ל:chen010189

• פותח הנושא h8ia
  • פורסם בתאריך

h8ia

New member
ל:chen010189

מצאתי מלא דברים ארטיק השמיניה חולצת השמיניה ילקוט השמיניה פוסטר השמיניה ארנק' השמנייה שרשרת השמיניה כוס השמיניה וכלצ אלה קיימים חוץ מארטיק השמיניה אבל הוא יהיה בקרוב יש בעיה,איך אני יקבל חצי שקל?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif דבר ראשון אתה יכולת לשרשר אליה

דבר שני היא אמרה שמי שמוצא דברים שעוד לא עשו עליהם כלום יכול לקבל שקל
[וזה היה בצחוק
]

DoRiNuS sMiNiA

New member
תגידי לי מה נסגר איתך?!../images/Emo46.gif

גאד! אף פעם לא שמעת על המילה "לשרשר" ארררררררררררררררררררררר

עכשיו אני מבינהה..../images/Emo6.gif

לאא זוכרת מי כתבה פה שחן אמרה שתקבל חצי שקל.. אתה באמת חיכית לזה שתקבל חצי שקל?! תרשה לי לגחח ... |מוהאהאהאהאהאהה|

../images/Emo55.gifאני צריכה עזרה דחוף../images/Emo70.gif

יש לי עבודה בספרות, אני צריכה לעשות יומן קריאה ובחרתי את הספר של השמיניה. עכשיו אני צריכ לבחור דמות ראשית ובחרתי את איה. אני צריכה לכתוב כמה דברים את ההתנהגות שלה: איך היא מגיבה למצבים מסויימים? האם היא עדינה, שקטה גסה?.. וזה לפי הסיפור.. אופן דיבור ותוכן: תכונות שלה, למשל אם היא אומרת תודה היא מנומסת.. צריך להסיק מסקנות. יחס המספר: האם המספר מציג אותה בשלילה או חיוב? יחס דמויות אחרות: איך הדמויות האחרות מתייחסות אליה? דמות עגולה או שטוחה ומדוע? ואותו דבר גם בקשר לישיש.. אם מישו קרא את ספר ויכול קצת לעזור לי אז בבקשה!

DoRiNuS sMiNiA

New member
ברצינות...

אל תראי אותי כתוקפת או משהו...
אבל רק הספר של השמיניה? כאילו, חסרים ספרים איכותיים באמת ששוים יומן קריאה? זה מראה כאילו את לא ממש קוראת ספרים שזה מה שיצא לך לבחור...אני מקווה שלא

KiShKooSh

New member
מסכימה מאוד בקשר ל...

"חסרים ספרים איכותיים באמת ששוים יומן קריאה?" יש ספרים מדהימים בספריות...

chen010189

New member
לפרוייקט באנגלית

אני דווקא ממליצה על "פעם אחת היא נגעה בי" דמויות מיוחדות, ניתוח הדמויות עוד יותר מעניין.

יאו גם אני ../images/Emo185.gif

יעשה על הספר (אולי הספר השני אפילו) עבודת הגשה בספרות [כיתה ז'] ועשיתי עליו בלשון.. ולמי ששואל למה על סה,כי אני שונא לקרוא ספרים..וחבר שלי הביא לי ת'ספר..ואני כבר מכיר הכל וזה..אז עשיתי..יש לכם בעיה?!@?!?!?!?!? (סתם בצחוק
)

chen010189

New member
נצל"ש-עשיתי החלטה שדי פוגעת בי

אבל עשיתי אותה. חוץ מזה תמיד יהיה אפשר לתקן ביום חמישי לקחתי שעה וחצי שיעור פרטי במתמטיקה ביום שישי לקחתי שעתיים שיעור פרטי בין לבין תירגלתי בעצמי, וכל זה היה חזרות למבחן שהיה לי היום. הגעתי למבחן והגשתי אותו ריק וזה ככה כבר 5 שנים ברצף כל מה שמצאו לי באבחון זה רק תוספת זמן ודף נוסחאות רחב עכשיו, הדבר הזה יהיה תקף אצלי רק משנה הבאה ובשנה הבאה אנחנו לא לומדים מתמטיקה. אז פשוט החלטתי לא לגשת לטופס 002 ו003 שתבינו, טופס 001 שזה "מבחן לכיתה א'" ממש, לא עברתי. הדבר היחיד שהציל אותי זה היה המגן ויש לי בזה עכשיו ציון טוב. אבל השנה לא יהיה לי מגן טוב. בקיצור, עשיתי את ההחלטה הזו עם עצמי... ההורים קיבלו את זה (בלית ברירה) עכשיו צריך לעבור את המחנכת והמורה למתמטיקה... שיוציאו אותי מהשיעורים האלה, לא רוצה לשמוע על המקצוע הזה. אני די מרגישה רע בגלל זה עכשיו, כי תהיה לי תעודת בגרות חלקית ואם באמת יעשו לי מזה עניין באוניברסיטה (ויש סיכוי מאוד מאוד מאוד מאוד גבוה שכן, כי לא נראה לי שהיום מקבלים ת.בגרות חלקית), אני אשלים אחרי הצבא בתקווה שאחרי הצבא, השכל שלי כן יאהב אותי
(רק תיכוניסטים יכולים להבין את ההודעה הזו כמו שצריך)

חן את כאן?

הקומונה שלנו נקלעה למצב גרוע לגמרי אין לא עונים לנו באולפנים הכל מוכן להדפסה בקשר ליין משובח כמו שאמרת אין אפשרות להעביר כספים מה עושים?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifאוי.... לא נורא ../images/Emo4.gif

לא ממש הבנתי מה רשמת, טוב, אמרת שרק תיכוניסטים יבינו טוב..

למעלה