ל: en li shem 7

garoosi

New member
ל: en li shem 7 ../images/Emo206.gif

תפסיק/י לנג'ס. לא רוצים לנצל"ש. די להיות המורה של כולם, פעם הבאה תנצל"ש, פעם הבאה תנצל"ש. דיייי, קרציה, כל הודעה שלך בפורום מתחילה באותו משפט. הניח/י לנו!

kimobilo

New member
צודק/ת\!!!

לא בא לי לנצל''ש למה מה יקרה עוד הודעה תרד?? אז..............?

הופה הופה זופלהלולה(זה לא חרוז אבל

אני מבינה אותי) אל תתחילי עם אחותי! ברור? חחחחחחחחח סתם צוחקים. שמונה בבוקר ואני פשוט מסוטלה מעצמי איך קמתי אחרי שעה וחצי של שינה? (יש סרט עם ג'וני נוקווסיל "וורקין טול" אז המוסריות מחייבת,אפילו שראיתי את זה.)(-וזה אפילו לא סרט כ"כ טוב!-לא שמעתם את זה ממני.)

pRimaVeriTaVIV

New member
נכון, עוד הודעה תרד../images/Emo121.gif

אז יחזרו על אותה שאלה מאה פעמים כי לא ימצאו אותה בעמודים הקודמים אז הפורום יוצף עוד יותר למרות שאם רק היו מחפשים בעזרה והסברים הפורום היה פי שתיים פחות מוצף

אנחנו דווקא תומכים בזה

במקום לפתוח הודעות חדשות כל פעם, תעברו על הפורום ותראו שאין כבר הודעה כזאת.. אם אתם בכל זאת מתעקשים לפתוח הודעה, תנצל"שו הודעה אחרת שכבר מדווחת על אותה התקלה. קשה לעקוב במסודר אחרי כל התקלות שלכם כשכל אחד פותח הודעה ראשית.

garoosi

New member
כן, אבל...

בדר"כ מחפשים רק בעמוד הראשון, לפעמים יש דברים שלא קשורים לכלום, והודעת הנצלוש שלה עדין מופיעה. אולי די?

pRimaVeriTaVIV

New member
וזה לא בסדר../images/Emo121.gif

בטח שתמיד מחפשים רק בעמוד הראשון, באותה מידה שלא מחפשים בעזרה והסברים, ולא מחפשים בשאלות נפוצות, ולא מחפשים בשום מקום אפילו לא מנצל"שים העיקר לקבל תשובה, לא משנה אם צריך להציף את הפורום במיליון הודעות

יאסון1234

New member
לא חבל??

לא חבל שבמקום להתמקד בנושא שלי, פתאום יבוא מישהו וידחף עם הנושא שלו? זה ממש לא פייר וחוץ מזה נצל"ש זאת מילה מעצבנת :)

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifואם הנושא שלך מוצה?

ואם כבר ענו לך ואם פתחת דיון שלא התפתח לשום מקום? ואם השאלה נשאלה כבר וחברי הפורום [בצדק] לא רוצים לענות? למה אסור לנצל"ש? זה הוגן מאוד כלפי כולם. תחשוב על ברייר ועל שלמונזה, שצריכים אחר כך להתמודד עם כמות השירשורים פה. תחשוב גם על חובבי הסדר פה בפורום ואנשים שרוצים לחסוך לעצמם כאב ראש מכמות ההודעות בדפים. כשהכל בסדר אצלך אז זה פייר, אבל כשלך זה רע ולאחרים ולרוב זה עושה טוב ומקל אז לא?

pRimaVeriTaVIV

New member
מה פתאום?../images/Emo121.gif

זה שמישהו ניצל"ש לא אומר שיתעלמו מההודעה שלך, חוץ מזה שאם הוא ניצל"ש אליך אז זה חייב להיות קשור

THE ILLEGAL ONE

New member
כי אולי לא בה לה/לו להתחיל לריב?

או אולי היא/הוא עסוק/ה?(עבודה) או אולי אין לה/לו כוח לשטויות?

blackfield2

New member
סליחה על הבורות אבל..

לא הבנתי עדיין מה זה הנצל''ש הזה..חחח..

לוטמוש

New member
נצל"ש זה ניצול שירשור...

יש הודעה מסוימת של מישהו אחר.....על זה שנראה לו שיש לו באג נגיד.... ויש לך בעיה וגמלך נראה שזה באג אתה עושה להודעה ההיא שהתחילה....הוספת הודעה מהירה...רושם בכותרת נצל"ש. ורושם תהודעה שלך... מקווה שהבנת...?!

tal100mmt

New member
נצל"ש זה קיצור של

ניצול שירשור. כלומר אם יש הודעה בנושא מסויים יש לה הרבה תגובות . ולך יש בעיה ואתה רוצה היתייחסות אז אתה כותב בנושא ההודעה נצל"ש . ובתוכן אתה כותב מה שבא לך... אבל יש פורומים שלא אוהבים שמנצל"שים להודעות נעוצות במקרה כזה מנצל"שים להודעות אוף טופיק.... . זה פחות או יותר נצל"ש. מקווה שעזרתי..

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif.

ההודעה הזו [הראשית] הייתה מיותרת. ולמה לתקוף דווקא את אין לי שם אם היא לא היחידה שמנצל"שת? אה, ולדעתי, לשלושת השאלות שלך למה אין לי שם לא עונה התשובה היא "כן".

garoosi

New member
לפחות תענו עם קשר!!!

אין שם היקרה, פתחה כל תשובה שלה בפורום, והיו לה הרבה כאלה, בבקשה לא לפתוח שירשורים חדשים, אלא לנצל"ש בטענה שזה מפציץ את הפורום. ועם כל הכבוד לזה שזה נכון, די! היא מציקה!!! כמה אפשר לקרוא את הפלצנות הזו?! שכל אחד יעשה מה בראש'לו, ודי. נהייתם חבורת פלצנים! כולכם!!!

למעלה