מסכימה
הייתי במלא סדנאות, כל אחת מהן נתנה לי המון, בעיקר נתנה לי כלים, עם ההבנה שהכל בידיים שלי - לקחת את הכלים שלמדתי או שנגלו אלי ולהשתמש בהם, או לחזור להרגלים הישנים שלי.. פה האחריות שלי ולא של אף סדנא. אותו דבר עם ספרים - קראתי יותר מ30 ספרים בשנתיים האחרונות של התפתחות וצמיחה וגם ספרי התעשרות - ולא אני עדיין לא עשירה, אבל יש לי איזושהי הבנה שלא היתה לי קודם.. ופה זה בידיים שלי. . לגבי התפתחות - אני באופן אישי, עברתי שינוי של 180 מעלות, גם בהבנה ובגישה ובמציאות שנגלית אליי, גם הורדתי 8 קילו בלי לעשות דיאטה (אני בהחלט אוכלת פחות.. אבל לעולם לא מנעתי מעצמי אני פשוט שבעה יותר מאי פעם.. ) אני לא אומרת שזה יקרה לכל אחד... אבל האחריות של כל אחד היא לחיות את חייו.. בעיני סדנא יכולה לעורר, יש מקומות שבהם הסדנה לא נגמרת בסדנה אלא אפשר להמשיך לבוא ולתרגל ואף בחינם וזה לא מובן מאליו.. שיש חברים, סביבה תומכת, אנשים שמדברים באותה שפה.. בעיני זה מדהים. מקום בטוח שגם מאתגר אותי לגדול. אגב, לאייבורי - אני לא מפרסמת כי אין לי מזה רווח - אני לא עובדת אצלם וגם, אם תשים לב, לא פרסמתי אלא עניתי על שאלה. אבל אתה גם צודק ולהבא אני אענה במסרים..