ל gulu3

Nahoum

New member
ל gulu3

אם עברתי לדודו טסה או לא - זה עניין שלי. ביום שאני אצטרך וארצה לתת לך דין וחשבון אני אתן לך. ובקשר לניהול? חבל שאנשים רושמים דברים בלי לדעת את הרקע ומה מסתרר מאחורי דברים - אבל בסדר. אם את חושבת שניהול שלך יהיה מוצלח - את מוזמנת לגשת לתפוז ולהתראיין -כשתתקבלי אני את מקומי אפנה לך - 10 צעדים אחורה אני אלך. מבטיח.
ו
.

gulu3

New member
אני שמח שהתגובה שלי העירה את

המתים בפורום, אל תתביישו בזה שזלזלתם בפרום הזה...העפתם את כל האנשים שהחיו את הפורום הזה ...

ו ר ד ב

New member
אז כדאי ../images/Emo70.gif

אז כדאי מאוד שגם את תעופי את מקלקלת את המצב רוח פה ואת יודעת יש חיים אחרי הפורום גם אם זה נראה שלא זכותו של כול אדם בפורום הזה להיכנס לעיתים קרובות או רחוקות ולא נראה לי שזה בעיה שלך לכי תקימי לך קבוצת תמיכה פגועי פורום עמיר בניון-אם את כל כך מרחמת לך תמצאי לך חיים מאשר להיכנס לאחרים בשלהם ודרך אגב מי שעזב עזב ביוזמתו נאה לך או לא תתמודדי זה המצב

פשוט בושה והבושה היא שלך!

העפתם את כל האנשים שהחיו את הפורום הזה ... חחח...כמה שזה שקוף מי אתם שזה מגעיל אתם שקופים ואתם עוד אנשים בני 30 ומעלה חחח... אתם בדיחה ! חמודים שלי זרקתם את התחת של עצמכם אף אחד לא אמר לכם ללכת ועכשיו תחיו עם זה ותסתמו (מה שבישלתם תאכלו) ! ודרך אגב אתמול דיברת/ם בלשון נקבה והיום בלשון גבר...? חחח... לפחות תהיו קצת מתואמים או שתזכרו מה רשמתם אתמול ! תאמינו לי אני אלופה אני קוראת אותכם כמו עיניי רנטגן יא אפסים. ומה היה בדיוק חי בפורום של עמיר בניון ? לדבר שטויות ועוד הרבה נושאים שגם אני נגררתי אליהם וזה היה נחמד ונגמר כי זה לא היה קשור ,היו כאלה שלא היה להם טוב עם זה וסבבה הם הלכו וזה לגיטמי אבל לחזור כמתחזים וללכלך ככה זה לא לעניין בכלל זה מגוחך . ומי שכול כך אוהב את עמיר לא היה הולך רק בגלל "שנמאס" לו מלדבר על עמיר כי זה הפורום של עמיר ולא צריך לדבר על נושאים אחרים כול כך בהרחבה ולזנוח את נושא הפורום ,מי שלא התאים לו הלך מתוך בחירה אז על מה כול ההתחזות הטיפשית הזאת ? רוצים להגיד משהו באופן אישי יש טלפון.מסנג'ר.מסרים אבל כאן בפורום ? ועוד על כלום ושאתם קמתם ועזבתם מרצונכם ? נו באמת...תתבגרו

ו ר ד ב

New member
אם את לא היית

אם את לא היית מאלה שאת טוענת שנפגעו את לא היית רושמת ככה כי בעצם את לא חסידת אומות עולם כזאת

ורד מאמי

לא רק שהם נפגעו הם גם ממורמרים שזה מצחיק בא להם למות שהם הכניסו את עצמם לתוך הבור שהם חפרו חחח.... וגם תביני הם פתאום נעלמו ועכשיו קשה להם לכתוב בשם שלהם כי "כנראה" זה לא מכבודם אבל להתחזות אין להם בעיה ולהראות כמו מטומטים גם אין להם בעייה כי הם כאלה! כזה זה הם עשו ת'פדיחה שלהם וקשה להם
אותי זה מצחיק כי צפיתי את זה כבר מראש ועכשיו הדרמה והבמה שלהם כמו הפאדיחה שהם עשו לעצמם תני להם לעשות מעצמם טיפשים ואפסים זה דוקא נורא נחמד חח...

gulu3

New member
חכמה שלנו ,את לא חושבת שזה

מתוך אהבה לעמיר ,הערה על המוות בפורום ,הורדתם אותו לזבל ,כי זה מה שהוא שווה היום הפורום הזה, אין צורך לכעוס ,תחשבו איך לשפר . גם אם את חושדת שאני אחד מהעבר זה לא חשוב בכלל... חשוב שתשפרו את האיכות והרמה בלי כעס רק הבנה וקבלה את הדברים שצריך לתקן אצלכם חבורה של תינוקות שמתגוננת כל היום. מקווה בשביל כולכם שתתעררו מהתרדמת שנפלה עליכם בפורום.

סליחה!!!

אין צורך לכעוס ,תחשבו איך לשפר ? למי אתה בכלל שתתן לנו עצות ? ברחת כמו נבלה ועכשיו חזרת כ-" מתחזה" ועכשיו אתה בא ונותן עצות? תלך לאיפה שהיית שם הרבה זמן ותישאר שם. גם אם את חושדת שאני אחד מהעבר זה לא חשוב בכלל... זה חשוב ועוד איך אני לא עונה מרגע זה לשום הודעה שלך אתה חסר כול בושה וכבוד עצמי ואני לא עונה למתחזים ואני מציעה לכול חברי הפורום לעשות כמוני לא צריך להתייחס למישהו שמסתתר מאחורי מסיכה ! יש לך "רעיונות" לייעול ולשיפור הפורום למה לא? תשלחו מסר למנהל האתר והפורום-נחום. יום טוב ליטל.

gulu3

New member
סליחה לך!!!!!!!!

חסרת כל בושה אה... תפסיקי להיתגונן ותתחילי לכבד את הזמר שאת אוהבת לא הייתי פה...

Nahoum

New member
מתים יש בקבר, לא כאן.

ולהתבייש? לא ני ולא אף אחד כאן. מי שצריך להתבייש זה אתם. ובקשר להעפתם? אף אחד לא העיף. לכו קצת אחורה ותקראו ותראו שאף אחד כאן לא הועף - הוא קיבל הבהרה שיש כללים חדשים לפורום, ואם לא נאה אז יש גם את היציאה מהפורום, אין כאן לחץ על אף אחד.

gulu3

New member
אין פה מלחמה , יש בקשה לכבד את

הזמר שבשמו אתם כותבים פה , לכבד אותו זה אומר שאנשים יתעניינו יראו ישמעו יבדקו ויכירו... אני לא יודע מי זה אתם ,אני לא הייתי פה בעבר אני רק עקבתי אחרי מה שקורה פה , ואוליי אני מההפקה חשבתם על זה... למה אתם נלחמים ולא משפרים ... היו פה אנשים שעשו אותו כיפי ומעניין שכל מי שנכנס היה לו על מה להיתעכב ,גם אם זה לא היה קשור בזמר עצמו.. היה עניין בתור צופה היה שמח פה...וגם הזמר עצמו נהנה מהעניין.

Nahoum

New member
את יכולה להיות מהיכן שאת.

לא התווכחתי איתך ולא לשניה מאיפה את. אני רק אגיד לך - שכל המ שכתבתי כאן בעבר - שרשמתי שיש כללים חדשים - זה לא היה על דעת עצמי לבד, תבינ/י מה שתבינ/י. ואנחנו לא נלחמים, את/ה באת בצורה של מלחמה. יש לך הצעות ייעול? שלח/י לי במסר האישי. אבל מכאן ועד לרשום "קשה להבין שנחום עם דודו טסה" וכ'ו זו תפיסה אחרת. תפיסה של קרב. ולי אין ראש לזה. בכל מקרה - הצעות ייעול יתקבלו בברכה,
נחום

gulu3

New member
אז מי שהנחה אותך לכללים החדשים

לא ידע על מה הוא מדבר , אני בטוח שהוא שלא התכוון שהכל יילך לאיבוד אני בטוח, שהרבה אנשים היה להם מה להגיד על השיר החדש ,אבל אף אחד לא הביע דעה כי אין חשק לכתוב במקום שבקושי יש בו תקשורת וגם אם יש ,זה אהבה עיוורת לזמר ולא אובייקטיביות כלפי השיר... חבל... קיבלתי את מה שאמרת תעביר את המסרים הבאים לאינטלגנט שהנחה אותך בלי כוונה לחסל את הפורום...

אז מי שלא בא לו לרשום תגובה על השיר

החדש שלא ירשום! מה אתה רוצה נשמה תחנונים ? ואם אתה לא רוצה לחסל את הפורום אז תרד מהעץ !

מתוק שלי אתה שקרן עלוב

גם בשביל לשקר צריך קצת שכל מה שלך כנראה אין חחח... ואוליי אני מההפקה -אנשים מההפקה לא עושים דברים כאלה תהיה בטוח ! ואם לך ולחברים שלך היה כיף כאן בפורום לדבר על שטויות יש לי הצעה בשבילכם
תפתחו קומונה ! גם הזמר עצמו נהנה מהעניין. פשששש התחלתם לדבר גם בשמו של " הזמר" יפה יפה ומי מינה אותכם בדיוק " ההפקה" ?חחחחחחחחחחחח שיפרנו מותק שיפרנו תראה איזה פורום עניני יש לנו ,על עמיר,ההופעות ,השירים ולא על שטויות, שוב !! שטויות -יש קומנות ,מסנג'ר וכו'. יום טוב ליטל.

ו ר ד ב

New member
בתור מה אתה

בתור מה אתה מדבר הדובר האישי של עמיר בניון או מתי ראית את הכרטיס האישי בפעם האחרונה רינה ירושלמי אה לא חושבת שרינה זה גבר אבל בכול זאת מאז הכללים החדשים הפורום הפך למשהו טוב יותר בלי שטיות וזה המטרה רק עמיר בניון

למעלה