ל chenby

ל chenby

הי, בעבר כתבתי פה לפני גירושים ואם אני לא טועה הפנית אותי לסדנה כלשהי, רק שאז לא הייתי במקום של להקשיב,רק לפרוק. האם יש סדנה כזו שאת ממליצה עליה או שזה פרי דימיוני? אודה לך אם תוכלי לרענן את זכרוני. תודה, שירה

אייבורי

New member
המלצה חמה

להמנע מסדנאות מודעות אישית, העצמה אישית, בניית אישיות ב10 שלבים. אם יש לך צורך בסדנא, תעשי סדנת קרמיקה אן יש לך צורך בטיפול נפשי, לכי לפסיכולוג ותעבדי על העניין באופן מסודר. סדנאות זבנג וגמרנו, מתחילות בתרועה רמה ונגמרות בקול ענות חלושה. [חצי מהאנשים עברו, ועדיין ישראל נראית אותו דבר בדיוק]

לנושנוש

New member
לא הייתי בטוחה למי להדביק את התגוב

אז בחרתי באקראי. שום סדנה לבדה לא שינתה את חיי ולא ספר אחד. עברתי הרבה ספרים שמהם לקחתי מה שהייתי צריכה ואותו דבר עם סדנאות למיניהן וגם עם מטפלים והיום אני בן אדם כל כך שונה משהייתי פעם. אני חושבת שזה חשוב ללכת לסדנה מדי פעם ואם יש משיכה לרוחניות או התפתחות או שניהם אז למה לא סדנה של התפתחות?? לא לעשות מזה את "ההסדנה שתציל אותי מכל מכאוביי ותשנה את חיי ב180 מעלות!!". כמעט ואין דבר כזה אלה אם כן בן אדם נימצא בדיוק בנקודה נכונה בחיים שהוא כבר מוכן ומזומן לשינוי של 180 מעלות. זהו, אמרתי את מה שיש לי להגיד. פשוט לקחת בפרופורציה כל סדנה, שיטה להתפתחות או שינוי ויהיה סבבי בבי.

chenby

New member
מסכימה

הייתי במלא סדנאות, כל אחת מהן נתנה לי המון, בעיקר נתנה לי כלים, עם ההבנה שהכל בידיים שלי - לקחת את הכלים שלמדתי או שנגלו אלי ולהשתמש בהם, או לחזור להרגלים הישנים שלי.. פה האחריות שלי ולא של אף סדנא. אותו דבר עם ספרים - קראתי יותר מ30 ספרים בשנתיים האחרונות של התפתחות וצמיחה וגם ספרי התעשרות - ולא אני עדיין לא עשירה, אבל יש לי איזושהי הבנה שלא היתה לי קודם.. ופה זה בידיים שלי. . לגבי התפתחות - אני באופן אישי, עברתי שינוי של 180 מעלות, גם בהבנה ובגישה ובמציאות שנגלית אליי, גם הורדתי 8 קילו בלי לעשות דיאטה (אני בהחלט אוכלת פחות.. אבל לעולם לא מנעתי מעצמי אני פשוט שבעה יותר מאי פעם.. ) אני לא אומרת שזה יקרה לכל אחד... אבל האחריות של כל אחד היא לחיות את חייו.. בעיני סדנא יכולה לעורר, יש מקומות שבהם הסדנה לא נגמרת בסדנה אלא אפשר להמשיך לבוא ולתרגל ואף בחינם וזה לא מובן מאליו.. שיש חברים, סביבה תומכת, אנשים שמדברים באותה שפה.. בעיני זה מדהים. מקום בטוח שגם מאתגר אותי לגדול. אגב, לאייבורי - אני לא מפרסמת כי אין לי מזה רווח - אני לא עובדת אצלם וגם, אם תשים לב, לא פרסמתי אלא עניתי על שאלה. אבל אתה גם צודק ולהבא אני אענה במסרים..

seeyou

New member
כול "סדנה" פותחת אופקים חדשים וגם את הארנק

השתתפתי בעבר - ההשפעה היא גדולה במשך המפגשים ובמדיון היא נערכת אבל לצאת לחיים האמיתים וליישם מה שרוכשים? זה סיפור שונה לחלוטין. האדם החדש שנוצר לא מתקבל בברכה על ידי הידידים-חברים-משפחה-מעביד..... הם התרגלו עם תדמית הקודם ויהיה להם קשה לקבל אותך בתדמית חדשה. יוסי

שתיים מחברותיי עברו סדנת מהות

אממממ... אחת הרגישה התרוממות כחודש.. ואחריה נפילה. השנייה גם יצאה עם אנרגיות טובות.. והכל חזר כמו שהיה. אני לא ממליצה ולא לא ממליצה, רק משתפת אותך. אני באופן אישי ממליצה על סדנאות של עבודות יד. משחרר ומטיב עם הנשמה. מניסיון.

chenby

New member
העניין הוא

שאלו חברות שלך עברו ולך עדיין אין מושג מה היה שם. זה לא סמים, זה לא כת.. זה דיונים והתנסויות חוויתיות להבין גישה לחיים. זה לא מבטיח חיים של דבש, או להיות באופוריה, או להיות באופוריה כל החיים - זה כן מראה שיש אהבה, שאפשר אחרת, שכל שנייה אפשר לבחור להגיב אחרת ופתאום לגלות תוצאה אחרת מכל מה שאני מכירה מנסיון החיים שלי. להבין שהעבר שלי הוא עבר והוא מת, והעתיד שלי לא קיים אלא דמיוני וכל מה שיש לי זה את השנייה הזאת. ואיך אני בוחרת להרגיש בה, להיות בה, מתי אני קורבנית, מתי אני אחראית , מתי אני באינטגריטי, מתי אני מתפזרת, מתי אני בהרס עצמי.. מתי אני בצמיחה.. מודעות. זה שהכל חזר להיות כמו שהיה זה כי היא חזרה להיות כמו שהיא היתה וזה בסדר.. זה שלראשונה היתה נפילה אחרי חודש, זו גם בחירה שלה.. אני עברתי את הסדנה באופן אישי (לכן אני יודעת להמליץ עליה וזה חלק מהאינטגריטי שלי שאני לעולם לא אמליץ על משהו שלא עברתי או לצפות ממישהו לעשות משהו שאני לא עושה בעצמי) ועברתי אותה לפני שנה וחצי ואני מתרגלת אותה עם עצמי, עם ספרים שאני ממשיכה לקרוא, עם החוברת של הסדנה עצמה שאני יכולה לעבור עליה תמיד ולהזכר אם אני שוכחת..או אם אני ממש רוצה, אני יכולה לחזור לשם ולהיות חלק מהמסייעים ולהמשיך לתרגל עד שזה יוטמע (וזה גם חינם) בידיים של מי החיים של החברות שלך? בידיים של הומניקיישן או שלהן? ואם היא הוציאה 2400 שח על חודש של התרוממות רוח, לא שווה? יותר זול מאילת.. ואין ערסים.. אגב, בלי קשר, עבודות ידיים בעיני זו תרפיה מדהימה .. וגם מוסיקה. מדהים שכל אדם מתחבר למה שהוא מתחבר.. :)

למעלה