ל- danihell7734 ו- kingshimmyhu

I am a freak

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

כמה פעמים זה יכול לקרות??? מצטער, זה הייתי אני בשם של ינון, מצטער.... *אני לא עירני, זה לא יקרה שוב...סורי*

Gum Cigarettes

New member
"יש מנהל אחד בפורום".

עד כאן ברור? אבל שני אנשים כותבים ומשנים דברים דרך היוזר שלו, אתה,-הפריק, וינון,-ויי מאן עצמו. אז זה שני מנהלים, ויוזר אחד. עד כאן ברור? ובכלל, לפני פחות מחודש אמרתם שגם אתה המנהל ואתם "מחכים שתוכלו לראות אותו גם בכחול". לא זוכרים? ואם רק אתה המנהל, למה הייתי צריכה לכתוב חוזה עם שנייכם? למה "תבקשו רשות ממני או מהפריק ואנחנו נשקול אם להסכים.", אז מה זה? מנהל אחד, או שניים? --הציטוטים הם לא ציטוטים באופן מדוייק ואין לראותם ככאלה (ככה שאני לא אצטרך להוסיף לינקים)--

I am a freak

New member
חחחחחח

*חיחיחיחי 1. אנשים משנים דברים, אבל יש רק מנהל אחד, ינון. 2. אני רק עוזר, לא יותר! 3. כנראה את צריכה להתחיל לתת ציטוטים מדוייקים, כי את טועה. ינון אמר שגם אני מנהל, ואני המשכתי ואמרתי שאני לא- בדיוק כמו עכשיו
4. למה היית צריכה לכתוב איתי חוזה? אף אחד לא הכריח אותך, היית יכולה לעשות את הכול עם ינון, מה זה משנה
חוץ מזה, שגם למישהו שהוא לא מנהל ויש לו גישה לאדמין יכול לעשות את אותן דברים כמו המנהל, לכן- כדאי שאני אהיה מודע לדברים המתרחשים. 5. אני לא מבין למה אני צריך לתת לך דין וחשבון בכלל
6. יש מנהל אחד
7. תודה על ההקשבה

kingshimmy

New member
אני מרשה לעצמי להדחף באמצע ולהגיב.

1. מה הרעיון בזה? מי שמשנה הוא מנהל. זה דבר תמוה במיוחד. 2. *שיעול* פרייאר *שיעול*. 3. סמנטיקה. גם אם אתה לא קורא לעצמך מנהל, זה מה שאתה, וינון אפילו מעיד על כך. לא טוב שיש ביניכם ויכוחים פנימיים. תלבנו את זה. תתאמו גרסאות. 4. אתה מנהל, תצא מזה. 5. אל תיתן. 6. תחיה באשליות. 7. עלודבר. 8. לא שייך, אני מוסיף פה עובדה מרתקת משל עצמי: משקאות שמורכבים רובם ממים נוטים להיות מימיים.

I am a freak

New member
אממממ

כנראה ההגדרות שלנו ל-"פראייר" הן ממש ממש שונות. אם תוכל להגדיר, מהו פראייר בשבילך, תראה את השוני. אני מחכה! יום טוב, המשך יום נעים, נ.ב על כל שאר השורות, פשוט לא מצאתי לנכון להגיד, נראה לי שהדיעה שלי מובנת מאוד. לדעתי, היא נכונה, כי היא הדיעה שלי, אך- כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה. אני לא מתכוון לנסות לשכנע שהידעה שלי היא הנכונה, לפחות לו בנושא הזה. מקווה שהבנת.

Gum Cigarettes

New member
לא הייתי לא צינית ולא סרקסטית.

זה שאני לא שמה סמיילי של "חיבוק" ו"פרח" כל חמש אותיות לא אומר שאני צינית, זה פשוט אתה שלא יודע לקרוא. ובקשר להודעה שמתחתי, כבר אני מגיבה, אוראל ...

I am a freak

New member
תגובה קצרה....

. ד-י ל-ה-ס-ת-ר-ת(!) ה-צ-י-נ-י-ו-ת ו-ה-ס-ר-ק-ס-ט-י-ו-ת . שבת שלום,

I am a freak

New member
יפה שהגעתם להסכמה

*גאה בכם* אולי בסוף נפתור את כל הבעיות ואני אתחיל לפרסם את הפורום..... יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
או שנפתור את כל הבעיות

ואז יווצרו חדשות. זו האפשרות היותר סבירה, אתה יודע.

I am a freak

New member
חיחיחי

רציתי להיות אופטימי ולהעלות רק את המצבים הטובים. אבל, לצערי, זה באמת מ(ע)צב(ן) שיכול להתרחש....
לילה טוב, המשך יום נעים,

למעלה