ל- Digi Lista

DanaDuck

New member
ל- Digi Lista

אהלן! זו שוב דנה. מה נשמע? אני עומדת להגיש בקשה לפתיחה ולניהול של פורום חדש לסדרת האנימה החדשה "סאקורה" שהולכת לעלות בראשון למרץ בערוץ הילדים. הצוות הוא אותו צוות שהיה בדיג'ימון פרונטייר וכולנו סבורים שהסדרה תתפוס ממש טוב ושיהיו הרבה אנשים, ילדים ומבוגרים כאחד, שירצו לדון ולדבר עליה. אני זקוקה לעזרתך בקשר להמלצה שתפוז מבקשים לתת להם. אשמח מאד אם אוכל להשתמש בפרטים שלך במילוי טופס הבקשה על תקן ממליצה. זה יעזור לי מאד! מחכה לתשובה, דנה

Digi Lista

New member
בטח../images/Emo13.gif

האמת שכבר אמרתי ממזמן שדיברתי עם מאיה על הנושא...חשבנו בהתחלה על שילוב(כלומר שהפורום הזה יהפוך רשמית גם לסאקורה,לפעמים יותר קל לאחד שני נושאים בשביל הנהלת תפוז מאשר לפתוח פורום חדש,לפעמים יש להם שיקולים נוסח "אם מישהו הוכיח את עצמו כמנהל אז עדיף לתת לו ולא למישהו לא מוכר",לכי תביני
) אבל למה לא לתת לאחרים להינות גם?אז אני ממליצה עלייך בכיף
יותר מיזה-אני מוכנה לפרסם את הפורום אם אכן יפתח,להשתתף בו ולעזור בכול מה שצריך כולל לנסות לדבר אישית עם הנהלה,למה לא לעזור בעצם?

DanaDuck

New member
יופי!

אני שמחה. תודה רבה! אני מקווה שהפורום אכן יעלה כדי שנוכל להשקיע בו ולטפח את הקהילה שלו...

Ray girl

New member
גם לירון לב מדובב מישהו?

ונכון שהוא מדובב את לי (הבן)? *מחזיקה אצבעות שכן*

DanaDuck

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל לא. דניאל מגון מדובב את לי סאוראן ולירון מדובב את יוקיטו אני חושבת... לא בטוחה...

DanaDuck

New member
דניאל התבגר

אין לו כבר קול של אש קאצ'אם... הוא בכיתה י' והשתנה לו הקול. אל דאגה, הוא מתאים.

לירון לב דיבב את טראנקס...

זה לא כ"כ התאים,אבל אפשר היה לחיות עם זה =] לפחות זה לא היה טל מוסרי @_@

DanaDuck

New member
ואם כבר מעלים את משפחת מוסרי...

עידו מוסרי מגלם את טויה, אח של סאקורה. הוא פשוט זחקן מ-עו-לה ויש לו קול מדהים.

Ray girl

New member
;-;

אה... קראתי על הדמות שלירון מגלם, והיה כתוב שהוא הדמות הכי מעניינת בסדרה

Goggle Girl

New member
בדיחת הטל מוסרי ידובב את טראנקס

עוד חיהה!!!! XDDDDDDDDDDDD דרך אגב סתם מעין ניצלוש, מי מכאן שמע על גיא מנגה? אני מציקה לו בקשר לדברים של דיג'ימון :]

Goggle Girl

New member
:OOOOOO קראת לו יוקיטו

יוקיטו. שמו היפני המקורי. האם זה אומר ששאר השמות ישארו בצורתם המקורית?!

DanaDuck

New member
כן

כל השמות ישארו יפנים, תודה לבר-שלום. כך שבמקום "מדיסון טיילור"- שם אמריקקי מלוקקי, יקראו לה בשם המקורי שלה "טומויו דיידוג'י".

Goggle Girl

New member
^_________________________^

תודה. לאל. ואתם יודעים משהו, שמעתי שהמשמעות של השם משפחה של סאקורה בדיבוב, אוואלון, זה "עיר המוות" X_X ועכשיו גם השם של טויה יהיה קשור, כי טויה זה שם של פרח והיא ואמא שלה גם פרחים, ולא יקראו לו טורי, שזה ציפור X_X

DanaDuck

New member
דיג'י ליסטה...

שלחתי לך הודעה פרטית בבקשה לכתובת האימייל שלך. אנא שלחי לי תגובה.

OFIRB9

New member
וואו אנחנו מדרדרים...

בלי להעליב, הדיבוב עכשיו בארץ לא משו (לירון לב טראנקס?! וואט דה -צנזורה-?!?!?!) דנה איזה עוד מדובבים יהיו בסדרה? (כללי) ואת מי מאיה בר שלום עושה?

DanaDuck

New member
לא כל כך זוכרת

אבל ממה שכן... אני- סאקורה אורלי "חמדת ליבי" תגר- טומויו יובל "הענק" סגל- קרברוס עידו "כישרון" מוסרי- טויה ועוד כל מיני שחקנים שאני לא מכירה... מאיה עושה דמויות אקראיות.

למעלה