ל eyholla האתר של UJFEHERTO

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
ל eyholla האתר של UJFEHERTO

מישהו מארה"ב הקים אתר יפה על הכפר הזה, עם הסיפור הפרטי של אמא שלו על הימים היפים וסיפור אחר על הימים הקודרים. האתר מלווה בגלריית תמונות, אבל נראה לי שבעל האתר לא מעדכן אותו לאחרונה. אני מצאתי שם תמונה של דוד שלי בצעירותו וגם תמונה של אבי אשתו. http://members.aol.com/_ht_a/Ujfeherto/index.htm

eyholla

Member
האתר של UJFEHERTO

תודה על הקישור, האתר מצוין, כבר מצאתי בו את תמונות מצבתם של סבא רבא של אשתי ושל בתו, אחותה למחצה של סבתה של אשתי. איל

eyholla

Member
המשך

אחרי שמצאתי את תמונות המצבות (הצלחתי להכנס רק לקובץ אחד מתוך ארבעה), הורדתי את קובץ ה-GEDCOM ותרגמתי אותו. הקובץ מכיל 3603 שמות של יהודי הכפר, כולל תאריכים וקשרים (זוגות, ילדים וכו'). מצאתי שם את שתי המשפחות, שטיין וקליין עם כ-10 שמות חדשים ותאריכים, והשמחה רבה. הקובץ מכיל נתונים עד שנת 1895. מה שנשאר זה לאמר תודה לך על הקישור, ותודה גדולה לבונה האתר. איל

עב

New member
בקשר לבונה האתר

הוא רצה להנציח את אמו שמאוד אהבה את חופשות הקיץ ב UJFEHERTO. התכתבתי אתו מעט וסיפרתי לו על 3 נשות הכפר שגרות בעיר שלי. הוא הגיב בהתרגשות רבה ושלח לי תמונות ברזולוציה טובה יותר מזו שבאתר. אז אם פול לינהארט, כמדומני שזה שמו, עדיין פעיל, שלח לו HELLO כפי שהוא מבקש. אני מאוד מאוד שמחה שהאתר הועיל לך. ד"ש ממני וברכות ליוצאי UJFEHERTO באשר הם.

הדס ח

New member
איל

איזה יופי לך !!!!!!!!!!! שמחה בשמחתך עם הגילויים החדשים. הדס

למעלה