ל gulu3

השטות הכי גדולה זה:

לעבור את גיל 30 ולהיות הורה ולתנהג כאילו שאתה בגיל של התינוק שלך . חחחח....

gulu3

New member
צר לי שאת עושה מאמץ כזה גדול

לנחש מי אני ,אין לי ילדים... אז אני לא מבין למי את מקשרת אותי... תקבלי את האמת שמעולם לא הייתי פה...

נשמה !

אני לא מבין למי את מקשרת אותי? בכרטיס האישי רשום גב' "רינה ירושלמי" הנכבדה לא? אי אי כמה שאתם מטומטמים ... בעצם נכון "מתחזה" אחת ממכם לא נשואה ואין לה ילדים ואני ממש לא מתפלאת למה !

Nahoum

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אז מה אתם אומרים? נעבור לקומונה?

gulu3

New member
את רואה איך את משתתפת בכל העניין

פה , תודי שזה חסר לך והשיעמום אוכל את הפורום הזה ... קצת עניין וכולכם נכנסתם כמו אריות , זה לא אומר: "על ראש הגנב בוער הכובע" אז קצת מכל דבר עושה את הפורום למעניין..

Nahoum

New member
תרשו לי להתערב

אנחנו תמיד פה, כשיש שאלה ממשהו, דיון שמישהו רוצה לעלות וכ'ו (כתגובה לעמיר) כולנו פה כדי להיות. במקרה וקמים כמוך, שרוצים מלחמה ותסיסה (בדיוק כמו שרציתם אז) לצערי אנחנו גם פה, מנסים להבהיר לך שבשבילנו אתה סתם ממורמר. וחבל שאנחנו נותנים לך יחס. נ.ב ההודעה מנוסחת בלשון זכר אך מיועדת לשלושת המתשתתפים בכינוי gulu3.

ו ר ד ב

New member
שמדברים על שטיות

שמדברים על שטיות תתחבא קצת דפקטי שבנאדם כמוך רושם ומביע דעה אתה בנאדם חסר שכל ושלא לדבר על חיים וטאקט כדי מאוד שתמצא לך חיים שאברבאנל לא יחפשו אותך

ו ר ד ב

New member
הייתי

הייתי שם כדי לקחת את תוצאות הבדיקות שלך בשורות טובות אתה לא דפוק סתם אתה דפוק עם תעודות

נחום!

ראשית אני לא מבינה איך אתה כל הבוקר מול המחשב שכשאתה צריך להיות בלימודים, אבל אני לא אמא שלך אז מה אכפת לי? עד שהתחלתי להנות מהפורום שוב נהיה שוב פעם כזה בלאגן ועל מה? מה יהיה הסוף אתכם?

למעלה