ל-emily

e v e n

New member
אולי אני לא emily

אבל נראה לי שהציור הוצג כאן מתישהו :) וסחטיין על הציור, הוא מקסים :)

falkorit

New member
אני יודעת...

שהוא הוצג כאן לא מזמן והיום ראיתי אותו על השער של "עכבר העיר" ולכן הסתקרנתי לשאול

JimmyLove

New member
איך זה שבמקרה הציורים מגיעים

לעכבר העיר? אני גם רוצה לצייר כותרת לעכבר העיר....

emily היא אחת המאיירות הקבועות

של שערי העכבר (ומערכת "הארץ/העיר" בכלל, אם אני לא טועה). המאיירים שנבחרים הם, מלבד הכישורים והכישרון, בעלי מונטין ונסיון בתחום. כך יש למשל את אנגלמייר, גבע, פינקוס, קייך, מורד... וגם הילית.

e m i l y

New member
לא בהכרח...

בעלי מוניטין ונסיון בתחום, יותר כישורים כישרון ויכולת לתמצת ויזואלית רעיון מסויים שבדרך כלל קשור או מתקשר עם העיר. זה נכון שציורים המופיעים על שערי עכבר העיר לא נלקחו בטעות או בזדון (שלא נדע) מפורום איור...אני פשוט נוהגת להציג כאן את השערים לפני הפרסום או בתום העבודה כדי לשמוע ביקורת ממביני עניין, הביקורת היא חלק חשוב מתהליך העבודה שלי. בעכבר עד כמה שידוע לי, מאוד מעריכים רעננות ויוצרים חדשים ומעדיפים אותם על פני מאיירים שעובדים המון ו"נשרפים" בעיתונים הגדולים...ברור שיש סטאנדרט מסויים ואיכות עבודה וקונספט שחייבים להיות ברמה מסויימת שאני אישית חושבת שקיימת אצל כמה מחברי הפורום. אין טעם רק לשבת בבית ולהגיד "אני רוצה" אם את/ה רוצה אז יש טעם לעשות משהו מתאים אורבני כזה ולשלוח למערכת עכבר העיר, הם באמת אוהבים את זה. זה יכול להיות מעניין אם נעשה בפורום כזה מן סוג של מתן ביקורת בונה למי שרוצה להכין שער ואחרי מקצה שיפורים ישלח את השער ונראה מה עלה בגורלו, נראה לי שעליתי על משהו גאוני...מה אתם אומרים? (אני כמובן אשמח להיות חולייה פעילה בעניין)

מתלהב

New member
ומה שמופיע בתערוכות סטודנטים לא

נכנס, או שכבר היו תקדימים?

e m i l y

New member
לא ממש

הבנתי את השאלה... אתה רוצה להכניס לעכבר העיר עבודות שלך שהופיעו בתערוכת סטודנטים? אם כן אז השאלה היא כמה צופים היו לתערוכה הזאת, כי אם זה נישאר במסגרת האקדמית בלבד ללא א"חמים אז זה ניראה לי די בסדר.

מתלהב

New member
לא ממש (2)

זה לא ממש המקרה שלי. לא הפעם.. לא הצגתי עבודה כזאת או במסגרת כזאת, אבל נתקלתי כבר יותר מדי פעמים בסטייה כזאת, של סטודנטים ומוריהם, לעצב מחדש את "עכבר העיר" ושעריו...בבצלאל, שנקר, אסכולה, בכל מקום בעצם..כל אחד רוצה להתעכבר. חוץ מזה, אני אח"מ בעצמי, אז תהיה לי בעיה, לא?

וזה בניגוד מוחלט

למה שקורה למשל בעיתון "הארץ" שם אין סיכוי לפנים חדשות להתברג במערכת. נ.ב. יוזמה יפה מצידך :)

אחלה רעיון

בעבר תיכננתי פרוייקט פורום (שלא יצא לפועל) בנושא, והכנתי תבנית (קובץ PSD) של העמוד עם הלוגו והמדורים מימין לו. אם מישהו מעוניין אני אשמח לשלוח לו את הקובץ.

מעלה GIF

(הPSD כבד מידיי וגם ככה, משום מה, רק ברזולוציה של 72 DPI) אל תשכחו שיש גם גלריה של שערי עכברים.

ראו מה

New member
אשמח לקבל את הקובץ עם כותרות העיתונ

תודה

HackMachine

New member
שאלה ל emily

אם למשל אני שולח להם ציור, יש סיכוי שהם יפרסמו את זה? או שזה משהו לא מקובל כלל ו- 100% אני אקבל דחיה? אם כן אז איך זה בדיוק עובד? יש קונספט מסויים שהם ישלחו לי מראש או שכל ציור (כמובן מושקע) בעל כל קונספט כללי (שמתאים ל"עיר") יספיק? לא אכפת לי שלא ישלמו לי (למרות שזה יהיה נחמד יותר). סתם לחשוב שמיליון ומשהו אנשים יראו ציור שלי כבר יעשה לי את היום :)

למעלה