ל-emily

preacher

New member
אל תגיד כאלו דברים

אם עיתונים יתרגלו שהם לא צריכים לשלם והם יכולים לקבל עבודות גרפיות טובות חינם (ויש לך הרי כישרון) - זה יפגע ביכולת ההשתכרות של גרפיקאים.

e m i l y

New member
יאאלה!

זה בדיוק מה שכתבתי,מילה במילה, לפני שהמחשב שלי התמוטט וקרס אתמול בלילה.

מקווה שעזרתי:

תאסוף את העבודות הכי שוות שלך (7,8 קבצים גג), תדאג שיהיו כמה עם בסיס קונספטואלי שמראה על יכולת עבודה על רעיון, ותשלח לעורכ/ת עכבר העיר (אולי e m i l y תוכל לעזור עם המייל). תכתוב משפט וחצי על עצמך (לא יותר, שלא לעייף) ותתקשר למס' שמאחורי השער של העכבר כדי לוודא שקיבלו את המייל, אחרת אתה סטטיסטיקה בשבילהם. בהצלחה. נ.ב. אל תשלח קובץ ב-Zip - עדיף שיראו את התמונות באוטלוק לפני שיספיקו לעשות למייל delete... ושלא תעיז לעשות את זה בחינם! וזה לא רק מתוך דאגה לכיס שלך, אלא זה נוגע לכל מי שרוצה להתפרנס בכבוד ולשמור על סטטוס-קוו בתמחור.

HackMachine

New member
דווקא!!

שתרעבו!! בוהאהאהאהא!!
סתם
תודה על העצה. אני אעשה את זה. אגב, אם כבר מדברים על לקחת כסף, כמה בד"כ נותנים על משהו כזה?

SCaToPHaG

New member
לכולם משלמים אותו דבר?

קשה לי להאמין שעל האיורים הנפלאים של פינקוס משלמים כמו על הקישקושיאדה של טינקרבל.

moshikgulst

New member
ובאותו נושא פחות או יותר

למי שמתעסק פה עם מערכות עיתונים: איך הכי עדיף לשלוח עבודות לפי נסיונכם? באי-מייל או במעטפה? האם העורכים לוקחים יותר ברצינות עבודות שמגיעות אליהם על נייר או שדווקא מייל יותר אטרקטיבי? הכוונה היא משלוח לשם קבלת עבודה מהעיתון ולא אחרי שאתם כבר חתומים או מסודרים איתו...

HackMachine

New member
מה? לשלוח דפי A4?

הם יקבלו את זה? או שאת מתכוונת ל- CD עם עבודות?

amitais

New member
לא בטוח איך עכשיו

אבל עד לפני שנה שנתיים כן היה מדרג בתשלום. גם בידיעות היה קיים מדרג של מתחילים\מקצועיים בתשלום למאיירים. ולחלק מהאמנים יש הסדרים מיוחדים עם שוקן, למשל דודו גבע.

HackMachine

New member
מעט זה מאוד אבסטרקטי ../images/Emo3.gif

מה תחום התשלום? 200-500, 1000-2000 או 2000-5000 ?... או 1-2.5?

למעלה