ל- harty

• פותח הנושא ס ד
  • פורסם בתאריך

ס ד

New member
ל- harty

לפני למעלה משבועיים הגבתי כאן על כך שמר מנדי הפטריוט נאלם מרשימת מותחי הבקורת על ר' עירנו המוכשר. פתחי את המקוטמון הקטן גם השבוע (שלישי ברציפות) ולא תמצאי בדל בקורת של מר מנדי כנגד ר' העיר. האין זה מוזר? הלא בקורת כפי שמתח במשך השנה האחרונה לא היתה כדוגמתה? שאלתי אותו בפורום האם יש דברים בגו, והוא התעלם. לא סתם שאלתי, היה לי מקור מידע. נא התייחסותך

|harty היקר/ה לא נאלמתי ולא נעלמתי.

אני חי וקיים רק לא הייתי בדיוני הפורום זמן רב, כך שלא ראיתי את הערתך. לכל עיתונאי דרוש מקור מידע שעליו יבסס את כתבותיו וכאלה רבים היו לי בטרם הקומבינה של חתימת תוכנית ההבראה (עשיקה) ללוד כפי שכתבתי באותם ימים, לאחר החתימה פתאום כל המקורות נאלמו וכאילו שכולם קפצו במנהרת הזמן לעידן חדש, ובנוסף לכך האלימות שמפגינים בעירייה נגדי ונגד המערכת לא משאירים לי פתח לחדור דרכו לאיסוף מל"מ, פה ושם ישנם דברים שוליים שלא תמיד ראויים לכתבה, אבל מה ששווה התייחסות אני כן מתייחס, בנוסף לכתבות העיתונאיות אני מנהל מגעים מתמידים עם החלונות הגבוהים ותמיד יש בפי מה להגיד על ההתנהלות של העירייה והעומד בראשה, ובוודאי שדאגתי לחלק לכל איש שאיתו דיברתי את דו"ח ועדת החקירה. ועוד דבר שלא חשפתי באף מקום, בשבוע שעבר חילקו חסידי חצרו של בני רגב, וחבריו בגני אביב (אגב מספיק כמה אצבעות כדי לספור אותם) , חילקו פלייר עם דברי שטנה נגדי, וכתבו עליי דברים שאין להם שום קשר למציאות, ורק עניינם להכפיש את שמי ולהחליש אותי בגני אביב, ( על כך תעיד אמא בריבוע) שגם קיבלה את הפלייר בת. הדואר, אז אני לא יודע למה הכוונה שהיה לך מקור מידע. אני אוהב יושרה בלי רמזים, מה בפיך? אם יש בידי מישהו מסמכים שעשויים לשמש לכתבה אשמח להביא דברים אלה לעיני הציבור, ברוך השם אינני עובד עירייה ועתידי אינו תלוי בראש העיר או באיש מחבורת המושחתים לכאורה שסובבים אותו.

ס ד

New member
מר מנדי. הערכתי לך.

אם משהו מחצרו של רגב מנסה לפגוע בך, זו ההוכחה לכך שאתה קיים. וטוב שכך. אין לצערי הרבה אנשים שמבקרים אותו באופן ישיר. אשר למקור שלי, הוא פנה גם אליי והזכיר שישנה כוונה לפנות גם אליך. אם דחית את הפניה אנא שתף אותנו. מנסיון, אני יודע שמדי פעם נעשות פניות מחצרו של רגב אל גורמים 'בעייתיים' כמוך וכמוני בנסיון לקנותם ולהשתיקם.

פסלתי את הפגישה.

והתניתי זאת בהסכמתו לוועדה קרואה, רק אחרי הקמת וועדה קרואה אהיה מוכן לשבת לשתות איתו קפה. אלא אם כן אגיע לראיון עיתונאי שכל פרטיו יפורסמו , ולזה הוא סירב באמצעות דוברו. למען ההגינות אפרט, רגב שלח לי מסר עם איש המקורב אליי, שעובד יחד עם מקורבו של רגב, הבטיח לתת כל מה שאבקש, אך כאמור דחיתי זאת על הסף, והסכמתי לפגישת סולחה רק לאחר כינונה של וועדה קרואה. אתמול קיבלתי ידיעה והכנסתי אותה לפורום על מלחמת רגב בחתולים של גאולה, כדי לפתח את הדיון.

ס ד

New member
מר מנדי, זה מה שרציתי לשמוע ממך.

היה חשוב לי לודא שהמקור שלי אמין ושזו התנהלותו של רגב. הנסיון לקנות את מבקריו... יישר כח.

harty

New member
במקום לעשות , לחשוב איך מוציאים את

העלה מהרפש כל הזמן עוסקים רק בקומבינות . האנרגיה מושקעת ברפש.

למעלה