה של לולה. אם היית, זכור: לעולם אל תחזור, לא שומרים על התור לטיפוס כמו לולה מתאים שיר של חוה אלברשטיין ניתוח גם יגיע בקרוב... במיטה של לולה. אם תשוב לבקרה תמצאנה זרה רק הפחד יבער בעינה של לולה. אם תאהבנה היא לא תאהב אותך לולה פוחדת מן האהבה

shamon51

New member
בקרוב

לטיפוס כמו לולה מתאים שיר של חוה אלברשטיין ניתוח גם יגיע בקרוב...

shamon51

New member
רגשות - זה כל הענין

לולה נראה שהבחירה שלך בנושא ילדים ואסטטיקה מתאימה הייתי הולך על גישה של אחד על אחד אולי טיפול בילדים חריגים שם עוצמת הרגשות הפנימית שלך תוכל לבוא לידי בטוי שהרי הרבה קורה פנימה ואת מעדיפה ככה שמעון

shamon51

New member
קצת יותר

לולה, רגישה לקורה סביבה ומתרגשת בקלות - אך זה קורה בפנים לא נוטה להכנס למרכז הבמה. ביקורת עצמית - המעטה בערך עצמה שומרת על סודותיה קרוב ללב - עם חברות קרובות מדברת על הכל נוח לה עם החמימות של ההווה, בזהירות מסתכלת על העתיד תמימות מסוימת - לא יודעת להשתמש ב "שקר לבן" כשצריך - תעדיף להמהם. נראה שהבחירה שלך בנושא ילדים ואסטטיקה מתאימה הייתי הולך על גישה של אחד על אחד אולי טיפול בילדים חריגים שם עוצמת הרגשות הפנימית שלך תוכל לבוא לידי בטוי

לולהההה

New member
איזה תגובה מקסימה ../images/Emo140.gif

והתיאור שלך של האישיות שלי כל כך מדויק. האמת שילדים חריגים דווקא לא כל כך מעניין אותי ולא חס וחלילה כי אני עורדת עליהם פשוט כואב לי לראות אנשים סובלים. ומה הכוונה גישה של אחד על אחד? וגם מה הכוונה בחמימות של ההווה וזהירות על העתיד? תודה רבה שמעון ומיד יושבת על כל מילה בשיר להבין אותו לעומק

נראה לי שיש מקום לבחינה נוספת

כתבי יד בעלי מאפיינים דומים כבר נותחו כאן ומשום מה חוזרים על אותם טעויות.

shamon51

New member
טעיתי ? טעינו? טעית?

מי ? מה ? מו? מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה