ל:chen010189

• פותח הנושא h8ia
  • פורסם בתאריך

DoRiNuS sMiNiA

New member
תראי אני קצת מבינה בזה...

מתוך ניסיון של אחותי ושל אמא שלי... לאחותי גם לא הייתה תעודת בגרות ממצוע 80 ופחות אפילו זה לא עשה בעיות כל כך. עם הפסיכומטרי וכל זה,זה לא עשה עניין רציני. ואמא שלי לא עשתה בגרות באנגלית,זה קצת פגע בה.

גם עם תעודת בגרות חלקית נאהב אותך!~

dollzy

New member
חנוש ../images/Emo24.gif

דבר ראשון אני אוהבת אותך
דבר שני ,זה החלטה די קשה ואני גאה בך שעשית אותה. ודבר שלישי אני בטוחה שתצליחי!,ואני לא סתם אומרת את זה! אז תעשי את הבגרות בעוד כמה שנים ותצליחי.. אני בטוחה בזה..

אני מבינה אותך..

תיכוניסטית או לא תיכוניסטית.. שמעי חן.. איזה כיתה את? אני בכתה י"ב ושנה שעברה עשיתי שאלון 005 בחורף ונכשלתי בו ועשיתי שוב בקיץ ז"א את תמיד יכולה לעשות את הבגרות שנה הבאה.. גם אם זה לא יהיה עם הכתה שלך אני יודעת שאצלינו יש רישומים לבגרויות וכל אחד עושה מה שהוא רוצה לעשות.. ככה שאם משנה הבאה זה נכנס לתוקף ואם את לא בכתה י"ב פשוט תעשי את זה שנה הבאה..

נירושית

New member
אמממ לא נורא../images/Emo24.gif

תקשיבי זה לא כזה נורא..כמו שאמרת מקסימום תעשי עוד כמה שנים בגרות מלאה...חוץ מזה מה שבאמת חשוב זה שאת יודעת שאת השקעת והתאמצת וניסית ורצית אבל זה לא הלך...אז לא נורא..כי בסה"כ העיקר הכוונהה...
מחזיקה אצבעות שזה יצליח לעבור אצל המורה למטומטמיקה...והמחנכת...חחחיחיי...בהצלחההה

נצל"ש אממ..

אני יודעת שאתם לא תומכים באלבום המדבקות..גמאני לא כל כך, אבל בסוף אספתי
ואני קודם כל מבקשת לא להתנפל עליי שאני אוספת או להגיד:"את סתם מבזבזת כסף" כי זה סתם מציק.. אז חסרות לי רק 2 מדבקות!!!

chen010189

New member
אז עכשיו יש לי עצה אלייך

אל תקני יותר חבילות, כי אז זה באמת יהיה בזבוז כסף אני מציעה שתעשי החלפות. קני חבילה אחת שיהיו לך איזה כמה מדבקות להציע בתמורה ותבדקי למי יש את 2 המדבקות האלה ותני לו בתמונה מדבקה שהוא צריך. כי אם תתחילי לקנות חבילות על גבי חבילות עד שה2 האלה יצאו לך תאמיני לי שזה לא ייגמר

תודה :) יש לי הרבה מה להחליף..

אבל לכולם אין את המדבקה הזו להחלפה.. חוץ מאחת:רוברטו והעוזר מדבקה:148 אבל לכל מי שיש את זה עוד מעט גומר ת'אלבום..ואז אולי הם יקדימו אותי.. והמדבקה השנייה:12 אין את זה לאף אחד להחלפה.. אבל אולי אני אשיג את זה.. מי יודע..אולי תראו אותי על המסך בעונה השלישית

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif חחח מגניבב.. לי יש את 148

ואני אפילו לא קרובה לסיים
קניתי רק חבילה אחת בכל החיים שלי, וזה יצא שם.

דופנה19

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אני אספתי פעם את קטנטנות, ונשארו לנו(למי שאסף איתי) ממש ממש קצת קלפים והמשכנו לקנות חבילות ובאף חבילה לא יצא לנו מה שהיה חסר
בקיצור חן צודקת

chen010189

New member
נצל"ש-אני מתחילה ללמוד ריקוד ב...

בית הספר למחול של מיטל פאר בחיפה ג'אז סוף סוף, אני כבר כמה שנים חולמת ללמוד ריקוד ולא ידעתי שיש בית ספר מקצועי בחיפה! יש, זה עשה לי את היום! ריקוד, משחק ועיתונאות זה החמצן שלי.

דופנה19

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוקי, ברגע זה גליתי שמפרמטים לי ת'מחשב
אז לא ייצא לי להיות פה כמה ימים
אלה אם כן אני אתנחל אצל עדי הכפרע
אז עכשיו אני כותבת מעהמחשב שלה.. טוב אני חייבת ללכת הבייתה, ואוףףףףף
איזה ביאוס

למעלה