ל-continuum

Annie46

New member
ל-continuum

זה יפה מאוד שאתה כזה איש חכם ומלומד ואיש מדע למופת. בכלל - בשביל מה לך להיות בפורום של אנשים פשוטים המחפשים פתרונות אלטרנטיביים? אתה לא צריך כל זאת. אתה מוכשר, בעל ידע ויכולת למידה מופלאה. אין לך צורך בחיפוש פתרונות אלטרנטיביים. כאן יש אנשים הפתוחים לדרכים שונות, והם עושים זאת ממגוון סיבות - אם כדי ללמוד ולפתח אפיקים חדשים ולצמוח בכיוונים נוספים, ואם כי בדרכים הקונוונציונליות הם התקשו להשתלב ודווקא גישות כמו זו של "הסוד" נתנו להם כלים ללמידה (אפילו ללמידה במוסדות "קונוונציונליים" כמו הטכניון, תאר לך!) - ואם כי "הסוד" ודרכים אחרות נתנו להם (או לא נתנו להם - וזאת ימים יגידו) - ובכן דרכים אלו, נתנו מזור לנפשם. בכך שאתה ניכסת לעצמך טרמינולוגיות שונות לגבי "אנרגיות" - ובכן, השפה (כל שפה), הנה כלי דינמי, ולאף אחד אין בעלות על מושגים. לידיעתך, מושגים משתנים מדי פעם. אלו הם החיים חביבי. ולסיום - קצת ענווה פרופסור יקר, לא תזיק, אפילו לא לך...
בברכת שנה אזרחית חדשה שתבוא עלינו לטובה - גם לפרופסורים שבנו כמו גם לעניי הרוח (כפי שאמר חכם אחר, אבל זה כבר לדיון ממש, אבל ממש אחר).

Annie46

New member
אגב - הביקורת כאן... ../images/Emo13.gif

היא באופן חיובי בהחלט כמובן

Continuum

New member
סליחה?!

"זה יפה מאוד שאתה כזה איש חכם ומלומד ואיש מדע למופת." אני לא. לא טענתי שכן. באופן כללי, לא טענתי שאני נעלה באיזו שהי צורה על מישהו בכלל. "בכלל - בשביל מה לך להיות בפורום של אנשים פשוטים המחפשים פתרונות אלטרנטיביים?" כנ"ל - אין בדברי ולו רמז דק לכך שהאנשים כאן פשוטים. באופן כללי, לא טענתי שהאנשים כאן נחותים באיזו שהי צורה בכלל. בנוסף, אין לי בעיה עם הפורום ועם מטרותיו ומטרות אנשיו. לסיכום - ההתגוננות שלך מוזרה ולא במקום. אתה בונה לעצמך איש קש שתוכל לתקוף בקלות. רד ממני.

Continuum

New member
אני לא מבין מה מתנשא בהודעות האלה.

באמת שלא. הראשונה היא, אם בכלל, דווקא מחמיאה - יש בה רמיזה שאנשי הפורום מבינים משהו ש"אנשי העולם המדעי" לא מבינים. ההודעה השניה היא לבחור שהתנשא עלי והתחיל לזרוק לי שמות של כל מני סופרים במקום לדבר איתי. רציתי להרגיע אותו. כנראה שאת לא זכר אבל, ואולי אני טועה, לא נראה לי שזה משתמע מההודעה הראשונה שלך בשרשור הזה. יכול להיות שלא שמתי לב לשרשור אחר שבו את מדברת על עצמך בלשון נקבה - אבל זה לא בגלל שלא קראתי את השרשור, אלא בגלל שלא זכרתי את הניק-ניים שלך.

למעלה